x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 1/2 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop de weekend, 1/2 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

31 Ian 2014   •   19:28
Horoscop de weekend, 1/2 februarie 2014. Vezi ce ţi se va întâmpla

Berbec
Sufletul tau are nevoie de odihna si de singuratate zilele acestea. Posibil sa fii tentat sa iti continui activitatea de la serviciu, dar evita. Energia vitala este scazuta si este mai dificil sa faci fata eforturile fizice. Pe de alta parte sunt momente favorabile meditatiei, instrospectiei și analizarii evenimentelor in care esti implicat. Primesti informatii pretioase vizavi de tot ce se petrece in preajma ta, mai ales in starea de somn. Retine concluziile desprinse si alcatuieste planuri noi pentru toate palierele vietii cotidiene.

Taur
Se contureaza dialoguri si intalniri deosebite cu prietenii. Unii intr-adevar iti sunt prieteni sau protectori, dar altii mai putin sau deloc. Mai mult decat atat, exista si varianta sa te indragostesti de cineva din acest anturaj. Este dificil zilele acestea sa ii deosebesti corect si clar. De aceea pastreaza o echidistanta fata de toata lumea. Insa, bucura-te de prezenta celorlalti si asculta ceea ce se vehiculeaza in preajma ta. Posibil ca unele sfaturi sau indemnuri pe care le primesti sa iti displaca, dar acestea chiar sunt importante si merita sa le iei in calcul.

Gemeni

Se intrezaresc reuniuni importante cu personaje sus-puse. Ori la serviciu este rost de vreo sedinta cu sefii, ori printre rudele tale se anunta un eveniment marcant la care e musai sa participi. In orice situatie, ochii si urechile celorlalti vor fi atintite asupra ta. Prezinta-te cum se cuvine si vorbeste direct si la obiect. Este posibil ca in urma prestatiei tale de zilele acestea sa iti fie compromise imaginea publica sau chiar pozitia sociala. Sfatuieste-te cu membrii familiei, indiferent de situatia in care te afli.

Rac
Foarte interesant cum filozofia ta de viata cunoaste modificari din cand in cand. Zilele acestea sunt momente favorabile de a mai pune noi pietre de temelie la felul tau de a gandi si de a trata viata si experientele ei. Sunt posibile dialoguri cu profesori, instructori, persoane scolite bine in ale vietii si care vor lasa o amprenta deosebita asupra ta. Pe de alta parte, ti-ar prinde bine un program nou de studii si cercetari, fie pentru profesia actuala, fie pentru rafinarea sufletului tau. 

Leu
Se intrezaresc chestiuni banesti. Este vorba despre banii si bunurile pe care le administrezi si folosesti cu pratenerul de viata, cu rudele sau cu partenerii profesionali. Se pare ca trebuie sa achiti taxe si facturi restante, dar este posibil sa descoperi si daune materiale facute de persoanele amintite. Ar fi bine sa tii o evidenta stricta asupra partii materiale pe care o ai in comun cu altii, deoarece foarte usor poti intampina neplaceri in acest sens.

Fecioara
Relatiile parteneriale iti vor solicita atentia si eforturile. Sunt posibile discutii aprinse, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri. Fii prudent, asculta cu atentie ce spun ceilalti si vorbeste cat mai putin. Unele relatii se pot destrama definitiv. Ar fi bine sa te desprinzi mai repede de persoanele si activitatile desfasurate in comun cu altii care iti consuma prea mult timp si prea multa energie. Evita cheltuielile si investitiile financiare.   

Balanta
Esti tentat sa realizezi tot felul de treburi fie acasa, fie la serviciu, chiar daca este weekend. Relatiile colegiale sunt tensionate si provocatoare. Bine ar fi sa te tii departe de toate acestea, deoarece organismul tau este obosit, iar unele afectiuni mai vechi se pot accentua destul de mult. Pe cat posibil evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Iti sunt suficiente somnul, o dieta usoara, o hidratare buna, dar si scurte plimbari in aer liber.  

Scorpion
Finalul acestei saptamani iti aduce activitati diverse, pe de o parte alaturi de persoana iubita sau copii, dar pe de alta parte se pot ivi pe neasteptate si sarcini noi la serviciu la care trebuie sa raspunzi prezent. Totusi, recomandabil este sa te ocupi mai intai de cei dragi. Ti-ar prinde daca te-ai detasa de tumultul cotidian si te-ai distra. Orice activitate de tipul hobby sau mersul cu copiii la patinoar, la o sala de gimnastica sau de dans iti aduce numai beneficii. Duminica se recomanda odihna, pentru ca sanatatea este vulnerabila.

Sagetator
Sunt zile potrivite treburilor gospodaresti, dar cele care presupun o anumita rutina. Evita eforturile mari si disputele cu cei dragi. Totusi, dialogurile cu membrii familiei iti vor aduce un soi de pace sufleteasca. Fii alaturi de rude si aranjeaza o reuniune surpriza. Este posibil sa ti se solicite sprijinul material de catre cineva apropiat. Mai intai vezi despre ce este vorba si abia pe urma ofera-te sa ajuti cu ce si cat poti. Duminica ar fi bine sa te gandesti la rezolvarea chestiunilor banesti care tin de patrimoniu familial, de genul taxe, impozite sau datorii comune.  

Capricorn
Multe informatii primesti la sfarsitul acestei saptamani, mai ales pe cai neobisnuite. Bine ar fi sa notezi cele aflate acum, chiar daca nu le intelegi rostul deocamdata. Ceva mai tarziu iti vor fi de mare folos. Pe de alta parte este posibil sa te intalnesti sau sa discuti ceva mai mult cu cineva din anturajul apropiat pe teme profesionale. Fiind weekend, detaseaza-te de treburile cotidiene si relaxeaza-te alaturi de prieteni. Micile calatorii pot fi frecvente zilele acestea, dar fi prudent.

Varsator
Capitolul financiar este prioritar zilele acestea. Probabil ca se contureaza modificarea salarizarii pe care o obtii de pe urma unei activitati profesionale si de aici ingrijorarile specifice. Este adevarat ca exista multe rasturnari de situatie vizavi de tot ce tine bani. Totusi, tine-ti firea si chibzuieste pe indelete fiecare cumparatura. Vin catre tine informatii bune legate de modul in care ti-ai putea rotunji veniturile din munca ta. De aceea, detaseaza-te, analizeaza situatia socio-profesionala in care te afli si alcatuieste planuri financiare noi.

Pesti
Toanele pe care le demonstrezi la sfarsitul acestei saptamani iti pot crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Starile tale de spirit sunt fluctuante, pentru ca primesti din astral o energie destul de mare, dar si plina de farmec. Astfel, unii apropiati vor fi fascinati de tine, dorind spre exemplu sa conversati mai mult decat de obicei. Esti un bun orator in aceste zile, daca depui putin efort si bunavointa. Fii prudent in ganduri, vorbe si fapte, pentru ca ceilalti vor lua de bune tot ce spui sau faci tu.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro


________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×