x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 1 iunie 2019. Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia

Horoscop 1 iunie 2019. Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia

31 Mai 2019   •   15:10
Horoscop 1 iunie 2019. Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să stai acasă pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

 

Horoscop Taur. Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţa negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe tine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

 

Horoscop Gemeni. Priveşte un pic înapoi, cu luni în urmă, pentru că ai primit atunci o informaţie pe care o poţi valorifica abia acum. Te-ai întâlnit cu o persoană care ţi-a promis că te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia să apelezi la ea. E vremea să cauţi prin vechile cărţi de vizită, prin fostele contacte, prin informaţiile stocate în memorie pentru a scoate la iveală exact cheia problemei tale de acum. Foloseşte-o cu încredere, pentru că e un sfat bine documentat de la o persoană cu experienţă de la care iată, ai avut ceva de câştigat sau de învăţat. Totul a avut rost, chiar dacă nu l-ai înţeles la vremea respectivă, ci abia azi.

 

Horoscop Rac. Oamenii nu pot fi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă cu tine, dar înainte de a-i cataloga drept inamici, gândeşte-te de două ori dacă nu cumva piedicile lor au, totuşi, un rost! S-ar putea să vadă lucrurile din alt unghi decât o faci tu şi să te tragă la mânecă la timp, înainte de a face o greşeală. Oricât de încăpăţânat ai fi, încearcă să asculţi ceea ce îţi spun ceilalţi, mai ales dacă aduc şi argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate, deci nu strică să mai asculţi din când în când şi opiniile altora, chiar dacă sunt complet diferite de cele proprii.

 

Horoscop Leu. Nu încerca să le faci pe toate singur, ci apelează de fiecare dată la cei pregătiţi special pentru a interveni în diversele situaţii cu care te confrunţi. S-au inventat atâtea meserii la ai căror reprezentanţi poţi apela la nevoie, fără să încerci tu să le faci pe toate, mai ales dacă nu ai cunoştinţe solide în domeniu. Profită de experienţa celor care cu asta se ocupă zi de zi, fără să încerci să-i înlocuieşti cu propriile tale experimente. Nu le ştii chiar pe toate, deci cheamă experţii să-ţi rezolve problema mult mai repede şi mai bine.

 

Horoscop Fecioara. Apelezi la tot felul de arme din recuzita diplomaţiei, şi datorită lor îţi merge de minune oriunde te-ai afla. Toată lumea va aprecia modul în care comunici cu ei, în care te implici în activităţile comune, dar în toate ai avea nevoie de o poziţie superioară, pe cât posibil, pentru că ai da randament mai bun dacă tu ai fi şeful, conducătorul, strategul principal. Nu la fel de bun ai fi ca simplu executant sau supus în faţa altora, dar dacă nu ai altă variantă, fii politicos, asumă-ţi sarcinile cu seriozitate, pentru că te va ajuta enorm să-ţi atingi scopurile mai uşor. Lasă orgoliile deoparte şi zâmbeşte amabil, chiar dacă nu e zâmbetul tău natural.

 

Horoscop Balanța. E o plăcere să socializezi, să conversezi, să legi noi relaţii, pentru că această zi te ajută să-ţi măreşti cercul de cunoştinţe extrem de uşor. Imaginează-ţi că azi faci rapid colecţie de câteva zeci de cărţi de vizită, pe care, într-o zi, le vei folosi, în sensul că mulţi dintre oameni cu care ai şansa de a intra azi în contract, vor juca la un moment dat un rol important în planurile tale. Ţine-i minte, memorează-le feţele, numele, funcţiile în societate, ca să poţi uza, cândva, de aşa-zisa prietenie pe care o legi astăzi cu aceştia. Şi ei te vor ţine minte, şi ei te vor căuta cândva!

 

Horoscop Scorpion. Cel mai preţios lucru pe care îl descoperi azi cu alţi ochi e prietenia, pentru că vei vedea câţi oameni ţin cu adevărat la tine. Vei fi uimit să descoperi semne de prietenie şi la persoane cărora nici nu le acordai prea multă atenţie înainte, ceea ce ar trebui să-ţi schimbe atitudinea faţă de ei. Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei pe care îi numeai tu aşa, ci oameni care au stat în banca lor şi au aşteptat ca tu să-i descoperi. Ceea ce au unii de oferit azi pentru tine e un semn clar de prietenie sinceră şi adevărată, ca atare ar fi bine să-i priveşti altfel de acum înainte. S-ar putea naşte o relaţie reciprocă foarte frumoasă şi armonioasă dacă vă apropiaţi mai mult, căci prietenia voastră se bazează pe gestul de a dărui şi de a primi absolut dezinteresat şi sincer.

 

Horoscop Săgetător. Nu te mai raporta atâta la trecut, nici la evenimente neplăcute de demult, nici la palmaresul tău de odinioară, pentru că nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, închide acel capitol care şi-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum ai nevoie de o haină nouă, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optică, ce nu mai are nicio legătură cu cel care ai fost cândva. Sigur, toate acelea l-au construit pe cel care eşti tu astăzi, dar acum trebuie să arăţi lumii o altă imagine, proaspătă, modernă, actuală, complet renăscută, care să deschidă un sens nou de explorat. Fă o cât de mică modificare la cel care ai fost şi ai să vezi diferenţa dintre trecut şi prezent. Eşti altul acum!

 

Horoscop Capricorn. Îţi vin o mulţime de idei interesante, dar deocamdată le aduni ca într-o bibliotecă, aşteptând momentul când vei putea să le scoţi din sertăraşe una câte una. Unii cred că sunt mai degrabă o joacă, alţii consideră că sunt idei prea ciudate ca să aibă succes, dar tu crezi în ele şi le alimentezi din ce în ce mai mult cu fantezie şi creativitate, convins că vor da roade. Eşti foarte inspirat de o lumină nouă, de o viziune diferită decât înainte, ca şi cum ai fu un pas înaintea semenilor tăi. Această atitudine mai modernă, vizionară chiar, te propulsează mai uşor spre ţinta propusă. E chiar mai bine că alţii sunt conservatori şi se tem de noutate, pentru că aşa ei rămân în urmă şi tu îi depăşeşti fluierând!

 

Horoscop Vărsător. Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

 

Horoscop Pești. Duci după tine o obsesie care a devenit apăsătoare pentru sufletul tău. Te simţi vinovat, parcă, pentru toate păcatele pământului, dar exagerezi gravitatea situaţiei. Nu nu ai nicio vină în situaţia creată, a fost o lecţie de destin prin care treceai oricum, pentru că aveaţi ceva de învăţat din asta, deci nu-ţi turna cenuşă în cap degeaba, ca şi cum tu ai fi generat furtuna. Gândeşte-te la acel impas ca la un punct de referinţă în destin, ceva ce trebuia să apară, un hop care oricum nu putea fi depăşit, dar nu tu ai declanşat situaţia! Învaţă de aici ceea ce destinul vrea să-ţi arate şi nu-ţi chinui sufletul: nu e vina ta.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 1 iunie