x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților

Cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților

de Moira Dună    |    12 Feb 2024   •   18:15
Cele mai norocoase zodii de Ziua Îndrăgostiților
Sursa foto: Hepta

Astrologii spun că trei semne zodiacale vor avea o Ziua Îndrăgostiților distractivă.

Zvonurile sunt groaznice dar majoritatea sunt adevărate: Ziua Îndrăgostiților 2024 arată ca o melodramă. Dar asta nu înseamnă neapărat că viața ta amoroasă se îndreaptă spre dezastru.

Sub tonul combativ al tranzitelor de la începutul zilei, inclusiv un careu Lună - Venus activând partea meschină a lucrurilor, există și o rezoluție plăcută a tensiunii mai târziu, spre seară, când Luna se mută în Taur și se conectează cu Jupiter. Dacă ai spus ceva ce nu ai vrut, mai există o șansă să te săruți și să te impaci.

Ziua Îndrăgostiților este un moment pentru a îmbrățișa vulnerabilitatea cu inima deschisă, păstrând totodată așteptări realiste în dragoste. Pentru unii este o oportunitate specială de a crea amintiri cu oamenii pe care îi iubesc.

Iată cele mai norocoase semne zodiacale pe 14 februarie 2024:

Capricorn: Cel mai norocos în dragoste de sine și încredere
Această Ziua Îndrăgostiților este un moment perfect pentru a te răsfăța cu îngrijirea de sine și pentru a îmbrățișa transformarea. Venus aduce o lumină asupra sentimentului tău de sine, provoc\nd noi creșteri și oportunități de a schimba percepția oamenilor despre tine. Dacă ați căutat un motiv pentru a-ți explora latura creativă, pentru a experimenta stilul personal sau pentru a încerca noi rutine de frumusețe, acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Rac: Cel mai norocos în dragoste și relații romantice
Ziua Îndrăgostiților 2024 va fi un moment important pentru a-ți examina problemele inimii. Viața ta amoroasă este în centrul atenției în acest moment. Păstrează-ți speranțele ridicate și permite inimii tale sensibile să te ghideze pe calea iubirii. Dacă ești într-o relație, conjuncția Marte-Pluto ar putea duce la lupte de putere care pot deveni inconfortabile pentru tine și partenerul tău. Cu toate acestea, menținerea unei inimi și a minții deschise, evitând în același timp judecata, te poate ajuta să găsești un compromis armonios. Dacă ești singur, această conexiune puternică te pune într-o poziție de putere pentru a atrage dragostea. Acesta este un moment minunat pentru a-ți afirma senzualitatea și pentru a cere ceea ce ai nevoie într-o relație.

Pești: Cei mai norocoși în dragostea și prietenia platonice
Peștii ar putea fi romanticul fără speranță al zodiacului, dar vedetele zâmbesc în viața ta socială în această Ziua Îndrăgostiților. Ți-ai asumat o mulțime de responsabilități suplimentare cu prietenii tăi în ultima vreme și totul dă roade luna aceasta. În această zi, Saturn în Pești va forma un trigon plăcut cu Jupiter, care se apropie de Lună mai târziu, seara. Acest tranzit îți va deschide inima și vei primi multă dragoste de la cei mai apropiați prieteni. Acesta este momentul perfect pentru a-ți arăta aprecierea pentru prieteniile tale și pentru a sărbători frumoasa comunitate pe care ai construit-o, potrivit parade.com.


 

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor noroc zodii