x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 semne zodiacale care urăsc sportul

5 semne zodiacale care urăsc sportul

25 Feb 2019   •   18:30
5 semne zodiacale care urăsc sportul

Unele persoane s-au născut să facă sport. Iubesc aproape orice sport și au un spirit competitiv. Pe de altă parte, există persoane care nu împărtășesc această dragoste față de sport. Ar putea să preactice un sport, dar nu este prima lor opțiune, notează Your Tango.

Mulțumită astrologiei, putem să determinăm care sunt cele mai puțin înclinate spre sport semne zodiacale. Felul în care arați fizic nu este neapărat un indicator al faptului că faci sau nu sport.

5 semne zodiacale care evită pe cât posibil sportul:

1. Pești

Peștii ar prefera să-și petreacă timpul făcând ceva creativ sau dormind. Preferă să participe la un eveniment social, unde să se simtă confortabil, decât să facă sport.

2. Gemeni

Gemenii și-ar dori să fie mai atrași de sport, astfel încât tot timpul își pun în cap să slăbească sau să facă masă musculară. Cumpără haine speciale, își fac un abonament la sală și poate chiar își iau un antrenor personal. Pentru un timp chiar vor fi dedicați obiectivului pe care îl au. Odată ce mersul la sală devine o rutină, Gemenii se plictisesc și abandonează.

3. Capricorn

Dacă își pun în cap să înceapă un sport, o să facă asta. Problema este că deși știu că sportul este bun, tot se simte ca o pedeapsă. Nu le place sportul și nici să fie într-o echipă. Capricornii vor face exerciții pentru a-și menține sănătatea, dar nu o să facă niciodată activități fizice de plăcere.

4. Balanță

Balanțele o să-și promită mereu că o să se apuce de sport, însă tot timpul sunt ocupate făcând altceva. Balanțele ar fi ma dedicate sportului dacă ar avea o persoană cu care să-l practice.

5. Taur

Taurii ar face exerciții doar pentru a putea să mănânce ce își doresc, fără să se îngrașe. Când fac sport o fac pentru a arăta bine și, implicit, acordă mai mult timp hainelor pe care o să le poarte decât sportului în sine. Taurii consideră că a face curat și mâncare sunt deja două activități care ard calorii. Pentru ce mai trebuie și sport?

×
Subiecte în articol: horoscop sport