x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 07-08 noiembrie 2015. Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii

Horoscop de weekend, 07-08 noiembrie 2015. Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii

06 Noi 2015   •   20:31
Horoscop de weekend, 07-08 noiembrie 2015. Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii


Horoscop 7 noiembrie. Berbec
Esti foarte solicitat de catre partenerul de viata sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sanatatea ta ramane in continuare vulnerabila, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Este posibil sa concluzionezi ca ar fi bine sa renunti fie la partenerul de viata, fie la o colaborare, din care castigi prea putin, dar in schimb iti ocupa mult timp. Lecturile amuzante, o plimbare in aer liber, la brat cu cineva drag te revigoreaza rapid.

Horoscop 7 noiembrie. Taur
Esti dornic de distractii si de a petrece mai mult timp cu persoana iubita si copiii. Alcatuieste, impreuna cu aceste persoane, un program agreat in comun. Tine cont si de doleantele sau nevoile celorlalti, chiar daca sunt pe alte lungimi de unde decat tine. Cu putin efort si bunavointa veti reusi sa ajungeti la intelegeri bune. Ai mai multa grija de sanatatea ta si de felul in care iti organizezi programul cotidian.

Horoscop 7 noiembrie. Gemeni
Reuniunile cu rudele si membrii familiei iti vor aduce provocari interesante la sfarsitul acestei saptamani. Datorita divergentelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil sa-ti schimbi buna dispozitie. Ar fi bine sa depasesti astfel de momente cu zambetul pe buze. Totul are un rost, iar daca cineva ti se opune sau iti propune sa faci lucrurile altfel decat vrei tu accepta si bucura-te de provocare.

Horoscop 7 noiembrie. Rac
Intalnirile si dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat iti vor da serios de gandit, in sensul ca ar fi bine sa faci o selectie drastica printre aceste persoane. Posibil sa-ti fie greu sa te desprinzi de unii, chiar daca ai dovezi clare ca relatiile dintre voi s-au deteriorat mult si ireversibil. Vorbeste cat mai putin si numai la nevoie. Pe de alta parte, fii intelegator vizavi de nevoile celor dragi.

Horoscop 7 noiembrie. Leu
Se intrezaresc dialoguri importante cu persoane specializate in domeniul financiar. De asemenea sunt posibile castiguri din activitatea profesionala desfasurata oficial. Insa, persoanele din anturajul apropiat vor dori sa profite de pe urma bugetului tau. Fii prudent, evita cheltuielile nefondate si lasa, deocamdata, generozitatea deoparte. Se pot accentuta cumparaturile pentru casa.

Horoscop 7 noiembrie. Fecioara
La finalul acestei saptamani iti poti cumpara diverse lucruri personale, pentru a-ti schimba garderoba sau pentru a face pe plac cuiva drag. Tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata este mare si paguboasa. De asemenea, fereste-te de reactii zgomotoase si de polemici pe teme putin cunoscute. Cineva din anturajul apropiat iti va oferi informatii pretioase legate de segmentul profesional.



Horoscop 7 noiembrie. Balanta
In weekend se recomanda odihna, discretie si compania celor dragi si de incredere. Starile tale de spirit sunt fluctuante, asa incat fii prudent si intelegator cu tine insuti. Gandurile iti sunt acaparate de veniturile pe care le obtii la locul de munca si de cheltuielile curente. Detaseaza-te de toate si priveste partea plina a paharului vietii tale. Cu sigurata gasesti multe lucruri frumoase in el.

Horoscop 7 noiembrie. Scorpion
Dialogurile cu prietenii sunt frecvente la sfarsitul acestei saptamani, unele chiar zgomotoase. Este posibil sa fii invitat la evenimente cu multa lume, iar prezenta sau discursurile tale vor fi aclamate de catre ceilalti participanti. Totusi fii prudent si nu te baza pe mirajul din preajma ta. Asculta cu atentie si la spusele altora si vorbeste numai atunci cand te simti stapan pe subiect.

Horoscop 7 noiembrie. Sagetator
In zilele acestui weekend se contureaza invitatii la evenimente sociale, unde vei intalni o lume diversa. Posibil sa te oboseasca toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori sa le povestesti despre ultimele tale realizari, altii vor dori sa-ti povesteasca ei despre ale lor, iar altii vor tine mortis sa se amuze, provocandu-te la discutii pe teme de larg interes. Cultiva-ti intelegerea, toleranta si rabdarea.

Horoscop 7 noiembrie. Capricorn
Lasa, pret de cateva momente, gandirea rigida, conservatoare si mofturile personale. Dialogurile cu ceilalti din aceste zile de weekend iti pot modifica filozofia de viata si felul in care te raportezi la relatiile cu mediul in care traiesti si iti desfasori activitatea. Ia aminte la recomandarile facute de catre cei dragi si deschide-ti sufletul si mentalul spre orizonturi noi. Relaxeaza-te,vizionanad un spectacol de teatru sau film.

Horoscop 7 noiembrie. Varsator
Sunt momente potrivite in aceste zile pentru a discuta cu rudele, partenerul de viata sau colaboratorii pe tema banilor si bunurilor comune. Se pot lamuri chestiuni importante in acest sens, ceilalti fiiind dispusi sa coopereze si chiar sa investeasca alaturi de tine in planurile tale personale sau profesionale. Deocamdata stabileste clar punctele-cheie a ceea ce doresti sa faci si apoi prezinta-le si celorlalti.

Horoscop 7 noiembrie. Pesti
Activitatile comune cu ceilalti sunt o tema importanta la finalul acestei saptamani. Se pare ca pana la urma te vei desprinde de unii colaboratori sau chiar de partenerul de viata, pentru ca pe masura ce trece timpul descoperi adevaratele intentii ale acestor persoane, intentii total diferite de ale tale. O persoana din alt anturaj decat cel profesional sau personal apropiat iti poate oferi o imagine buna de ansamblu a situatiei existente.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop