x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2-9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taurii au reuşite excepţionale, Leii renasc şi se înnoiesc

Horoscop 2-9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taurii au reuşite excepţionale, Leii renasc şi se înnoiesc

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2024   •   11:00
Horoscop 2-9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Taurii au reuşite excepţionale, Leii renasc şi se înnoiesc
Sursa foto: Captura video adevaruri ascunse

Horoscop 2-9 iunie 2024, cu Mihai Voropchievici. Săptămâna vine cu provocări şi acceptare pentru unii nativi, în timp ce alții se vor bucura de reușite pe toate planurile.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Protecție foarte puternică din partea unei personalități marcante, așa că aveți grijă să nu o deranjați, pentru că e un suflet generos, cu elan spiritual și vă poate ajuta în toate demersurile voastre. Să fiți încrezători, deoarece sunteți pe calea cea bună prin ajutorul pe care îl primiți de la această persoană.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Din toate punctele de vedere orice ați întreprinde, voi Taurii, veți reuși, iar reușita va fi una excepțională. Veți avea un deznodământ fericit al unei situații care v-a bulversat o perioadă. În plan secundar, pentru dumneavoastră, este o persoană care va adoră de la distanță. Încercați să stabiliți totuși o întâlnire cu acea persoană.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Sunteți bulversați de o situație, așa că vă stăpânește furia. Încercați dispute cu cei din jur. Sunteți răniți în orgoliul dumneavoastră și sunteți un pachet de nervi. Dacă nu vă temperați și nu vă liniștiți, s-ar putea produce o ruptură violentă cu o persoană foarte dragă dumneavoastră sau un prieten bun.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Pasiunea, sentimentele voastre vor alterna cu posesivitate, cu gelozie, cu duritate. Și asta datorită faptului că ați cheltuit niște bani pe care voi credeați că îi puteți întinde a la long. O întâlnire pasională s-ar putea să vă schimbe un pic starea de fapt și conținutul de idei. Racii când au dragoste uită de toate, chiar și de bani.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Pentru voi săptămâna aduce reînnoire. Vă salvați dintr-o situație dificilă și pur și simplu toate lucrurile care se întâmplă în jurul vostru sunt lucruri bune, vești bune și așteptați întoarcerea unei persoane, de la o activitate mai de departe sau pur și simplu vă anunța că va veni și vă va face o vizită.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Sunteți cuprinși de prietenie, de sentimente altruiste și pozitive, de o mulțime de influxuri benefice și aveți o săptămână cu schimbări rentabile. E o săptămână în care așteptați vizite, vă bucură întoarcerea unei persoane. Pe latura de corason, apare o persoană spre care vă îndreptați, dar vă îndreptați cam un pic evazivi. Încercați și faceți voi primul pas și câștigul va fi de partea voastră

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Câștig din toate punctele de vedere. E o săptămână în care fericirea și reușita se iau de mână și vă ajută să vă afirmați. Vă vor fi recunoscute meritele. Clarificați fericit o situație care vă dădea bătăi de cap și nu avea de ce. Mare vitalitate şi succes în tot ceea ce faceți.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Sfârșitul unei situații care pe voi v-a bulversat un pic și care în timp sau în perioada anterioară v-a produs un eșec, v-a condus la un eșec sau la un final nedorit. Acum se anunță sfârșitul unei situații confuze, dar cu condiția ca voi să acceptați schimbarea în totalitate și în profunzime. Numai așa veți trăi un nou suflu, o renaștere și veţi scăpa de angoasele care v-au apăsat atâta timp.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Începeți ceva nou. De fapt, ceva nou ăsta voi l-ați început cu vreo trei săptămâni în urmă. E ceva nou pe latura profesională, probabil o realizare prin colaborarea cu o persoană importantă, chiar un șef. Și asta se materializează pozitiv și pe parte financiară.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Pentru voi o energie bine canalizată, cu forța activă, veți domina situația, sunteți plin de dinamism, aveți combativitate și în toate relațiile pe care le aveți şi ceea ce încercați să faceți, reușita e de partea voastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Răul se duce cu tot ce înseamnă abandon, trădare. Ieșiți din prizonieratul unei situații și practic, în săptămâna aceasta nu puteți face mare lucru pentru moment. Acceptați starea de fapt pe care o aveți și încercați dumneavoastră să părăsiți pe acel cineva care v-a creat aceste neplăceri.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Pești

Vă veţi mişca cu rapiditate şi asta datorită faptului că se anunță o schimbare de situație benefică. Aveți multe deplasări de făcut, dar în toate, în tot ce îndepliniți și în deplasări și la locul de muncă stabil șansa e de partea voastră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Antena3/CNN

×
Subiecte în articol: horoscop Mihai Voropchievici