x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 1 ianuarie 2018: Zodiile care se bucura in prima zi a anului

Horoscop 1 ianuarie 2018: Zodiile care se bucura in prima zi a anului

01 Ian 2018   •   10:10
Horoscop 1 ianuarie 2018: Zodiile care se bucura in prima zi a anului

Află ce îți rezervă astrele în prima zi a anului.

Pentru nativii din zodia Berbec, anul debutează în forţă cu veşti bune şi evenimente frumoase în plan emoţional.

****
Taurii în schimb vor avea planuri mari şi nu vor lăsa ca timpul să treacă, ci se vor apuca de treabă. Au multe idei pe care abia aşteaptă să le pună în practică.

***
Gemenii sunt gata de luptă! Au atitudine de învingători, ţeluri precise şi multă ambiţie pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit.

****
Racii au vorba dulce astăzi, vor reuşi să capteze atenţia celor din jur şi să trezească interesul acestora pentru ideile lor pline de ispiraţie.

****
Leii sunt mai încrezători ca niciodată, au energie şi pozitivism, iar asta îi va face să îşi îndeplinească toate dorinţele pentru anul acesta.

****
Fecioarele au un chef de distracţie şi o poftă de viaţă încât cei din jur nu prea reuşesc să ţină pasul cu ei. Ar trebui însă să nu exagereze.

****
În schimb, voi, Balanţelor aveţi nevoie de puţină odihnă. O zi petrecută în sânul familiei v-ar prinde bine. Nu ezitaţi să vă bucuraţi de fiecare clipă.

****
Încăpăţânaţi din fire, Scorpionii se vor lupta ca visele lor să devină realitate. Sunt la capacitate maximă în această perioadă, iar dorinţele lor sunt mai presus de orice.

****
Nativi Săgetători, astăzi trebuie să fiţi atenţi la părerile celor din jur. Nu toţi sunt pe aceaşi undă cu voi, aşa că aveţi grijă cum puneţi problema.

****
Capricornii nu vor da înapoi de la nimic! Vor munci şi vor reuşi să cumpere tot ce îşi doresc. Poate fi vorba despre o casă noua sau… maşina mult visată.

****
Vărsătorii încep noul an cu seriozitate, ambiţie şi răbdare. Atribute de mare preţ pentru întreprinderea unor acţiuni temeinice pe termen lung.

****
Iar Peştii au şanse mari să-şi găsească jumătatea. Dacă se află deja într-o relaţie, o vor consolida sau o vor oficializa.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii 1 ianuarie 2018