x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale potrivite pentru viața politică

Horoscop. 6 semne zodiacale potrivite pentru viața politică

12 Mar 2019   •   17:57
Horoscop. 6 semne zodiacale potrivite pentru viața politică
Sursa foto: pixabay.com

Dacă ne uităm la tot ce se întâmplă în jur, putem vedea că lumea este din ce în ce mai interesată de politică. Cu toate acestea, nu toată lumea este pasionată și gată să-și concentreze atenția în această direcția pentru a schimba ceva.

Potrivit Your Tango, există șase semne zodiacale cu înclinații puternice spre politică:

1. Berbec

Berbecii sunt pasionați de toate lucrurile în care cred, așa că a acționa pentru a schimba ceva este un lucru natural pentru ei. Aceștia vor fi gata mereu să protesteze și să-și spună tare și răspicat părerea.

2. Balanță

Balanțele nu iubesc confruntările, însă acest lucru nu mai contează când vine vorba de a lupta pentru dreptate. Acestea vor lupta cât de mult pot pentru cauza lor.

3. Fecioară

Fecioarele sunt capabile să se folosească de abilitățile lor organizatorice la maximum, când vine vorba de politică. Acestea vor lucra din greu pentru o companie electorală.

4. Gemeni

Gemenii nu doar că vorbesc despre politică, dar și oferă bani și timp pentru cauzele în care cred cu tărie. Participă la proteste, strângeri de fonduri și analizează cu atenție orice schimbări legislative.

5. Leu

Leii sunt deseori lideri, așa că politica este importantă pentru ei. În plus, aceștia au deseori roluri în guvern și nu le este frică să vorbească tare și răspicat.

6. Vărsător

Vărsătorii sunt atrași de tot ce are legătură cu munca pentru o lume mai bună. Aceștia luptă din greu pentru cauzele în care cred și îi vor convinge și pe alții că luptă pentru ce e mai bun.

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop politica