x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii care au probleme de sănătate în februarie 2024

5 zodii care au probleme de sănătate în februarie 2024

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2024   •   19:30
5 zodii care au probleme de sănătate în februarie 2024
Sursa foto: Pixabay

Luna februarie 2024 va aduce schimbări în privința sănătății pentru anumite semne zodiacale.

Iată semnele care sunt predispuse la probleme medicale în această perioadă:

Berbec - Atentie la accidente și traume

Cu Marte, planeta guvernatoare a Berbecului, retrogradă în casa a 12-a, Berbecii ar trebui să fie cu mare atenție la accidente sau traume fizice. Este important să evite activitățile riscante și să fie precauți în deplasările lor. Ar fi benefic să acorde timp pentru odihnă și recuperare, pentru a preveni epuizarea fizică și mentală.

Gemeni - Tensiuni mentale și agitație nervoasă

Cu Saturn în casa a treia a comunicării, Gemenii pot resimți tensiuni mentale și agitație nervoasă. Este important să acorde atenție stării lor mentale și să evite supraaglomerarea cu informații. Tehnicile de relaxare, precum cititul sau plimbările în natură, pot fi de ajutor pentru a-și menține echilibrul mental.

Rac - Afecțiuni respiratorii

Luna februarie pare să aducă o predispoziție către afecțiuni respiratorii. Cu Mercur retrograd în casa a patra, Racii ar trebui să acorde o atenție sporită stării lor de sănătate, evitând expunerea la schimbările bruște de temperatură sau contactul cu persoanele bolnave. Au nevoie să-și întărească sistemul imunitar prin alimentație sănătoasă și activități fizice moderate.

Scorpion - Afecțiuni oculare și imunitare

Cu Venus în casa a opta a resurselor comune, Scorpionii ar putea resimți o sensibilitate crescută la afecțiuni oculare și probleme ale sistemului imunitar. Purjarea ochilor și episoadele de oboseală pot apărea, așa că este recomandat să își facă controale regulate la ochi și să își întărească sistemul imunitar prin alimentație bogată în vitamine și minerale.

Capricorn - Probleme digestive și stres

Cu Neptun în aspect tensionat în casa sănătății, Capricornii s-ar putea confrunta cu tulburări digestiv. Este esențial să acorde atenție regimului alimentar și să evite alimentele grele sau consumul excesiv de cofeină. Stresul poate avea un impact negativ asupra sistemului digestiv, așa că sunt sfătuiți să practice yoga sau meditația, potrivit a1.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii sanatate