x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 5 semne zodiacale care sunt ancorate în realitate

Horoscop. 5 semne zodiacale care sunt ancorate în realitate

02 Noi 2018   •   12:26
Horoscop. 5 semne zodiacale care sunt ancorate în realitate

Există câteva semne zodiacale pe care te poți baza mereu, care își repectă promisiunile și care vor fi întotdeauna sincere cu tine. În schimb, aceste semne zodiacale se așteaptă la același tratament din partea ta. În caz contrar, se vor îndepărta rapid, potrivit Your Tango

1. Berbec

Berbecii nu au timp de falsitate, așa că sunt dispuși să te lase baltă dacă au impresia că nu ești sincer. Berbecii trec direct la subiect, sunt realiști și cu picioarele pe pământ. 

2. Taur

Un alt semn zodiacal care nu are răbdare să asculte minciuni este Taurul. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt puternice, iubesc integritatea și își respectă promisiunile. 

3. Gemeni

Este comun pentru Gemeni să se înfurie atunci când văd falsitate. Nu suportă minciunile și își doresc să aibă în jur doar oameni capabili să-și asume faptele și dispuși să spună de fiecare dată adevărul. 

4. Rac

Racii sunt căutătorii adevărului, întotdeauna. Mai mult, aceștia își doresc să ajute cât pot de mult. Sunt plini de compasiune și caută oameni care sunt dispuși să ajute la fel de mult ca ei. 

5. Scorpion

Scorpionii nu se feresc să spună ce cred. În plus, nu au spațiu în viața lor pentru oamenii falși. 

×
Subiecte în articol: horoscop sinceritate promisiuni