x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 10 martie 2019. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi

Horoscop 10 martie 2019. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi

09 Mar 2019   •   21:13
Horoscop 10 martie 2019. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop BERBEC

Dacă renunţi tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta să fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive să abandonezi corabia, doar pentru că ai impresia că nimic nu se mai întâmplă. Emoţia negativă a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ea te face să vezi doar jumătatea goală a paharului, spunând… nu se poate! Renunţă la această atitudine şi descoperă cât de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparând ce ai cu ce nu ai primit încă, vei vedea că lista cu plusuri e mult mai lungă, deci de ce să te opreşti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar eşti pe calea cea bună: vâsleşte mai departe!

Horoscop TAUR

Iubirea poate implica şi luptă: poate a voastră, cuplul, împotriva tuturor! Nu te aştepta ca lumea să înţeleagă corect ce este între tine şi persoana iubită ca atare, dacă tu crezi cu tărie în dragostea ta, pregăteşte-te să te războieşti cu restul lumii pentru a le demonstra că asta e tot ceea ce vrei. Lupta se resimte şi în interiorul cuplului, între voi partenerii, dar care poate fi ţinută foarte bine sub control dacă aşezaţi în prim plan valorile pozitive ale relaţiei voastre: iubire, armonie, comunicare, prietenie. Orgoliile, dorinţa de dominare sau supremaţie, agresivitatea nu au ce căuta în amor, deci şterge-le din meniul zilei!

Horoscop GEMENI

Nu poţi ajunge la succes chiar din prima. Gândeşte-te la campioni, de câte ori au căzut până au ajuns pe podium. Inventatorii de câte ori au eşuat, până au spus evrika. La fel şi tu: experimentezi întruna, încerci ba una, ba alta, strici şi o iei de la capăt de nenumărate ori până într-o zi când vei putea spune cu mândrie că ţi-ai atins marele scop. Nu te teme deci de eşecuri, de hopuri, de probele nereuşite, pentru că ele sunt absolut fireşti în ascensiunea oricărui om către succesul deplin. Ai de învăţat din fiecare etapă care, aparent, nu ajunge încă unde doreşti, dar… insistă!

Horoscop RAC

Dacă altădată ai reuşit să ajungi la un anumit ţel, de ce te îndoieşti că ai fi capabil să repeţi succesul şi acum? Priveşte în trecut, la vechile tale reuşite, şi ai să vezi câte poţi face. Nu contează că e greu drumul până la împlinirea acestui scop, ci contează că poţi! Ai putut şi atunci, se poate repeta succesul şi de data aceasta, totul e să priveşti spre trecut cu înţelepciune şi cu dorinţa de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi în urma ta ca să-ţi aduci aminte că ai şi greşit, că ai primit şi lecţii de la viaţă, ci priveşte spre cel care ai fost cândva doar ca să descoperi cât de bine ai reuşit altădată într-o situaţie similară celei de azi.

Horoscop LEU

Nu te mulţumi cu nivelul atins, chiar dacă ţi se pare că nu se mai întâmplă nimic ieşit din comun în proiectul pe care îl dezvolţi. Mai sunt şi perioade de platou, când totul pare să meargă pe un teren lipsit de noutate şi de strălucire, dar nu e decât faza de dinaintea unui nou urcuş. Viaţa nu e un continuu suiş în forţă, ci mai există şi cărări care evoluează pe curbă de nivel. Acolo eşti tu acum şi nu poţi decât să fii fericit că mai ai şi momente de respiro, pentru că o ascensiune continuă doar pieptiş, cu vârful înalt deasupra ochilor, poate fi extenuantă. Permite-ţi acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcuşul!

Horoscop FECIOARĂ

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Horoscop BALANȚĂ

Lasă pesimismul, depresia şi frica la o parte, pentru că eşti în faţa unei provocări la care tu faci faţă cu brio. Ceea ce te opreşte pe moment e influenţa nefastă a celor din jur, care te trag înapoi, îţi spun că nu se poate, îţi transmit temerile şi neputinţele lor, deşi tu eşti altfel croit decât ei. Tu eşti curajos, optimist, dinamic, şi nu merită să te laşi copleşit de starea negativă pe care aceştia ţi-o induc. Ieşi din acest mediu şi apucă-te de treabă, fără să ţii cont de rezervele, suspiciunile şi poveştile lor sumbre. Dacă e nevoie să abandonezi un grup pentru că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, merită să faci şi asta. Tu poţi, treaba lor ce spun ceilalţi!

Horoscop SCORPION

Te afli în compania unor persoane foarte diferite şi ori tu trebuie să devii un fel de arbitru între taberele formate, ori să încerci să colaborezi eficient cu fiecare. Tu eşti, la rândul tău, cu totul altfel decât aceştia, iar diferenţele atât de mari de personalitate, de metodă de lucru sau de comunicare şi de atitudine în faţa unor situaţii poate crea şi animozităţi, pentru că fiecare o ţine pe a lui, dar şi un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Horoscop SĂGETĂTOR

Visele tale de a evada din cotidian se vor împlini curând, pentru că începi să pregăteşti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gândeşti la vacanţe, la concedii, la călătorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei găsi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tău, pentru că te întorci acasă cu bateriile încărcate. O ieşire undeva cu prietenii este binevenită, deci mobilizează-ţi amicii şi ieşiţi împreună la un ceai!

Horoscop CAPRICORN

Chiar dacă ai impresia, pe moment, că ai ajuns în faţa unei porţi închise, nu te pripi să extragi concluzii negative. Uneori chiar şi piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta să priveşti cu alţi ochi în jur, să descoperi că mai ai ceva de învăţat, să cauţi repede alte variante de a trece dincolo de poartă. Dacă vezi că planul de faţă s-a împotmolit, nu te opri, schimbă repede direcţia, pentru că sigur ai alte posibilităţi la dispoziţie. Un as în mânecă, un plan B, o portiţă secretă de ieşire, ca atare numai de tine depinde să ieşi repede din starea de derută şi să începi altceva.

Horoscop VĂRSĂTOR

Trezeşte-te din iluzia în care eşti blocat şi priveşte realitatea în faţă, pentru că ar fi păcat să alergi după o himeră şi să consumi inutil energie, timp, bani, vise. Primeşti suficiente semnale de alarmă că direcţia nu e tocmai cea mai bună, dar continui să investeşti în ea speranţe imense. Ţi se oferă o soluţie de compromis, care nu-ţi convine, pentru că nu seamănă deloc cu visele frumoase pe care ţi le-ai făcut, dar vei vedea că va avea efecte mult mai bune decât calea pe care insişti să rămâi. Recunoaşte că eşti indus în eroare, că mergi pe o pistă falsă, şi deschide repede ochii! Că-ţi place sau nu, trebuie să iei o decizie realistă!

Horoscop PEȘTI

Eşti tras în două direcţii şi ambele au şi avantaje care merită atenţie, dar şi unele dezavantaje pe care trebuie să le eviţi. Nu ştii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui în balanţă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu contează ceea ce îţi oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid în perspectivă. Gândeşte-te ca atare mai mult la viitor decât la prezent.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 10 martie horoscop