x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 5 - 11 noiembrie 2018. Pestii vor avea parte de o calatorie mai lunga si unde se vor indragosti

Horoscop Casandra 5 - 11 noiembrie 2018. Pestii vor avea parte de o calatorie mai lunga si unde se vor indragosti

02 Noi 2018   •   15:35
Horoscop Casandra 5 - 11 noiembrie 2018. Pestii vor avea parte de o calatorie mai lunga si unde se vor indragosti

Horoscop saptamanal 5 - 11 noiembrie . Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

BALANTA 23.09-22.10: Totul se invarte la dumneavoastra in jurul banilor si a bogatiilor. Este posibil sa aveti cateva idei deosebite de a va spori veniturile si veti discuta cu cineva despre schimbarea locului de munca. Dar, cu toate ca va veti spori castigurile si cheltuielile vor fi pe masura.

SCORPION 23.10-21.11: Este un moment excelent pentru a va exprima opiniile si pentru a vorbi cu autoritate. Veti avea cateva intalniri savuroase in care va veti etala diplomatia si farmecul personal. Totul este sa va bucurati de momentele distractive in compania celor mai buni prieteni.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va implicati destul de mult in viata familiala ca sa mai aveti timp si pentru micile placeri ale dumneavoastra. Este momentul sa puneti stop ritmului rapid in care v-ati invatat sa traiti si sa va ocupati si de dumneavoastra. Poate va innoiti garderoba sau va schimbati lookul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Faceti o impresie favorabila si va bucurati de compania celor mai buni prieteni. Ori-cum, grupul in care va simtiti in largul dumneavoastra este cel care va da o nota optimista, plina de bucurie. Se pare ca aveti doar de castigat din aceste relatii.

VARSATOR 20.01-18.02: Continuati sa calatoriti si sa explorati lumea prin educatie si experiente stimulante. De asemenea, va este deschisa calea spre noi planuri privitoare la viata profesionala. Cateva discutii cu sefii va vor lamuri situatia si va vor ambitiona mai mult. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Doriti sa studiati si sa invatati lucruri noi, asa acumuland experienta. Poate veti descoperi peisajul uimitor al altei tari sau a altei culturi. Este posibila o calatorie mai lunga si unde, probabil, o sa va indragostiti de cineva.

 Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop