x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii depășesc greutățile și devin de neoprit până la sfârșitul lunii octombrie 2024

4 zodii depășesc greutățile și devin de neoprit până la sfârșitul lunii octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    29 Sep 2024   •   00:07
4 zodii depășesc greutățile și devin de neoprit până la sfârșitul lunii octombrie 2024
Sursa foto: Hepta/Semnele zodiacale care vor depăși obstacolele până la sfârșitul lunii octombrie.

Potrivit astrologului Evan Nathaniel Grim, patru semne zodiacale vor „revizui aspecte majore din viața lor în timpul unei eclipse solare totale. Și își vor încheia o călătorie evolutivă de 16 ani, pe măsură ce Pluto își reia mișcarea directă.”

Semnele zodiacale care vor depăși obstacolele până la sfârșitul lunii octombrie.

1. Balanță

Balanțele își redifinesc activ identitatea pe parcursul lunii octombrie 2024, în special prin prioritizarea independenței și devenind mai hotărâte.

Aceasta este o veste importantă pentru Balanță, deoarece independența este ceva cu care se luptă adesea. Așadar, atât timp cât rămân ferme în deciziile pe care le iau, se pot aștepta la noroc și prosperitate.

2. Berbec

Berbecul se concentrează pe evoluția sa personală pe parcursul lunii, lucrând la sănătatea mentală sau crescând în călătoria lor spirituală. Cu toate acestea, Grim a avertizat că acest proces nu va fi ușor, deoarece această creștere personală poate face ca Berbecul să experimenteze „rezistență sau provocări din partea celor care li se opun deschis”.

El a explicat că „dușmanii karmici” vor încerca să creeze fricțiuni, probabil pentru că nu sunt de acord cu noul Berbec și, mai ales, cu limitele pe care ar putea alege să le impună. Din fericire, hotărârea Berbecului va intra în acțiune, iar ei nu vor avea probleme să gestioneze aceste relații toxice – sau chiar să le încheie.

3. Rac

Potrivit lui Grim, „Racii își îndreaptă atenția asupra casei, proprietății și problemelor familiale.” El a explicat, „Unii ar putea brusc să caute să achiziționeze sau să vândă proprietăți sau să se confrunte cu circumstanțe complet noi în cadrul familiilor lor.”

Totuși, aceste circumstanțe nu sunt întâmplătoare sau neplanificate – ele sunt „destinate karmic”, a încheiat Grim. Așadar, dacă cunoști pe cineva din zodia Rac sau cu planete în Rac, aceștia sunt norocoși – o nouă prosperitate ar putea veni în calea lor.

4. Capricorn

Capricornii urmăresc activ o schimbare de carieră, pe lângă asumarea de noi responsabilități.

„Și acest lucru ar putea, desigur, să fie precedat de o tranziție de la locul lor de muncă actual,” a explicat Grim, fie că înseamnă un transfer de job sau o demisie.

Acesta nu este singurul lucru care îi așteaptă pe Capricorni, deoarece Grim a adăugat că aceștia vor seta un nou ton în familia lor, în special în relația cu părinții lor.

Așadar, dacă cunoști pe cineva din zodia Capricorn, spune-le să fie pregătiți – luna care urmează poate fi un drum plin de obstacole, dar în final va merita.

×