x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 16 aprilie 2019. Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul

Horoscop 16 aprilie 2019. Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul

15 Apr 2019   •   11:45
Horoscop 16 aprilie 2019. Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. E agitaţie mare în jurul tău, dar îţi place această atmosferă, pentru că e stimulativă! Competiţia alături de oameni la fel de bine pregătiţi ca şi tine va scoate la iveală ce ai tu mai bun, şi pentru că vrei să te remarci, vei lupta pentru dreptul tău la succes! Şi alţii vizează aceleaşi lucruri ca şi tine: şi ei au pus ochii pe premiul cel mare şu te vei implica în concurs cu toate forţele tale, cu marea şansă de a pune mâna pe succes. Dacă faci parte dintr-un colectiv care vâsleşte umăr la umăr pentru acelaşi rezultat final, vă stimulaţi unii pe alţii iar, la capăt, vă apreciaţi reciproc intervenţia. Separat, nu ar fi mers la fel de bine.

Horoscop Taur. Tu ai răbdare, nu ai de ce să te grăbeşti să ajungi la un anumit scop, cât timp ai o garanţie certă care te asigură că vei ajunge la ţelul cel mare. Eşti conştient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea faci paşi mici dar siguri către rezultatele scontate. Unii spun că tu încă visezi, dar nu eşti de aceeaşi părere, pentru că tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva în acest sens. Construieşti totul cu cap, etapă cu etapă, până va fi un edificiu solid şi trainic, dar nu te lauzi încă. Aştepţi ca totul să fie gata şi apoi vei arăta ce ai realizat!

Horoscop Gemeni. Planul la care munceşti de atâta vreme începe să şchiopăteze, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie, dacă tot vezi că nimic nu se mai mişcă. A continua în acelaşi stil nu ar însemna decât un consum inutil de energie. Conştiinţa şi experienţa îţi transmit că nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul să schimbi macazul, dar, din comoditate, parcă nu eşti încă pregătit. Dacă nu o faci din voinţă proprie, se vor ivi atât de multe piedici, încât vei fi obligat de împrejurări să faci schimbarea, deci pune în balanţă cum e mai bine: decizi tu sau decid alţii pentru tine?

Horoscop Rac. O soluţie practică vine exact când aveai mai mare nevoie de un pont salvator. Pune imediat în practică acest sfat, pentru că va rezolva cu bine o situaţie dezechilibrată. Că e o aprobare la o cerere oficială prin care ţi se face dreptate, că e o informaţie de care aveai nevoie şi care nu-ţi era accesibilă înainte, că e întâlnirea unei persoane care va juca un rol decisiv în proiectele tale ajunse în impas, vei primi acest dar de sus cu braţele deschise şi inima largă, cionvins că e un semn ceresc, că e colacul de salvare trimis către tine. Dacă tot ţi se oferă, nu căuta nod în papură, ca să vezi ce se ascunde în spatele bunelor intenţii care se văd la suprafaţă.

Horoscop Leu. Dacă te implici azi într-o competiţie, fără teama de a arăta la ce eşti tu cel mai bun, fără să te gândeşti la eventualele atacuri îndreptate spre tine, ai putea ieşi învingător. Ai un spirit combativ bine ascuţit, nu te dai înapoi de la dispute aprinse, pentru că eşti convins că ai dreptate şi că deţii toate mijloacele necesare victoriei. Spiritul tău critic proverbial nu tace, pentru că ştii că deţii informaţii certe pe care te bazezi în această confruntare de idei, ca atare vai de cei care au curajul să te contrazică. Învingătorul eşti tu, pentru că eşti de neîntrecut în orice dezbatere de pe poziţii adverse.

Horoscop Fecioara. Te afli într-un mediu care te cam irită, dar nu anturajul e vinovat de atitudinea ta cam agresivă, ci tu, pentru că nu eşti în cele mai bune toane. Ai mereu senzaţia că în jurul tău se află inamici puternici care abia aşteaptă să te atace. Ai senzaţia că cineva, în umbră, te urmăreşte ca să te critice la prima abatere. Exagerezi: tu eşti cel nervos azi şi abia aştepţi o scânteie de scandal ca s-o transformi într-un război. Calmează-te şi încearcă să te adaptezi tu mediului în care te alfi, nu să pretinzi de la ceilalţi să te suporte aşa cum eşti. Nervii pot fi şi constructivi, la o adică, dacă îţi pui în joc energia spre un scop comun din care fiecare are de câştigat.

Horoscop Balanța. Ţi-ai pierdut încrederea în şansele de reuşită ale unei acţiuni şi, cât timp nu apare nimic care să-ţi ridice moralul, stai pe margine fără să mai faci nimic. Dacă te închizi singur într-o carapace sumbră, rişti să ratezi o mulţime de ocazii bune care vor trece pe lângă tine şi pe care nu le vezi din cauza atitudinii negativiste la tot ce ţi se propune. Te-a copleşit pesimismul şi ai tendinţa de a vedea în jur doar ce e mai rău, când, cu siguranţă, trec pe lângă tine suficiente ocazii care te-ar putea scoate din această pasă proastă. Nu-ţi turna cenuşă în cap degeaba şi luptă cu apatia care te încearcă!

Horoscop Scorpion. Poate chiar energia ta în exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru că nu o investeşti în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorifici spre proiecte de anvergură, în competiţii importante pentru reputaţia şi poziţia ta, în lupta spre a te remarca înaintea altora şi mai buni decât tine, s-ar putea s-o canalizezi spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlează-ţi acest bagaj de energie care e mult peste puterile tale şi ţine cont de cei care te mai trag de mânecă şi-ţi spun s-o laşi mai moale. Au dreptate aceştia şi se pare că te cunosc foarte bine.

Horoscop Săgetător. Eşti stimulat de o ambiţie nouă care te va ajuta să-ţi atingi mai uşor scopul, chiar dacă unii spun că e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul şi încrederea maximă în reuşita acestui plan te vor împinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru că eşti pe calea cea bună. Primeşti tot felul de semne bune ca o garanţie că visul cel mare va deveni curând realitate, dar eşti conştient că nimic nu ţi se oferă pe tavă peste noapte. E nevoie de efort susţinut şi de o energie maximă investită în acest scop, pe care îl vei atinge, fii sigur de asta!

Horoscop Capricorn. Valorile cele mai importante ale relaţiei de iubire pe care o dezvolţi gravitează în jurul corectitudinii. Că e vorba de fidelitate, de sinceritate sau că e vorba de recunoaşterea adevărului aşa cum este el, vei vedea că acestea fac cel mai bine relaţiei tale sentimentale şi o aşează din start pe un teren mai sigur. Cât timp aveţi încredere maximă unul în celălalt şi nu apare nici un motiv de suspiciune, iubirea voastră creşte etapă cu etapă spre ceva care să vă inspire amândurora securitate şi durabilitate.

Horoscop Vărsător. Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie. Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă. Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

Horoscop Pești. Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare. Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pica în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! Fii tui cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lăsa să te enerveze şi mai tare! Dacă e deştept, va accepta împăcarea!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 16 aprilie horoscop