x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum își controlează relațiile fiecare zodie

Cum își controlează relațiile fiecare zodie

de Moira Dună    |    17 Aug 2021   •   14:08
Cum își controlează relațiile fiecare zodie
Sursa foto: Everton Vila Unsplash.com

Relațiile sunt foarte complicate, mai ales între un bărbat și o femeie. De ce? Pentru că fiecare partener vrea ca celălalt să îi îndeplinească majoritatea nevoilor, fizice, financiare, emoționale, scrie timesofindia.com.

Însă adevărata problemă interevine atunc când, în loc să vă rezolvați conflictele, vă învinovățiți, spuneți lucruri dureroare, care pot ajunge prea departe pentru a mai putea fi rezolvate.

Iată cum își gestionează relațiile fiecare zodie.

Berbec

Condus de planeta războiului, Marte, Berbecul are o personalitate magnetică. Dispune de multă energie care îl ajută să depășească provocările vieții dar poate fi un pic brutal pentru persoanele sensibile. Berbecul acționează înainte să gândească. Se folosesc de argumente  pentru a câștiga ce doresc însă trebuie să știe că uneori este mai bine să câștige încrederea și dragostea partenerului decât disputa. Așa că este important să fie atent la sentimentele persoanelor din jur. Nu există nicio urmă de viclenie în el, oricât de dur sau simplu ar părea. Berbecul este un semn de foc și se potrivește cel mai bine cu cele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător.

Taur 

Taurul este condus de planeta iubirii și confortului, Venus. Este, poate, cel mai de încredere dintre toate semnele. El caută stabilitate și angajament în relații. Fiind un semn fix, nu este deschis la schimbări. Rareori vor fi temperamentali, dar atunci când se enervează, poate distruge totul în calea lui. Taurul va munci din greu pentru a le oferi celor dragi stabilitate financiară și confort .Este un semn al pământului și, prin urmare, cel mai compatibil cu Fecioara și Capricornul.

Gemeni

Gemenii sunt un semn dual și sunt conduși de Mercur, planeta comunicării. Există două laturi distincte ale personalității lor. Vorbesc foarte bine, pot fermeca pe oricine cu comportamentul lor și au mult umor. Le lipsește însă răbdarea și, în neliniștea lor, uită uneori de oamenii dragi pentru un vis îndepărtat iar apoi regretă. Gemenii pot suferi mai mult de probleme emoționale decât restul zodilor. Gemenii sunt cel mai compatibili cu Berbec, Leu, Balanță și Vărsător.

Rac

Racul este condus de Lună, planeta minții. Așa cum este creșterea și descreșterea Lunii, la fel sunt și schimbările de dispoziție ale Racului. S-ar putea să întâlniți un Rac râzând, cu chicoteli și gâlgâituri, iar mai târziu, în cursul zilei, să îl vedeți la polul opus. A ține pasul cu schimbările de dispoziție ale acestuia se poate dovedi a fi destul de provocator. Cu toate acestea, este greu să reziști atunci când te privesc cu acei ochi frumoși ai lor și te înconjoară cu dragoste și grijă. Cu toate acestea, fii atent la ce spui pentru că nu vă vor uita niciodată cuvintele. Racul este cel mai compatibil cu Taur, Scorpion și Fecioară.

Leu

Zodia Leu este condusă de Soare, sufletul zodiacului. Leul este un semn de foc, plin de energie. S-ar putea să fii atras de el și apoi să fii rănit de orgoliul lui. Te fac să te simții unic în univers, pentru ca apo ego-ul lui să-ți sfărâme sufletul. Rareori vei găsi însă un Leu singur, neimplicat într-o relație. El va avea întotdeauna grijă de tine, chiar dacă nu arată. Dacă îți deschizi inima pentru el, te va răsplăti. Nu te certa niciodată cu el, vrea să aibă întotdeauna ultimul cuvânt, chiar și atunci când știe că nu are dreptate. Leul este cel mai compatibil cu Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător.

Fecioară

Fecioara este un semn pământesc și cel mai practic și metodic din zodiac. Deși Fecioara, la fel ca Gemenii, este condusă de planeta Mercur, ea este blândă și linișteștită, dar observă în liniște cele mai mici detalii înainte de a intra în război cu tine. Nu va intra în niciun conflict fără să cântărească avantajele și dezavantajele și să adune toate informațiile. Majorității oamenilor nu le place să fie examinați și analizați pentru a le fi corectate defectele sau greșelile, dar Fecioara face acest lucru, ceea ce îi aduce deseori conflicte în relații. Este cea mai compatibilă cu Taur, Rac, Scorpion și Capricorn.

Balanță

Balanța este condusă de planeta Venus, la fel ca Taurul. Urăște conflictele, așa că deseori preferă să găsească un compromis, mai degrabă decât să facă față disconfortului. Ea poate fi draguță dar și înfricoșătoare. Poate fi fericită acum și devine trisă în clipa următoare pentru că este nesigură și indecisă. Cântarele de aur ale Balanței merg în sus și în jos. Nu te lăsa păcălit de zâmbetul atrăgător și fermecător al unei Balanțe. Este cea mai compatibilă cu Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător.

Scorpion

La fel ca Berbecul, Scorpionul este guvernat de planeta Marte, dar și de Pluto. Scorpionul are ochi atrăgători și magnetici și s-ar putea să fie dificil să spargi vraja dacă se întâmplă să privești adânc în ochii lui. Secretos și posesiv, Scorpionul preferă să gestioneze conflictele singur și nu îi vor lăsa pe ceilalți să cunoască intensitatea și frământările lui interioare. Este calm la suprafață, dar are de fapt nevoie disperată de ajutor și sprijin. Intensitatea sentimentelor lui poate fi uneori înfricoșătoare, deoarece încearcă să controleze situațiile și este foarte sensibil. Cine a spus că înțelegerea și găsirea drumului în dragoste este ușoară? Scorpionul este cel mai compatibil cu Racul, Peștii și Fecioara.

Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc și este condus de planeta abundenței, Jupiter. Ochii Săgetătorului sunt strălucitori, cu sclipiri de umor în ei. Poate spune sau face lucruri brutale pentru că a fi diplomat nu se numără printre calitățile lui. Nu le este frică să fie direct și contondent. Însă este cel mai puțin agresiv dintre semnele de foc și ar prefera să dezbată o problemă în mintea lui. Vrea să aibă o viață dstractivă și fără griji iar dacă se confruntă cu situații grave începe să se agite și se simte inconfortabil. Odată ce s-a supăart, este greu de controlat și acest lucru îi poate aduce probleme serioase. Săgetătorul este cel mai compatibil cu Berbec, Leu, Balanță și Vărsător.

Capricorn

Capricornul este un semn pământesc și harnic. Condus de planeta Saturn, adesea se confruntă cu întârzieri în obținerea a ceea ce își dorește în viață. Dar nu se dă înapoi de la nimic pentru a obține ce vrea. Stabilitatea, tradiția și familia sunt importante pentru el. Când se confruntă cu un conflict în relație, primul lucru pe care îl va face orice este să ceară sprijinul familiei. Pentru e, banii, îndatoririle și stabilitatea în viață sunt importante. Vrea să dețină controlul în orice relație și acest lucru î poate crea probleme. Capricornul este cel mai compatibil cu Taur, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești.

Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer guvernat tot de Saturn dar și de Uranus. Vărsătorul este spiritual și aventuros, nu vrea conflicte în relații, deși el este o persoană irascibilă și imprevizibilă. Este confuz cu privire la propriile lui acțiunii și nici măcar nu știe cum să reacționeze la situațiile care se ivesc. Este vizionar, ideile lui sunt avansate iar oamenii îl consideră excentric. Își iubește propria libertate, motiv pentru care târziu își găsește un partener de viață potrivit. Este cel mai compatibil cu Vărsător, Gemeni, Balanță și Săgetător.

Pești

Peștii sunt un semn de apă, guvernat de planeta Jupiter, la fel ca Săgetătorii, dar și de planeta Neptun. Sunt visători, dar foarte inteligenți. Sunt oameni sensibili și emoționanli. Își ascund durerile și lacrimile în spatele umorului. Nu vor să ajungă la certuri și conflicte, motiv pentru care fug dintr-o astfel de relație. Este greu să se enerveze cu adevărat, dar dacă arunci o piatră în ape calme, înfruntă torentul sarcasmului pe riscul tău. Sunt ființele cele mai intuitive și spirituale din zodia. Sunt compatibili cu Taur, Rac, Scorpion și Capricorn.

×
Subiecte în articol: relaţii