x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1 - 2 august. Berbecii renunță la oamenii toxici din jurul lor

Horoscop de weekend, 1 - 2 august. Berbecii renunță la oamenii toxici din jurul lor

31 Iul 2020   •   11:24
Horoscop de weekend, 1 - 2 august. Berbecii renunță la oamenii toxici din jurul lor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

În acest weekend înțelegi cât de important este să stai în preajma oamenilor care te încurajează să progresezi. Astfel, începi să renunți la oamenii toxici din viața ta.

Taur

Încerci să înțelegi mai bine ce îți dorești de la viitor. Astfel, petreci mai mult timp singur și îți analizezi toate deciziile pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

Gemeni

Ai parte de un weekend relaxant, în care te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. Astfel, îți încarci bateriile pentru o nouă săptămână agitată.

Rac

Îți concentrezi atenția pe ce își doresc cei din jurul tău și ignori complet ce îți dorești tu. Încearcă, totuși, să găsești un echilibru pentru a nu te neglija.

Leu

Începi să muncești mai mult pentru ceea ce îți dorești, însă reușești să acorzi atenție și pasiunilor pe care le ai. Ai parte de un weekend cu adevărat productiv.

Fecioară

Începi să înțelegi că nu îi poți face pe cei din jur să îți accepte opiniile ca și cum ar fi ale lor. Înveți să asculți mai mult și privești lumea cu alți ochi.

Balanță

Vrei să faci o serie de schimbări când vine vorba de stilul de viață, iar acum găsești determinarea necesară pentru a face aceste lucruri. Începi printr-o schimbare a alimentației.

Scorpion

Vrei să faci o mulțime de lucruri, însă simți că timpul nu îți ajunge. Încearcă să acorzi mai multă atenție muncii în echipă și permite-ți să greșești.

Săgetător

Începi să îți schimbi perspectiva asupra lucrurilor. Astfel, în acest weekend, înveți să te bucuri de lucrurile mărunte, dar și să vorbești deschis despre ceea ce crezi.

Capricorn

Înveți să îți organizezi mai bine timpul și, astfel, reușești să te ocupi de o serie de proiecte mai vechi, dar acorzi atenție și persoanelor importante din viața ta.

Vărsător

În acest weekend petreci timp alături de partenerul de cuplu. În plus, începi să vorbești deschis despre tot ceea ce simți, iar acest lucru aduce cu sine mult romantism.

Pești

Ai ajut parte de o săptămână agitată, așa că weekendul acesta este despre relaxare. În plus, găsești timpul necesar pentru a te ocupa de pasiunile pe care le ai.  

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 1-2 august