x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. De ce înșală oamenii și ce explicații dau, în funcție de zodie

Horoscop. De ce înșală oamenii și ce explicații dau, în funcție de zodie

13 Iul 2022   •   10:35
Horoscop. De ce înșală oamenii și ce explicații dau, în funcție de zodie
Sursa foto: Unsplash.com

Ce îi determină pe oameni să înșele ? Oare frica de a fi legați doar de o singură persoană este motivul sau e vorba despre instinctul de vânător ? Oricum justificăm acest lucru, să înșeli este greșit.

Dar poate fi și singura posibilitate a unei femei ori a unui bărbat de a ieși dintr-o relație nepotrivită. La această problemă încearcă să răspundă un articol publicat pe site-ul www.yourtango.com

Cine suntem noi să judecăm, nu-i așa ? Majoritatea oamenilor înșală și continuă să înșele până când sunt prinși și sunt forțați să facă față problemei.Ce ar trebui să-i răspunzi celuilalt când te găsește în pat cu o altă persoană ? Este complicat pentru că nu există niciun lucru corect pe care să-l spui în această situație. Este destul de greu să-ți găsești curajul să pui capăt unei relații, ca să nu mai vorbim de faptul că deja știe toată lumea că ești în relație cu persoana de care vrei să te desparți.

Fiecare semn zodiacal are cu siguranță anumite calități care l-au determinat pe partener să îl aleagă, dar și defect care îl enervează. Nimeni nu este perfect, indiferent ce spune horoscopul. Dacă ai ales să înșeli există însă modalități să explici acest lucru partenerului. S-ar putea să nu rămâneți împreună dar cel puțin va știi de ce ai făcut asta.

Sigur, cel mai bine este să nu îți trădezi partenerul și dacă există o problemă în relație, încercați mai întâi să o rezolvați împreună. Dacă nu se poate, atunci puneți capăt, iar dacă lucrurile scapă de sub control și ești prins că ai înșelat, iată ce trebuie să spui.

Berbec

Din păcate berbecii nu sunt onești. Admite însă că ai avut o aventură. Întrucât ești primul semn zodiacal, trebuie să-ți asumi greșelile. Ai decis să-ți înșeli partenerul pentru că urăști să fii legat de o persoană prea mult timp. Îți dorești pasiune și aventură și simți că nu ai asta cu partenerul. Dacă ai fost prins, încearcă să nu te enervezi. Explică-i cum te-ai simțit în relație atunci când ești calm. Nu există nicio modalitate ușoară să spui că nu ai fost cu adevărat implicat în relație și că îți doreai mai mult, dar poți să încerci. S-ar putea să exagerezi și să spui că a fost o greșeală că ai înșelat dar în realitate știi că nu ești pregătit să fii cu o singură persoană.

Taur

Posesivul taur a întâlnit în cale ceva grozav. Ai înșelat pentru că ai simțit că pierzi controlul în relație și ai nevoie de cineva pe care să-l poți domina, chiar dacă a fost vorba doar de o noapte. Când partenerul te prinde, cel mai bine este să nu faci compromisuri și să-i spui adevărul. Dar nu o vei face. Adesea vei evita conversația și dacă insistă vei admite că ai făcut ceva greșit și îi vei cere iertare. Fii rațional și spune-i că gelozia te-a determinat să înșeli, iar dacă îi pui la îndoială că ți-a fost credincios, poate că e timpul pentru o discuție mai lungă. În cazul în care v-ați înșelat unul pe celălalt, atunci este o problemă. Spune-i că nu poți fi cu cineva în care nu ai încredere. Poate că va înțelege și veți rezolva lucrurile apelând la un terapeut. Dacă nu, va fi o lecție de viață din care ai de învățat.

Gemeni

Dacă vei fi suficient de mult timp într-o relație astfel încât să fii prins de partener, ei bine, acest lucru este surprinzător. Stabilitatea este esențială pentru a rămâne într-o relație lungă și fericită dar acest lucru ți se pare plictisitor. Ai înșelat pentru că nu erai suficient de matur să fii într-o relație serioasă. Tu ești un fluturaș social și asta scoate tot ce este mai bun în tine. Aptitudinile tale de comunicare excelente te-au dus în patul altei persoane. Dacă ești prins, nu trebuie să fii sincer și să explici că nu ești suficient de matur, pur și simplu ieși din relație. Poate ai avut sentimente pentru partener, dar ai și pentru alte zece persoane. Spune-i că nu ești pregătit să ai o relație serioasă și că acest lucru ar fi trebuit de fapt să-l discutați cu mult timp înainte.

Rac

Te simți jenat când înșeli și dacă nu ești credincios partenerului este din cauza sensibilității tale. Ai înșelat pentru că ai simțit o deconectare între tine și persoana pe care o iubești și nu vei admite că ai fost infidel, întrucât doare prea mult să știi că ai rănit pe cineva față de care ai avut sentimente puternice. Dacă ești prins în pat cu altcineva, spune-i partenerului că a fost singurul mod în care ai crezut că îi poți atrage atenția. Ai încercat luni de zile să-l înțelegi și nu ai simțit aceeași dragoste din partea lui. Dacă însă l-ai înșelat pentru că tu crezi că și partenerul te-a înșelat, nu este bine. Când îți pune la îndoială motivele, fii sincer cu tine și gândește-te la ultimele luni pe care le-ați petrecut împreună. Spune-i că trebuia să te simți special și să încerci din nou să fii fericit.

