x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 5 semne zodiacale considerate adorabile

Horoscop. Cele 5 semne zodiacale considerate adorabile

29 Oct 2018   •   17:00
Horoscop. Cele 5 semne zodiacale considerate adorabile

Pentru unii oameni, să-i numești adorabili este o insultă. Aceștia au impresia că este ceva ce îi face copilăroși. Poți să numești un copil sau un animal adorabil, dar un adult? În niciun caz, scrie Your Tango

Când cineva este caracterizat ca fiind adorabil, asta înseamnă că este drăguț și atractiv, dar și capabil să facă lucruri bune pentru cei din jur. În ceea ce privește astrologia, semnele zodiacale adorabile sunt acei oameni pe care îi adorăm din primele clipe. 
Cele cinci semne zodiacale considerate adorabile:

1. Pești

Ești bun, îți pasă de cei din jurul tău, ești generos și gata să ajuți pe toată lumea. În plus, ești un bun ascultător. 

2. Rac

Ce te face adorail? Deschiderea și înțelegerea cu care îi tratezi pe cei din jur. Ești genul de persoană care face orice invitat să se simtă ca la el acasă. 

3. Balanță

Este adorabil faptul că știi mereu ce să zici pentru a-i face pe cei din jurul tău să zâmbească. Ești ca un avocat pentru prietenii tăi. Nu numai că ești dispus să te pui în pielea lor pentru a le înțelege perspectiva, dar vei și lupta pentru ei. 

4. Săgetător

Optimismul contagios te face atât de adorabil. Disponibilitatea de a încerca lucruri noi și capacitatea de a vedea partea bună a lucrurilor aduce lumină în viața oricui interacționează cu tine. 

5. Taur

Da, ești încăpățânat, dar asta nu înseamnă că nu ești adorabil. Nu ești adeptul prejudecăților și ești capabil să îți trăiești viața la maximum, indiferent de ce îți rezervă. 

×
Subiecte în articol: horoscop semne zodiacale adorabile