x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 cele mai singuratice zodii: Semnele care preferă să se izoleze de restul lumii

6 cele mai singuratice zodii: Semnele care preferă să se izoleze de restul lumii

de Moira Dună    |    28 Sep 2022   •   12:09
6 cele mai singuratice zodii: Semnele care preferă să se izoleze de restul lumii
Sursa foto: UNsplash.com

A nu fi într-o relație, nu înseamnă neapărat că ești singur. Unii oameni sunt foarte independenți și nu au nicio problemă să ia masa în oraș sau să plece într-o vacanță fără prieteni. Pentru alții însă, singurătatea nu este o alegere personală, fiind mai degrabă un rezultat nedorit al personalității lor.

Distincția dintre aceste două tipuri de oameni poate consta în zodia căreia îi aparțin, a aspectelor planetare din astrograma proprie. Însă cei care nu au încredere îi ei și în ceilalți, ori sunt foarte emoționali sau dificili, au mai multe șanse să trăiască izolați, scrie bestlifeonline.com.

Iată cele mai singuratice 6 semne ale zodiacului:

Berbec

Berbecii ar putea să nu pară singuri pentru că sunt foarte independenți, dar acel spirit aventuros îi poate face să-i vadă pe ceilalți ca pe rivali. Deoarece acest semn este foarte competitiv, nativii nu pot avea cu ușurință încredere în alții, iar alții nu pot avea încredere în ei. Dacă au fost trădați, vor ezita să fie din nou deschiși. Pe lângă faptul că se distanțează de cei pe care îi consideră amenințări, ei vor căuta persoane vulnerabile, care sunt mai predispuse să-și scuze comportamentul îndoielnic. Din aceste motive, ar putea fi dificil să-și facă prieteni care să-i accepte așa cum sunt. 

Pești 

Considerat cel mai sensibil semn al zodiaclului, Peștii sunt guvernați de planeta viselor, Neptun, și de Marele Benefic Jupiter. Însă această sensibilitate a lor poate duce la un sentiment acut de izolare. Adesea sunt detașați de realitate, cu capul în nori, pentru că preferă fantezia în locul faptelor reci și dure. Acest lucru îi poate determina să fie suflete singuratice, căutând mereu idealul, sau stăruind asupra iluziilor și a evadării, în loc să se bazeze pe fapte. Însă Peștii caută conexiune, trebuie doar să aibă încredere deplină în cealaltă persoană. Ei iubesc din toată inima, așa că preferă să fie singuri dacă sunt înșelați.

Fecioară

Fecioarele sunt considerate perfecționiștii zodiacului, ceea ce le determină să decupeze oamenii dacă nu simt că li se potrivește perfect. Totodată, natura lor hipercritică îi poate determina pe ceilalți să se îndepărteze de ei. Nimeni nu vrea să fie în preajma celor care găsesc continuu greșeli în alții. În cazuri mai puțin extreme, personalitatea Fecioarelor poate sta în calea formării de legături de durată. Se vor bloca prea mult în detaliile planificării unei întâlniri, încât nici măcar nu se vor putea bucura de ea.

Rac

Racii sunt extrem de emoționali. Acest lucru duce adesea la dorul de oameni și locuri, chiar dacă sunt mulțumiți. Sunt guvernați de Lună, care are o lumină  autoreflexivă și nostalgică, ceea ce îi poate determina să fie obsedați de trecut, de foste iubiri, mai degrabă decât să trăiască în prezent.  În plus, Racul este considerat cel mai capricios semn zodiacal. Sentimentele lor fluctuante pot fi greu de înțeles pentru cei din afară și, la rândul lor, pot alunga oamenii. Prin urmare, Racii găsesc mângâiere în familia lor, mai degrabă decât să iasă și să cunoască oameni noi.

Capricorn

Capricornul este cel mai ambițios semn și își concentrează o mare parte din energie pentru a avansa pe scara socială, ceea ce lasă puțin timp pentru socializare și construirea de relații. Acești dependenti de muncă dau prioritate succesului, bogăției și carierei asupra vieții lor personale. Pot sfârși prin a regreta însă deoarece nu pot găsi afecțiune sau dragoste în carieră. Totodată, are nevoie de mult timp pentru a se apropia de oameni, ceea ce îi împiedică să se conecteze cu ceilalți. Dar nu îi deranjează singurătatea. Ei preferă să fie singuri și să se relaxeze decât să interacționeze cu ceilalți. Dacă inviți un Capricorn la o adunare, există șanse mari să găsească un motiv să se retragă în ultimul moment, astfel încât să se poată bucura să stea acasă.

Scorpion

Scorpionii au reputația de a fi misterioși și secretoși. Pentru că sunt așa, ei presupun că și alții sunt, determinându-i să fie foarte suspicioși și neîncrezători față de oameni. Au nevoie de timp pentru a cunoaște pe cineva și pot prefera propria companie până când sunt siguri de celălalt. Dacă simt că au fost nedreptățiți, ceea ce se întâmplă adesea, vor ridica imediat un zid. Acest lucru îi poate face să păstreze traume și să se teamă de intimitate, încredere și vulnerabilitate. Ca semn fix, ei sunt încăpățânați, se opun schimbării și au probleme în a merge mai departe. Odată ce un Scorpion decide să lase societatea în urmă, s-ar putea bucura atât de mult de propria companie încât să nu iasă din ascunzătoare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii singuratate