x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 19 - 20 octombrie. Racii au parte de un weekend tensionat

Horoscop de weekend, 19 - 20 octombrie. Racii au parte de un weekend tensionat

18 Oct 2019   •   12:00
Horoscop de weekend, 19 - 20 octombrie. Racii au parte de un weekend tensionat
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Evenimentele din ultima săptămână te trimit într-un weekend în care ești ușor iritabil. Nu reușești să îți găsești liniște și de aceea preferi să petreci mare parte din timp singur.

Taur

Te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai. Acumulezi informații, te bucuri de plimbări scurte, cât și de timp alături de persoanele dragi din viața ta.

Gemeni

Comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru te ajută să te conectezi cu oameni noi. În plus, reușești să analizezi fiecare eveniment din viața ta, poate chiar mai profund decât este necesar.

Rac

Ești mai tensionat decât în mod normal. Astfel, este posibil să te trezești în tot felul de conflicte minore. Încearcă să îți păstrezi calmul.

Leu

Te trezești într-un conflict între minte și inimă. Încearcă să nu lași problemele pe care ți le creezi singur să îți strice weekendul. Bucură-te de compania oamenilor dragi din viața ta.

Fecioară

Încerci să reiei legătura cu persoanele la care ții foarte mult, dar cu care nu prea ai mai vorbit în ultima perioadă. Ești hotărât să îi readuci în viața ta.

Balanță

Încearcă să stai departe de conflicte, oricât de greu pare la prima vedere. Cei din jur trag de tine în direcții diferite, însă acum este momentul să te gândești la lucrurile pe care ți le dorești.

Scorpion

Îți concentrezi atenția pe tot ce înseamnă carieră. Vrei să faci pași importanți în direcția dorită și îți îndrepți atenția către acumularea de informații.

Săgetător

Îți îndrepți toată atenția către problemele prin care trece un prieten bun. Acest weekend este dedicat în totalitate acestei persoane și nu găsești niciun moment pentru a te relaxa.

Capricorn

Ai tendința să te arunci cu capul înainte, în acest weekend, iar acest lucru va cauza mai multe probleme decât va aduce rezolvări. Încearcă să analizezi bine lucrurile înainte să iei o decizie.

Vărsător

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare care au apărut în ultima perioadă și, prin urmare, nu prea reușești să te bucuri de acest weekend.

Pești

Creativitatea este prezentă, în acest weekend, și îți îndrepți atenția către tot ce înseamnă frumos. Astfel, te bucuri de pasiunile pe care le ai și reușești să te relaxezi în adevăratul sens al cuvântului.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 19-20 octombrie