x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce va oferi Universul fiecărei zodii între 26 august - 1 septembrie 2024

Ce va oferi Universul fiecărei zodii între 26 august - 1 septembrie 2024

de Moira Dună    |    27 Aug 2024   •   23:00
Ce va oferi Universul fiecărei zodii între 26 august - 1 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Horoscop de weekend, 24-25 August 2024

Mercur, planeta comunicării, va reveni la mersul direct pe 28 august, acesta fiind un tranzit pozitiv, deoarece va calma intensitatea energiei mutabile de pe cer. Pe 29 august, Venus va intra în zodia Balanței, începând o perioadă foarte palpitantă și electrică, deoarece planetele benefice vor fi în semne de aer.

Un alt tranzit notabil este intrarea lui Pluto în Capricorn, care ne-a ajutat să ne reconectam cu subiecte despre casa în care se află Pluto și să găsim soluții dacă sunt necesare. Poate fi, de asemenea, un tranzit major care ne permite să închidem un capitol esențial, înainte ca Pluto să se stabilească definitiv în Vărsător, pe 19 noiembrie.

întrucât Venus se află în domiciliu, este și un moment bun pentru a manifesta ceea ce vrem să încorporăm în viața noastră.

Berbec: Putere
Este o perioadă în care dezvolți relații mai bune cu cei pe care îi vezi zilnic. Energia relației va fi mărită în următoarele câteva săptămâni, amintindu-ți ce îți dorești în viața ta amoroasă și cum să ceri.

Vei avea mai multă putere și control asupra perspectivelor tale de carieră.  Poți vedea zonele în care strălucești și trebuie să fii mai dispus să faci compromisuri cu persoanele de autoritate.

Citiți și 3 cele mai devotate zodii în dragoste și căsătorie

Taur: Victorie
Relațiile vor fi mult mai ușoare, mai ales dacă trebuie să aduci colegii la o înțelegere la serviciu sau pentru un proiect. Dezvoltarea unei noi rutine te poate ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Te poate surprinde modul în care meditația sau a fi mai prezent cu corpul tău te poate menține motivat. Abilitatea ta de a te conecta cu ceilalți se poate îmbunătăți, dar ți se va reaminti să stabilești limite. Vei reuși să te vindeci și să închei capitole din viața ta romantică.

Gemeni: Mândrie
Obstacolele din această lună sunt o amintire prietenoasă a cât de victorios ai fost. Acum intri într-o perioadă de tranziție. Magia pe care ai experimentat-o ​​în relații este reaprinsă.

Venus adaugă distracție și emoție. Este o oportunitate de a evada într-o lume diferită și de a profita de creativitatea ta. âSăptămâna aceasta este mai ușor să-ți găsești puterea și să te simți mândru de tine.

Rac: Conexiune socială

Intri într-o o lume nouă pe care să o explorezi și vei avea parte de momentul perfect pentru a găzdui petreceri sau a te conecta cu oamenii. Sunt activate zonele de parteneriat, carieră și profesie. Relațiile devin intense din nou, din 1 septembrie, adăugând noi subiecte și lecții pe care să te concentrezi.

Leu: Comunitate

Poți evalua lecțiile pe care le-ai învățat în timpul acestui tranzit cu privire la ego și putere. Vei avea mai mult entuziasm pentru proiectele tale, ajutându-ți expansiunea socială. Leii creativi se confruntă cu blocajul scriitorului, mintea voastră se poate simți energizată și pregătită să abordeze lucruri noi.

Citiți și 4 zodii își arată iubirea în mod natural: Fermecătoare, romantice, echilibrate, profunde

Fecioară: Reflecție

Accentul va fi readus pe relațiile romantice, creativitate și chiar și pe adăugarea unui oarecare optimism. Aceasta este o perioadă esențială pentru tine și relațiile tale.

Vei reflecta asupra partenerilor din trecut și din prezent. Sezonul Fecioarei te împinge încă o dată să găsești un echilibru.

Balanță: Încredere

Ai o lună minunată înainte, permițându-ți să experimentezi optimismul și energia expansivă din ambele beneficii.

Sunt multe de învățat în timp ce Venus este în semnul tău, ajutându-te să mergi înainte. Dar pentru a aprecia momentele pozitive acum, vei fi îndemnat să privești la trecutul tău. S-ar putea să te simți mai conectat la cine ești și să-ți vezi scopul. Experiențele din trecut pot fi mărite acum, pe măsură ce asiști la creșterea și transformarea din ultimii câțiva ani.

Scorpion: Pace

Deși au existat modificări în grupul tău de prieteni, acum te vei reconecta cu ei. Te concentrezi mai mult pe îngrijirea de sine și să fii mai calm.

În timp ce august a fost o lună puternică, în care le-ai arătat altora talentele tale, săptămâna aceasta se poate simți ca punctul culminant al unui capitol major. Ești gata să primești mai multe laude. Acesta este doar primul capitol în drumul spre succes.

Săgetător: Prietenie
Sezonul Fecioarei te poate ajuta să faci planuri fructuoase în cariera ta. Orice blocaje pe care le-ai întâlnit se vor risipi încet. Ștergerea listelor de sarcini este mult mai ușoară, deoarece ai mult mai multă răbdare.

Poți câștiga prieteni și cuceri inamici cu sârguința și farmecul tău. Energia relațională poate aduce tensiuni încântătoare, liniștitoare. Îți vei îndrepta atenția spre sistemul de vaolori și te vei îngriji de nevoile tale.  Înveți să fii mai iubitor cu tine însuți.

Capricorn: Măiestrie
O perioadă minunată în care ai lumea la picioare. Acesta poate fi un moment în care îți înțelegi aptitudinea și potențialul și te simți mai încrezător în abordarea a ceea ce îți iese în cale. Lucrurile sunt mult mai interesante acum.

Îți vei dezvălui inteligența, abilitățile diplomatice și tactul. Dispui de concentrarea pentru a continua să-ți dezvolți abilitățile fără a te simți blocat.

Vărsător: Curaj

Vei reflecta la felul în care îți pasă de tine. Vei avea curajul să urmărești lucruri noi care să-ți trezească interesul. Acesta este un moment interesant pentru a explora și a învăța lucruri noi care îți stârnesc interesul.

Vei avea mai multă pasiune și concentrare asupra muncii tale. Vei fi mult mai în ton cu studiile tale și vei putea experimenta lucruri noi. Îți vei face timp pentru a face ceva interesant. 

Pești: Vindecare
Încorporarea mai multor vindecări poate fi o temă a tranzitelor săptămânii. Vezi cum relațiile tale din trecut ți-au permis să progresezi și să evoluezi. Poate fi, de asemenea, o perioadă în care vei fi mai conștient de acele tipare pe care le poți repeta în relații.

Dispui acum de instrumentele necesare pentru a te elibera și a repara sau a începe o relație. Ești deschis către minunile pe care ți le va aduce dragostea în următoarele câteva săptămâni, în timp ce te prețuiești și îți cunoști valoarea, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii univers horoscop saptamanal