x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cariera ideală în funcție de zodia în care te-ai născut

Cariera ideală în funcție de zodia în care te-ai născut

de Moira Dună    |    07 Feb 2022   •   17:15
Cariera ideală în funcție de zodia în care te-ai născut

Ai simțit că ai chemare pentru o anumită carieră? Dacă da, s-ar putea ca semnul sub care te-ai născut să fie responsabil pentru destinul tău profesional. 

În cazul în care jobul tău se potrivește cu valorile și abilitățile tale, motivul s-ar putea afla în faptul că se aliniază cu nevoile și motivațiile semnului tău solar, scrie bustle.com.

Fiecare persoană conține toate cele 12 zodii dar cu accente diferite. Cântărirea diferitelor energii din diagrama ta îți poate oferi o idee mai bună despre vocația ta, chiar dacă este nevoie de timp pentru a-ți împlini destinul. Uneori, a te uita la harta natală pentru îndrumări în carieră ar putea fi o idee mai bună decât sugestiile oricărui consilier de carieră.

Dacă vrei să privești mai departe de semnul tău solar, un alt mod de a folosi astrologia în viața profesională este să iei în considerare planeta Marte. Aceasta influențează toate lucrurile legate de ambiție și pasiune, inclusiv de cariera ta. Dacă Marte este poziționat în zodia Capricornului, de exemplu, probabil că vei ocupa o poziție de conducere. O altă modalitate este să te uiți în casa Ascendentului, dar pentru asta trebuie să cunoști ora și locul nașterii.  

Casa 10 îți guvernează cariera și imaginea publică, așa că, de exemplu, dacă ai semnul Racului aici, te vei simți împlinit în locurile de muncă care înseamnă îngrijire, copii sau casă. Abilitățile și experiența sunt doar câteva lucruri care îți influențează cariera, dar merită să iei în considerare și ce locuri de muncă se aliniază cu personalitatea zodiei tale.

Iată ce meserie se potrivește fiecărui semn:

Berbec

Antreprenor

Berbecii sunt pionieri autosuficienți, așa că nu le este frică să lanseze noi idei de afaceri. Sunt semne cardinale, de foc, așa că știu să ia inițiativă și își asumă riscuri. Disponibilitatea lor pentru acțiune, combinată cu abilitățile de lider, le oferă avantajul de care au nevoie pentru a deveni pionieri într-un anumit domeniu. Berbecii sunt neînfricați și vizionari. Au succes în antreprenoriat pentru că sunt tenaci și energici. Totodată, pasiunea lor poate fi incredibil de inspiratoare și adesea servește ca un mare motivator pentru ceilalți. Nevoia lor de control și independență îi inspiră pe alții să fie un lider al propriei viziuni.

Taur

Scriitor de romane de dragoste

Sunt puternic influențați de Venus, așa că știu câte ceva despre dragoste. Între capacitatea lor de a se conecta la părțile mai romantice ale vieții și caracterul practic al semnelor de pământ, ei sunt mari scriitori romantici. Taurii sunt renumiți pentru dragoste și lux. Pot străluci dacă reușesc să-și facă singuri lucrurile. Visarea cu ochii deschiși o pot transforma în scris, ducându-i pe alții în aventuri romantice. Pot crea aventuri de care să se bucure alți oameni. Din experiență, Taurul știe influența unei cărți bune și adesea îți poate canaliza aceste cunoștințe într-o carieră de scriitor de succes.

Gemeni

Influencer

Gemenii sunt plini de spirit și distractivi. Ca semne de aer, mutabile, sunt flexibili, uşori şi extrem de sociali. Sunt inventivi și buni comunicatori iar asta îi face buni pentru o carieră care implică rețelele de socializare. Gemenii sunt curioși și petrecăreți. Nu le este frică să apese pe butoane, iar carisma lor este uluitoare. Cu conexiunile și influența lor mare, au instrumentele de care au nevoie pentru a prospera în lumea socială. Când Gemenii își permit să fie 100% ei înșiși, indiferent de câte ori se schimbă, inspirația iese la  iveală. Creativitatea este un punct puternic pentru acest semn zodiacal.

Rac

Îngrijitor

Guvernați de Lună, Racii sunt sensibili și emoționali. Înțelegerea profundă a sentimentelor le oferă compasiunea de care au nevoie pentru a avea grijă de ceilalți, fie că sunt copii, bătrâni sau într-un mediu care se ocupă de casă. Sunt intuitivi și aplecați spre copii. Ei ar fi bone grozave, sau părinți care stau acasă, deoarece le oferă grijă și dragoste copiilor. Sunt foarte intuitivi și ar fi vindecători grozavi, deoarece se pot adapta la energia oricui. Totodată, își mențin mintea limpede atunci când sunt presați.

Leu

Animator

Leii sunt guvernați de Soare și au multe de oferit celor din jur în materie de divertisment. Mai mult, sunt guvernați și de casa  5, a creativității. Totodată, sunt deosebit de carismatici și expresivi. Cel mai bine se simt pe scenă, ca actori, muzicieni, sau prerzentatori tv. Se pricep în orice domeniu la permite să fie în centrul atenției și să ofere un spectacol. Încrederea lor îi inspiră pe cei din jur. 

