x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cristale vindecătoare pentru fiecare zodie

Cristale vindecătoare pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    22 Feb 2024   •   09:30
Cristale vindecătoare pentru fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Lumea fascinantă a cristalelor își are rădăcinile în civilizațiile antice și se spune că aduc pacea, optimismul și o stare de bine în viața fiecăruia dintre noi, în funcție de fiecare zodie.

De la carneol pentru Berbeci la aquamarin pentru Pești, aceste minuni ale naturii îți pot transforma viața. 

Berbec - Carneol

Nativii Berbec sunt cunoscuți pentru spiritul lor de foc și natura aventuroasă. Carneolul le stabilizează forța, sporindu-le încrederea și ajutându-i să ia decizii înțelepte. 

Purtând carneolul ca bijuterie, grățară ori pandantiv, Berbecii pot avea experiențe pozitive, relații mai bune și se pot elibera de bagajele emoționale. 

Taur - Curaț roz

Conduși de Venus, Taurii sunt atrași de confort și plăcerile vieții. Cuarțul roz le îmbunătățesc natura compasivă și îi ajută să se relaxeze. Includerea cuarțului roz în elemente de decor și rutinele de frumusețe îi ajută pe Tauri să se bucure de pace și liniște. 

Gemeni - Cuarț clar

Gemenii sunt fluturi sociali, cu o viață foarte activă.  Cuarțul clar îi ajută astfel să-și găsească concentrarea în mijlocul haosului. Indiferent dacă este purtat sub formă de colier sau ca piatră în timpul meditație, curațul clar promovează calmul și pacea, ajutând Gemenii să mențină în realitate.

Rac - Piatra lunii

Natura sensibilă și grijulie a Racilor le exacerbează desea emoțiile. Piatra lunii le oferă un suport emoțional puternic și aduce armonie în sinele lor interior, reducând stresul și menținând claritatea sentimentelor. Poziționarea pietrei lunii în apropierea patului îi ajută să se calmeze și să se relaxeze. 

Leu - Citrin

Leii sunt cunoscuți pentru îndrăzneala și generozitatea lor, precum și dorința de a străluci. Citrinul are o energie vibrantă care le aduce Leilor o atitudine pozitivă. Este bine să fie purtat în portofel ori ținut în timpul meditației, ajutându-i să-și mențină creativitatea și optimismul.

Fecioară - Amazonit

Fecioarele sunt perfecționistele zodiacului care tânjesc mereu spre menținerea celor mai înalte standarde. Amazonitul le induce o stare de calm și bunătate cu propria lor persoană, promovând încrederea și echilibrul. Purtarea amazonitului sub formă de colier încurajează armonia și echilibrul emoțional în viețile lor.

Balanță - Turmalină roz

Balanțele acordă o atenție deosebită armoniei și iubirii dar pot deveni indecise și nesigure. Turmalina roz le alungă negativitatea și îi ajută să se bucure de iubire, promovând o stare de bine. Purtarea turmaline roz sub formă de colier le ajută în timpul meditației, încurajează dragostea de sine și pacea interioară. 

Scorpion - Aquamarin

Scorpionii sunt intenși in au o sensibilitate profundă. Aquamarinul le oferă suportul emoțional de care au nevoie și putere interioară, alungându-le anxietățile. Purtarea aquamarin sub formă de bijuterii ori ținerea pietrei în apropiere, le va oferi energie și calm.

Săgetător - Lepidolite

Săgetătorii sunt optimiști și agenturoși, mereu în căutare de noi experiențe. Lepidolitul le sporește creativitatea și le stabilizează natura spontană, aducându-le pacea interioară. Menținereae pietrei în apropierea patului, îi va ajuta să se relaxreze și să aibă un somn odihnitor. 

Capricorn - Granat

Capricornii  sunt ambițioși dar se confruntă cu stres și anxietate. Granatele le aduce stabilitate și mai multă energie, alungînd aneietatea și aducându-le succesul. Ținerea pietrei în portofel îi ajută pe Capricorni să-și valorifice cu ușurință energia.

Vărsător - Ametist

Vărsătorii sunt spirite libere și inovatoare dar mintea lor este copleșită de idei și viziuni. Ametistul le aduce claritate și creativitate, alungând stresul și promovând echilibrul. Ținerea pietrei în apropierea patului sau purtarea ca pandantiv le aduce vindecare și întinerire.

Pești - Aquamarin

Peștii sunt visătorii zodiacului și dau prioritate nevoilor celorlalți. Aquamarine le oferă suportul pentru starea lor de bine, sporindu-le energia și bucuria. Folosit în timpul meditației ori ca accesorii, aquamarine promovează grija de sine și echilibrul emoțional al Peștilor, potrivit indiatimes.com. 

 

 

 

 - 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii cristale vindecare