x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Compatibilități ale zodiei Fecioară. Cele mai bune și cele mai nereușite relații de dragoste

Compatibilități ale zodiei Fecioară. Cele mai bune și cele mai nereușite relații de dragoste

de Moira Dună    |    08 Feb 2024   •   21:45
Compatibilități ale zodiei Fecioară. Cele mai bune și cele mai nereușite relații de dragoste
Sursa foto: Hepta

Fecioarele îndrăgostite pot fi puțin misterioase. Nu se deschid repede și își protejează inima cu grijă. Dar oferă mult în relație atunci când găsesc pe cineva care le place.

Când te întâlnești cu o Fecioară, amintește-ți că este perfecționistă. Îi plac lucrurile făcute corect, de la început până la sfârșit. S-ar putea să pară uneori un pic copleșitor, dar merită. Depune mult efort în orice, de la flirt până la prima întâlnire, și nu numai.

Fecioarele acordă atenție fiecărui detaliu, inclusiv la ceea ce își dorește și are nevoie partenerul lor. Poate fi un pic surprinzător cât de bine te cunosc. Ele sunt mereu acolo pentru a ajuta și pentru a găsi soluții atunci când apar probleme. Nu se grăbesc și prerefă să dețină controlul. 

Compatibilitate Berbec și Fecioară

Fecioara cu Berbecul este considerată una dintre cele mai îndrăznețe perechi din zodiac. Primul semn cardinal, Berbecul, tinde să fie mai îndrăzneț în relații, acționând adesea impulsiv. În timp ce acest lucru poate fi palpitant, Fecioara s-ar putea simți neliniștită în legătură cu imprevizibilitatea lui. În cele din urmă, Fecioara ar putea ajunge într-un punct în care decide să facă un pas înapoi și să renunțe la relație.

Compatibilitate cu Taurul și Fecioara

Fecioara pare să se potrivească bine cu Taurul deoarece împărtășesc același element al zodiacului, Pământul. În relație, Fecioara apreciază natura practică și precaută a Taurului, prețuind angajamentul lui de a construi relații stabile. De asemenea, Fecioara poate avea tendința de a discuta despre probleme mai mult decât partenerul Taur. Această diferență de stil de comunicare nu este o problemă majoră pentru relație. În general, indicatorul dragostei arată un rezultat pozitiv pentru această pereche.

Compatibilitate Gemeni și Fecioară

Fecioara și Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, ceea ce sugerează că ar trebui să comunice bine. Gemenii tind să fie mai sociabili, în timp ce Fecioara poate fi mai tăcută și mai introspectivă. Cu toate acestea, împărtășesc multe interese comune, care ar putea duce la o conexiune satisfăcătoare.

Atât Fecioarei, cât și Gemenilor le place să se implice în conversații pline de viață. Natura vorbăreață a Gemenilor o încurajează pe Fecioară să se deschidă, în timp ce cunoștințele gânditoare ale Fecioarei oferă temede gândit pentru Gemeni. Principala provocare în această relație vine din sensibilitatea Fecioarei, pe care Gemenii o pot trece cu vederea sau nu o pot înțelege. Cu toate acestea, cu unele ajustări atente, această relație poate reuși.

Compatibilitate Rac și Fecioară

Legătura dintre Fecioară și Rac se învârte adesea în jurul unei ciocniri între logică și emoție. Fecioara tinde să fie mai practică și analitică, în timp ce Racul este profund emoțional și romantic. În pofida acestor diferențe, o atracție inexplicabilă atrage Fecioara spre Rac.

Racul are o capacitate specială de a înțelege Fecioara la un nivel profund, adesea fără a fi nevoie de multe cuvinte. Dacă ambele semne se pot îndepărta de tendințele lor spre critică și, în schimb, se pot concentra pe înțelegerea și acceptarea reciprocă, există potențialul ca o dragoste autentică și de durată să înflorească între ele.

Compatibilitate Leu și Fecioară

Întâlnirea cu un Leu poate face adesea o Fecioară să se simtă nesigură. Leul tinde să caute gesturi mărețe și manifestări de afecțiune, în timp ce Fecioara preferă o abordare mai rezervată și mai intelectuală a relațiilor.

