x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care au noroc extraordinar în viață

4 zodii care au noroc extraordinar în viață

de Redacția Jurnalul    |    14 Aug 2024   •   00:20
4 zodii care au noroc extraordinar în viață
Sursa foto: Hepta

Din fericire, niciuna dintre următoarele 4 semne zodiacale nu s-a născut sub un semn rău. Toate au avut norocul să aibă Soarele, Luna și stelele aliniate, până în punctul în care sunt cele mai norocoase 4 zodii din cele 12.

Dar norocul trebuie să fie prețuit, nu exploatat – dacă nu ai grijă de tine și nu apreciezi ceea ce ți s-a oferit, pur și simplu prin faptul că te-ai născut la data potrivită, norocul se termină în cele din urmă.

Balanță
Balanța este condusă de Venus,considerată planeta care asigură cel mai mult norocul unei persoane când vine vorba de lucruri precum dragostea și sănătatea. Balanța poate să nu fie deosebit de norocoasă când vine vorba de bogăția materială, dar dacă ai dragoste și sănătate ești mai bogat decât un miliardar. De asemenea, dacă radiezi dragoste și sănătate, banii au tendința de a-și găsi drum în buzunarele tale. Deoarece sunt simbolizate de „cântar”, Balanța este adesea percepută ca fiind în favoarea dreptății și echității. Și poate că în teorie se susțin aceste lucruri, dar când vine vorba de noroc, cântarul este înclinat aproape 100% în favoarea lor.

Citiți și 5 zodii strălucitoare. Sunt considerate adevărate raze de soare pentru familiile lor

Săgetător
Săgetătorii sunt conduși de Jupiter, legat de vindecarea fizică, bogăția materială și chiar miracole. Acest lucru nu înseamnă că Săgetătorii ar trebui să mănânce în exces, să bea, să fumeze, să se drogheze și să nu facă mișcare pentru că sunt atât de norocoși încât stelele le vor trece cu vederea neatenția și le vor vindeca bolile autoprovocate. Nici nu înseamnă că, oricât de multă bogăție materială acumulează, ar trebui să o arunce doar pe plăceri mărunte, pentru că nimeni nu este atât de norocos, iar stelele binevoitoare și atotștiutoare care ne guvernează viețile nu sunt dispuse să distribuie atâtea minuni pentru cei care nu apreciază cât de norocoși sunt. Însă când vine vorba de sănătate și bogăție, Săgetătorii au puțin mai mult noroc decât majoritatea.

Leu
Leul este un semn de foc care este guvernat de Soare - acesta este principalul lor noroc și a venit la ei la naștere. Restul depinde de ei. Deși s-ar putea să nu fie predispuși la „noroc” întâmplător, în sensul, să zicem, de a câștiga la loterie sau de a descoperi că tumora lor canceroasă a dispărut în mod misterios, ei au avut norocul să se nască sub un semn care le dă un impuls extraordinar, pasiune, încredere, forță și carismă. Ei combină aceste trăsături înnăscute pentru a construi o cale spre succes pentru ei înșiși și pentru a contracara orice lovituri de ghinion, cu voința și determinarea de a le depăși.

Citiți și 4 zodii pornesc pe calea vindecării sufletești

Taur
La fel ca Balanta, Taurul este condus de Venus. Aceasta înseamnă că sunt predispuși să se bucure de deliciile nesfârșite ale beatitudinii romantice și sănătății fizice mult mai mult decât toate celelalte semne. Taurul este, de asemenea, un semn de pământ, ceea ce înseamnă că este rațional și nu vor lăsa norocul să li se urce în cap. Ca și în cazul Balanțelor, ei nu sunt neapărat norocoși când vine vorba de bani. Dar când vine vorba de „sănătoși, bogați și înțelepți”, au două din trei lucruri. Dacă ești sănătos și înțelept, sunt șanse să-ți dai seama cum să faci banii să vină în calea ta, notează collective.world.
 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii noroc viata