x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 2-3 iunie. Weekend plin de romantism

Horoscop de weekend, 2-3 iunie. Weekend plin de romantism

01 Iun 2018   •   14:00
Horoscop de weekend, 2-3 iunie. Weekend plin de romantism

Berbec

Emoţiile tale sunt din ce în ce mai puternice, motiv pentru care nu vei mai rezista şi îi vei spune ceea ce simţi persoanei dragi ţie.

Taur

Weekendul va fi plin de romantism, iar această stare în care intri te va face să crezi că poţi să ai ce vrei. Este plăcut să te simţi dorit, însă nu înclina spre aroganţă.

Gemeni

Ai o dorinţă de ceva vreme şi te-ai săturat să aştepţi, aşa că în acest weekend începi să munceşti pentru lucrurile pe care le vrei cu atâta tărie.

Rac

Când eşti dispus să-ţi asumi riscuri, să ai speranţă şi să fii deschis către nou atunci orice se poate întâmpla, iar în acest weekend înveţi să faci acest lucru.

Leu

Vei avea parte de o surpriză plăcută, care va aduce o schimbare majoră în viaţa ta. Lucrurile încep să se aşeze pentru tine, iar tu capeţi mai multă încredere în propria persoană.

Fecioară

Petreci timp cu familia şi prietenii, iar acest lucru te încarcă cu energie pozitivă. Te bucuri de vremea frumoasă şi petreci mult timp în natură în acest weekend.

Balanţă

Socializarea cu colegii de muncă te va ajuta să iei nişte decizii importante. Încerci să acorzi mai multă atenţie oameni din jurul tău în acest weekend.

Scorpion

Eşti gata să ajuţi pe toată lumea, iar asta poate pentru că eşti îndrăgostit? În orice caz, dai dovadă de bunătate, iar cei din jurul tău te apreciază din ce în ce mai mult.

Săgetător

Simţi că te ataşezi din ce în ce mai mult de o persoană nouă din viaţa ta, iar acest lucru este amplificat în weekend, când petreceţi mult timp împreună.

Capricorn

Este posibil să intri în unele conflicte minore cu prietenii, însă totul se va rezolva dacă vei învăţa să te deschizi în faţa oamenilor. În weekend vei învăţa cât de important este să spui ce simţi.

Vărsător

Pasiunea pe care o ai pentru lucrurile pe care le practici va atrage atenţia unei persoane importante, astfel weekendul vine cu veşti bune.

Peşti

Eşti copleşit de romantism şi creativitate. Îţi doreşti să îţi arăţi iubirea faţă de jumătatea ta, însă te-ai săturat de clişee. În weekend te concentrezi pe o idee care să impresioneze.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 2-3 iunie