Cu toate acestea, în primele zile ale relației, Fecioara poate găsi atrăgător comportamentul îndrăzneț și încrezător al Leului. Dar, pe măsură ce trece timpul, diferențele de comunicare și nevoile emoționale pot duce la tensiuni în relație. În cele din urmă, această pereche poate fi mai potrivită pentru o conexiune jucăușă și uşoară, mai degrabă decât un angajament pe termen lung.

Compatibilitate Fecioară și Fecioară

Când o Fecioară se întâlnește cu Fecioara, ei aduc pace în casă. Trăsăturile și interesele comune dintre cele două Fecioare oferă o bază solidă pentru un viitor promițător împreună. Ambii acordă importanță securității, sunt adaptați unul la nevoile celuilalt, se bucură de socializare și sunt compatibile în dormitor.

Cu toate acestea, o provocare semnificativă în această pereche constă în tendința ambilor parteneri de a fi excesiv de critici, găsind adesea greșeli în aproape orice, inclusiv unul la celălalt. Această înclinaţie poate necesita un efort constient de depasire a criticii pentru a mentine armonia in relatie.

Compatibilitate Balanță și Fecioară

Balanța excelează în ascultarea și demonstrarea compasiunii, calități pe care Fecioara le apreciază profund și la care tânjește într-o relație.

Cu toate acestea, Balanța tinde să îmbrățișeze un stil de viață mai relaxat decât natura de obicei organizată și structurată a Fecioarei. Această diferență de abordare o poate neliniști pe Fecioară deoarece nu corespunde standardelor ei obișnuite. În general, compatibilitatea dintre Fecioară și Balanță poate părea plictisitoare, cu un sentiment de mediocritate planând asupra relației.

Compatibilitate Scorpion și Fecioară

Atunci când discutăm despre cea mai bună potrivire cu Fecioara, nimeni nu poate fi în fruntea listei, cu excepția Scorpionului. Fecioara și Scorpionul comunică la niveluri profunde, pe care puțini indivizi îndrăznesc să le exploreze. Ei sunt incontestabil uniți, întăriți de o loialitate neclintită și admirație reciprocă.

Cu toate acestea, Fecioara trebuie să înțeleagă Scorpionul care se adâncește în emoții. Atâta timp cât acest aspect este recunoscut și respectat, legătura lor va prospera.

Compatibilitate Săgetător și Fecioară

Fecioara și Săgetătorul par să treacă unul pe lângă celălalt ca niște nave în timpul nopții și, sincer, este cel mai bine.

Sagetatorul, pur si simplu nu intelege abordarea practică a Fecioarei față de viată, iar Fecioara se luptă sa țină pasul cu energia Sagetatorului. Spiritul de foc al arcașului tânjește la independență, în timp ce natura întemeiată a Fecioarei caută stabilitatea acasă. În termeni sociali, sunt atât de departe unul de celălalt încât este aproape surprinzător că chiar s-au intersectat.

Compatibilitate Capricorn și Fecioară

Relația dintre Fecioara și Capricorn este excelentă! Potrivirea dintre Fecioara si Capricorn este caracterizată de valori comune si compatibilitate. Ambii parteneri  au păreri similare și se înțeleg bine. Nici unul nu simte nevoia să se grăbească în lucruri, totuși, amândoi au un sentiment puternic că sunt meniți să fie împreună pe termen lung. Aproape fiecare aspect al acestei relații se simte fără efort și natural.

Compatibilitate Vărsător și Fecioară

Natura detașată a Vărsătorului sugerează că această relație este mai potrivită pentru prietenie decât pentru dragoste.

Fecioara tinde să fie conservatoare și bazată pe realitate, în timp ce Vărsătorul înclină spre spiritual sau capricios, ceea ce uneori poate fi frustrant pentru Fecioară. Cu toate acestea, dacă ei colaborează pentru un obiectiv comun, pot realiza lucruri uimitoare împreună.

Compatibilitate Pești și Fecioară

Când vine vorba de legătura dintre Pești și Fecioară, mantra pare să fie „trăiește și lasă-i și pe alții să trăiască”, urmată de „relaxează-te și fii tu”!

Fecioarei și Peștilor le place să-i ajute pe ceilalți. Fecioara are talentul de a transforma visele Pestilor in realitate. Această relație tinde să fie practică și durabilă, caracterizată prin creativitate, sensibilitate și dorință de compromis, potrivit hindustantimes.com.

 

×