Leu

Ai înșelat pentru că ai pornit la vânătoare să găsești un iubit mai bun. Sunt o grămadă de pești în mare și tu îl cauți pe cel mai grozav. Nu te deranjează să recunoști că ai nevoi. Și ce dacă ai înșelat ? Ai găsit pe altcineva, te-a prins în pat cu el și acum trebuie să explici. Asta e. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii complet transparent cu partenerul tău. Spune-i că îți pare rău și nu ți-ai dat seama că aveți o relație romantică exclusivistă. Este în regulă să vrei pe altcineva, dar asigură-te că nu e îndrăgostit de tine pentru că atunci lucrurile devin complicate.

Fecioară

Pentru o persoană atât de rațională, cu siguranță nu ai crezut că acest lucru se poate întâmpla. Ai înșelat pentru că te-ai săturat să gândești, ceea ce are sens dacă ai pus sub semnul întrebării integritatea întregii tale relații. Dacă ești prins, spune-i partenerului că te-ai săturat să nu știi care este stadiul relației voastre. Este ceva serios sau nu ? În loc să-l critici, spune-i că ai decis să te aventurezi doar o singură dată.

Balanță

Ești cel mai surprinzător semn care înșeală, mai ales pentru partenerul tău. Este șocat să afle că persoana care credea că este plină de pace și echilibru, este de fapt cam nebună. Alergi după iubire și găsești acea scânteie de care ai nevoie cu altcineva. În loc să-i spui partenerului tău că în relație lipsește pasiunea, eviți confruntarea și sfârșești în pat cu acel tip fierbine care locuiește vizavi. Spune-i că te-ai speriat să-i vorbești despre ce simți cu adevărat. E posibil să nu înțeleagă dar cel puțin poți spune în sfârșit că ți-ai expus sentimentele, în loc să mergi cu turma și să faci ca toți ceilalți.

Scorpion

Atunci când ceva nu merge bine în relația ta, te gândești la ce-i mai rău. Fie că e vorba de gelozie sau crezi că partenerul ascunde ceva de tine, primul tău instinct este să înșeli. Dacă ești prins, ar fi bine să-i spui ce cauți cu adevărat într-o relație. Îți dorești pe cineva care să-ți facă viața perfectă, ceea ce este puțin cam exagerat, dar dacă asta crezi, atunci fii onest. Spune-i că știi că nu trebuia să-l înșeli dar că aveai nevoie de atenție și explică-i că nu îți poate oferi ce vrei. Și pleacă tu, înainte să o facă el.

Săgetător

Pentru că vrei să faci mai mult decât poți, nu doar în viață, ci și în relațiile tale, te stresezi atât de mult încât ajungi să îți înșeli partenerul. Trebuie să-i spui că vrei în sfârșit să te pui pe tine pe primul loc. Dacă ești prins că l-ai înșelat, spune-i că acest lucru l-ai gândit de mult timp și că vrei să te eliberezi de sentimentul sufocant că ești obligat să faci pe plac tuturor celor din jurul tău. Acesta era primul lucru pe care trebuia să i-l spui, dar acum îi explici doar că nu erai pregătit pentru această relație. Cu stilul tău de viață, o aventură scurtă nu îți provoacă stres și este tot ce ai nevoie.

Capricorn

Probabil este șocant să ți se reproșeze de către partener că l-ai înșelat. Cu valorile tale bine înrădăcinate și dragostea de familie, nu este ca și cum ar fi uzual să sari în pat cu altcineva. Poate aveai nevoie să te eliberezi de felul tău conformist de a te comporta și să împingi granițele iubirii. Sau poate tocmai te-ai aflat la locul nepotrivit într-un moment nepotrivit. Dacă ești prins că ai înșelat trebuie să-i ceri iertare partenerului tău. Spune-i că ai simțit că trebuie să fii mai puțin bun decât te cred ceilalți membrii ai familiei. Poate că nu te va ierta ori poate că va trebui să mai treacă ceva timp dar poate că aceasta este o lecție că nu totul în viața ta este perfect.

Vărsător

Poate că lupți pentru cauzele în care crezi, dar nu lupți pentru relațiile tale. Ai înșelat pentru că gândești prea mult despre orice, ceea ce te-a făcut să crezi că relația ta nu mai merge și trebuie să o închei cumva. În loc să fii sincer cu sentimentele tale, ai decis să înșeli. Dacă ești prins de partener, spune-i că nu știai ce faci și că ai ajuns într-o situație dificilă din care ai simțit că nu mai poți să ieși. Ai tendința să fugi de emoțiile tale dar acum ești forțat să le faci față. Respiră adânc și spune-i ce simți. Să sperăm că va înțelege.

Pești

Te-ai saturat să faci mereu lucrurile corect și să-i ajuți pe ceilalți. Ai vrut să faci și tu odată ceva spontan. Poate te-ai cam îmbătat și acum trebuie să dai celuilalt explicații. Dacă ai fost prins că ai înșelat, spune-i că te-a luat valul. Te-ai săturat să ai mereu prea multă încredere în ceilalți și ai nevoie să te mai desprinzi de realitate. Probabil că nu te va crede, dar acum știi că o aventură scurtă este cea mai potrivită pentru tine. Trăiește-ți puțin viața înainte să intri într-o relație serioasă.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii