x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ghid al zodiilor de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Ghid al zodiilor de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

de Moira Dună    |    15 Mar 2024   •   19:30
Ghid al zodiilor de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn
Sursa foto: Hepta

Deși este important să-ți cunoști semnul zodiacal, înțelegerea tuturor elementelor cărora le aparțin este la fel de utilă. Cele patru elemente ale astrologiei – pământ, apă, foc și aer – te ajută să definești cine ești, precum și potrivirea ideală de dragoste. Cele 12 semne zodiacale sunt împărțite în aceste patru elemente, cu trei semne în fiecare element, fiecare cu trăsăturile sale unice.

Racul, Scorpionul și Peștii sunt semne de apă, Gemenii, Balanta și Varsatorul sunt semne de aer, iar Berbecul, Leul și Săgetătorul sunt semne de foc.

Cele trei semne de pământ din astrologie sunt Taur, Fecioară și Capricorn.

Pământul este terenul pe care construim și unde natura înflorește, adică aceste semne sunt cosntructorii zodiacului.  Ele îi aduc pe cei din jur înapoi la o bază solidă.

Semnele de Pământ sunt pragmatice, acționând ca o forță de încredere. Desigur, dacă încorporezi radical acest element, poți deveni victima unei rutine monotone. Semnele de pământ sunt concentrate pe muncă, încăpățânate și nu tind să-și asume riscuri mari. În timp ce se îndepărtează de acele condiții extreme, mentalitatea lor orientată spre obiective îi împiedică să lase pe cineva să le distrugă.

Semnele de pământ rămân stabile în comparație cu semnele de aer (gândire eterică și spiritualitate), semnele de foc (eliberare și neliniste) și semnele de apă (emoție, intuiție și imprevizibilitate). Semnele de pământ sunt de încredere și precaute, responsabile,  au simțul datoriei și sunt mereu concentrate pe scopul lor final.

Dar natura practică a semnelor de Pământ înseamnă, de asemenea, că Taurul, Fecioara și Capricornul tind să fie conectați la lumea materială, care uneori poate părea lacomă și superficială. Ei tind să fie atât de consumați de obiectivele lor, încât ignoră nevoile și sentimentele celorlalți.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Deși Taurul este încăpățânat, acest semn zodiacal este, de asemenea, tenace, răbdător și mulțumit de confortul fizic. Taurii au o serie de puncte forte, inclusiv creativitatea și dorința de a-și realiza și îndeplini obiective pe termen lung. Tind să se concentreze pe o casă stabilă și pe o carieră și sunt dedicați, artistici, răbdători. Desigur, niciun semn zodiacal nu este lipsit de punctele sale slabe. Atât ca semn de pământ, cât și ca semn fix, Taurul poate fi uneori îndrăzneț, lacom, excesiv de critic, închis emoțional, lacom și iritabil.

Fecioară (23 august-22 septembrie)
Fecioara este cunoscută pentru abordarea sa analitica a situatiilor. Lipsită de spontaneitate, această zodie tinde să critice, dar totuși îi pasă profund de ceilalți. Fecioarele sunt umile, muncitoare, meticuloase, orientate spre obiective, analitice și loiale. Acestea fiind spuse, au tendința de a se stresa cu ușurință asupra lucrurilor și pot fi extrem de critice cu ceilalți. Fecioarele pot avea dificultăți uneori să-și facă prieteni noi, deoarece, în cel mai rău caz, sunt timide, încordate, prea independente și pretențioase.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt muncitori și productivi. Deși pot fi materialiști, ei sunt responsabili, de ajutor și sunt cel mai hotărât semn al zodiacului. Punctele lor forte includ ambiția de neegalat, stabilitatea, răbdarea, concentrarea și disciplina și sunt, de asemenea, extrem de conștiincioși. Capricornii au și trăsăturile lor negative, care includ controlul, nemulțumirea, apatia, nerăbdarea și egoismul, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii pamant taur capricorn fecioara