x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 21 - 22 martie. Capricornii se bucură de creativitate

Horoscop de weekend, 21 - 22 martie. Capricornii se bucură de creativitate

20 Mar 2020   •   12:39
Horoscop de weekend, 21 - 22 martie. Capricornii se bucură de creativitate
Sursa foto: pixabay,com

Berbec

În acest weekend analizezi toate deciziile pe care le-ai luat în trecut și te gândești cum trebuie să procedezi în viitor pentru a-ți atinge obiectivele pe plan profesional. Încearcă să nu pui prea multă presiune pe propria persoană.

Taur

Încearcă să nu te gândești excesiv la trecut și la lucrurile pe care ai fi putut să le faci. Încearcă, în acest weekend, să acorzi mai multă atenție lucrurilor pe care le poți face în viitor.

Gemeni

În acest weekend te ocupi de treburile casnice și, în plus, reușești să petreci timp de calitate în compania partenerului de cuplu. Astfel, se anunță un weekend productiv în care energia pozitivă va fi prezentă.

Rac

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de lucrurile simple pe care le ai de făcut. Astfel, în acest weekend te concentrezi pe tot ce înseamnă relaxare pentru a putea să privești lucrurile cu mai multă claritate.

Leu

Optimismul este prezent cu tine pe tot parcursul weekendului, mai ales că poți să petreci timp alături de persoanele speciale din viața ta. Pe de altă parte, încearcă să discuți deschis despre tot ceea ce simți.

Fecioară

Romantismul te caracterizează, în acest weekend. Petreci timp alături de partenerul de cuplu și reușiți să vă cunoașteți mai bine. Pe de altă parte, dai deseori dovadă de orgoliu foarte puternic.

Balanță

Încearcă să analizezi bine toate informațiile care vin spre tine, pentru a putea să-ți faci o imagine cât mai clară a situației cu care te confrunți. În acest weekend, înveți să verifici înainte de a transmite mai departe o informație.

Scorpion

Vrei să duci la bun sfârșit o mulțime de lucruri, însă, în acest weekend, nu reușești să te concentrezi și îți lipsește și acea energie esențială pentru a face tot ceea ce îți dorești. Bucură-te de timpul liber pe care îl ai.

Săgetător

În sfârșit reușești să iei o pauză de la toată agitația cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Astfel, dedici acest weekend relaxării și nevoilor pe care le ai, dar pe care le-ai tot ignorat.

Capricorn

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Astfel, poți să duci la bun sfârțit tot ce îți propui și, în plus, reușești să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Mai mult, chiar descoperi un nou hobby interesant.

Vărsător

Te gândești la planurile de viitor pe care le ai și reușești să discuți deschis cu o persoană important din viața ta despre aspirațiile pe care le ai. Astfel, reușești să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Pești

În acest weekend te ocupi de problemele cu care se confruntă o persoană importantă din viața ta. Astfel, uiți de toate planurile pe care le aveai și te dedici 100% acestei persoane.  

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 21-22 martie