x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14 - 15 aprilie. Racii se concentrează pe artă

Horoscop de weekend, 14 - 15 aprilie. Racii se concentrează pe artă

13 Apr 2018   •   18:50
Horoscop de weekend, 14 - 15 aprilie. Racii se concentrează pe artă

Berbec

În condițiile în care atât cariera, cât și situația financiară au ajuns în punctul în care ți-ai dorit, este momentul să te concentrezi pe lucruri mai personale. Astfel, în weekend petreci timp de calitate cu persoana iubită.

Taur

Petreci din ce în ce mai mult timp cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de câțiva ani. Aveți multe să vă povestiți, iar aceste întâlniri te ajută să capeți mai multă încredere în propriile puteri. Weekendul acesta este dedicat prietenilor.

Gemeni

Te concentrezi pe locul de muncă, pentru a ajunge în locul profesional în care îți dorești. Ești motivat, iar faptul că lucrezi în weekend nu te deranjează deloc. Seara reușești să te relaxezi și să petreci timp cu persoana iubită.

Rac

În acest weekend pui accentul pe latura profundă a lucrurilor. Te concentrezi pe detalii și empatizezi intens cu fiecare viețuitoare pe care o întâlnești. Sensibilitatea este la cote maxime, de aceea te concentrezi pe zona artelor.

Leu

Anumite persoane din viața ta te ajută să-ți recapeți puterile, încrederea în propria persoană și energia pozitivă. Astfel, acest weekend este plin de distracție și de bună dispoziție. Te bucuri că ai prieteni buni pe care poți conta mereu.

Fecioară

Te concentrezi pe relația pe care o ai. În cazul în care nu ai o relație, atenția fuge spre acea persoană care îți face ochi dulci. Astfel, weekendul acesta este despre iubire, idealuri și fericire. Vei avea parte de o surpriză plăcută.

Balanţă

Ai o mulțime de sprijin din partea persoanei iubite, astfel că treaba pe care o ai de făcut în weekend este gata mai repede decât ai fi crezut. Reușești să te relaxezi și să te bucuri din plin de timpul liber care ți-a rămas.

Scorpion

Când vine vorba de creativitate și romantism, intri în zona de confort, iar în acest weekend te vei simți cu adevărat confortabil. Ai parte de timp de calitate care îți încarcă bateriile la maximum pentru o nouă săptămână.

Săgetător

Nu prea ai timp de tine în acest weekend. Te împarți între familie, job și prieteni. Nu reușești să îți faci timp pentru tine, iar acest lucru te umple de tensiune. Ai nevoie de o vacanță, iar în acest weekend începi să faci unele planuri.

Capricorn

Este momentul să faci unele renovări. Te simți creativ și energic, așa că vrei să te concentrezi pe locul pe care îl numești „acasă”. Ai parte de ajutor din partea persoanei iubite, iar munca se transformă rapid în distracție.

Vărsător

Situația financiară din ultimul timp ți-a cam pus bețe în roate, însă acum totul a ajuns la normal și este momentul să te relaxezi. Te bucuri că ai scăpat de tensiune și vrei să petreci acest weekend de unul singur.

Peşti

Petreci timp cu prietenii și cu familia. Nu ai fi putut să te gândești la un mod mai bun de a-ți petrece timpul liber. Îți încarci bateriile și ești plin de optimism, în condițiile în care lucrurile spre care aspiri s-au mai schimbat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend aprilie