Fecioară

Doctor

Fecioarele sunt organizate și iau în serios chestiunile practice. Le corespunde casa 7, a sănătății și rutinei. Sunt altruiste, atrase de medicină și bunăstare. Fecioarele sunt perfecționistee, meticuloase, așa că medicina ar fi perfectă pentru ele. Datorită modului lor precis de gândire, Fecioarele se potrivesc perfect ca medici sau asistenți. 

Balanță

Matchmaker

Conduse de Venus, Balanțele sunt preocupate de relații. Zodia este reprezentată de cântarul justiției, astfel încât corectitudinea este importantă pentru ei și își pot folosi obiectivitatea și romantismul în viața lor profesională. Balantele sunt fluturi sociali și iubesc să fie în preajma oamenilor. Au talentul de a cunoaște calitățile celorlalți și de a contempla modul în care aceste calități se echilibrează cu alții. Ar fi bucuroși să vadă cupluri fericite. Prin pasiunea și dăruirea lor, permit romantismului să le schimbe viața celor din jur.

Scorpion

Artist

Fie că sunt muzicieni sau regizori, Scorpionii creează lucruri minunate cu ajutorul emoțiilor și nu pot fi schimbați de lumea exterioară. Așa că este imun la critici, trăsătură benefică în domeniul artelor. Deși îi pot asculta pe ceilalți și pot primi sfaturi, opiniile negative nu le vor zdrobi nervii și nici nu îi vor face să renunțe. Scorpionii sunt harnici și își vor duce ideile la bun sfârșit, în timp ce își vor folosi creativitatea.

Săgetător

Diplomat

Este dificil pentru Săgetători să stea nemișcați, așa că au nevoie de o carieră în care să poată explora alte țări. Deoarece sunt conduși de casa 10, a filozofiei, ei tânjesc la cunoștințe superioare. Din aceste motive se descurcă bine in domeniul diplomatic. Sunt mereu pregătiți pentru o aventură, experiențe noi, oameni și cultură. Ar fi mari diplomați deoarece le-ar satisface dorința de călătorie și de conversații intelectuale. Cu dragostea lor pentru învățare, ar putea fi mari profesori. Semn de foc, distractiv, interesant, Săgetătorii spun povești captivante. 

Capricorn

CEO

Datorită conducătorului lor planetar, Saturn, Capricornii sunt șefi. Saturn se concentrează pe disciplină și muncă grea, așa că sunt dispuși să muncească din greu pentru a ajunge sus. Oricare ar fi pasiunea lor, o vor transforma într-o afacere. Semn de pământ, stabil, este cel mai ambițios dintre toate. Niciun obiectiv nu este prea greu de atins pentru ei. Sunt responsabili, practici și punctuali. Vor să conducă, dar au și o dorință puternică de a face lumea un loc mai bun.

Vărsător

Legislator

Vărsătorii sunt conduși de perturbatorul Uranus, planeta schimbării și rebeliunii. Semn de aer, Vărsătorii trebuie să simtă că își aduc aportul la progres pentru a simți că au un scop. Ar fi lideri excelenți, pot contribui la crearea unei legislații pentru sprijinirea comunităților defavorizate. Au multă energie și pot crea o lume mai liberă și mai distractivă. Dar ei știu că acest lucru nu se poate atunci când există sărăcie și inegalități, de unde și atractia lor puternică către umanitarism. Vărsătorii vor găsi o mare bucurie în a dărui altora și creând sisteme care să ajute. Sunt lideri de gândire care se concentrează cel mai mult pe umanitate și sunt, în mod natural, extrem de inteligenți. Mulți președinți SUA au fost Vărsători deoarece scopul lor cel mai mare era să servească omenirea și să schimbe lucrurile în bine, așa cum au considerat de cuviință. Indiferent dacă candidează la președinție, conduce o organizație non-profit sau candidează pentru Senat, Vărsătorii sunt generatori de schimbare. Atâta timp cât își urmează instinctele de a-i ajuta pe ceilalți, se vor descurca bine.

Pești

Psiholog

Peștii au o imaginație hiperactivă, sunt empatici și intuitivi. Se pot adapta cu ușurință la răsturnările neașteptate ale vieții, așa încât, cineva poate face față haosului emoțional, aceia sunt Peștii. Terapia este o chemare naturală pentru ei datorită abilităților înăscute despre funcționarea internă a minții. Le pot arăta celorlalți cum emoțiile pot fi cea mai mare putere a lor. Semn de apă, Peștii reprezintă casa 12, a subconștientului. Sunt visători și mari vizionari. Datorită naturii lor extrem de sensibile, se exprimă natural. Pot fi terapeuți extraordinari datorită naturii lor empatice și capacității de a asculta cu atenție problemele celorlalți. 

 

×
Subiecte în articol: cariera zodii