x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai bune mame in functie de zodie!

Cele mai bune mame in functie de zodie!

02 Apr 2018   •   19:35
Cele mai bune mame in functie de zodie!
Sursa foto: Elena Zatsarevnaya

Astrologii afirma ca stelele pot povesti inclusiv ce fel de parinti am putea deveni. Unele zodii au mai multa aplecare spre functia de mama.

 

Berbec

Mamele acestei zodii completeaza programul copiilor lor cu ore de muzica, sport, activitati culturale, drumetii. Ele sunt preocupate sa ofere copiilor un bagaj cat mai bogat de cunostinte, pregatindu-i pentru diferite situatii cu care s-ar putea confrunta in viata.

Taur

Sunt deosebit de rabdatoare si, in acelasi timp, extrem de practice. Pot fi incapatanate, ajungand chiar la conflicte cu copiii lor ajunsi la varsta adolescentei.

Gemeni

Stiu sa stea de vorba cu copiii lor, abordand cele mai felurite subiecte, inclusiv cele legate de intimitati, de sex. Copiiil lor sunt foarte comunicativi si la curent cu tot ceea ce se intampla in lume.

Rac

Sunt grijurii si atente. Copiii lor stiu ca sunt iubiti. Mamele sunt gata oricand sa stea de vorba cu copiii lor si, mai ales, ce trebuie sa faca pentru a-i scoate din incurcatura.

Leu

Sunt cele mai vesele si darnice dintre toate zodiile Horoscopului. Adora sa se joace cu copiii lor, oferindu-le, totodata, cadouri scumpe. E adevarat, uneori ele pot fi concentrate pe sine, punand interesele persoale mai presus de orice.

Fecioara

Fac tot ce le sta in putinta pentru a remedia situatia, pentru a repara fie o jucarie, fie o inima zdrobita. Are asteptari mari de la copiii ei si poate fi un critic aspru.

Balanta

Sunt mame minunate, pentru ca sunt echilibrate si calme. Ele asigura armonie in familie. Daca intre copii apar dispute, certuri, ele stiu unde sa gaseasca punctul comun, impacand cele doua pozitii.

Scorpion

Intuitiv, ele realizeaza ce se intampla cu copiii lor inainte ca acestia sa inteleaga ce se petrece. Sunt mame extrem de sincere, loiale si care isi apara copiii pana in panzele albe.

Sagetator

Au o inima mare si sunt gata sa puna intreaga lume la picioiarele copiilor lor, pe care ii iau cu ele in toate calatoriile lor.

Capricorn

Sunt pregatite sa lupte pana la ultima suflare pentru copiii lor. Sunt deosebit de devotate si intotdeauna isi sustin punctul de vedere cu argumente pertinente. Trateaza cu maxima seriozitate atributiile de parinte.

Varsator

Sunt contradictorii. Pot opta pentru scoala la domiciliu, sustinand, totodata, necesitatea integrarii in colectiv, a comunicarii cu alti copii.

Pesti

Isi invata copiii ce inseamna iubirea, dragostea, ii introduce in lumea artei si le stimuleaza inclinatiile creative. Copiii lor vor fi sensibili, dotati cu multa imaginatie si foarte atenti la cei din jurul lor.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii mame copii