x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22 - 23 septembrie. Între conflict şi relaxare

Horoscop de weekend, 22 - 23 septembrie. Între conflict şi relaxare

21 Sep 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 22 - 23 septembrie. Între conflict şi relaxare

Berbec

Relaţia cu persoana iubită, dar şi relaţiile cu prietenii vor ajunge la un alt nivel de înţelegere. Reuşiţi să treceţi peste conflicte şi să vă concentraţi pe lucrurile care vă ţin împreună.

Taur

Toată munca din ultima vremea şi-a pus amprenta atât pe starea de sănătate, cât şi pe relaţia de cuplu. Ti-ai concentrat toată atenţia asupra muncii, iar acum trebuie să recuperezi pe alte planuri.

Gemeni

Reuşeşti să atragi atenţia unei persoane interesante, astfel că weekendul se învârte în jurul acesteia. Petreceţi mult timp împreună şi vă bucuraţi reciproc de companie.

Citeste si Horoscop săptămânal, 24 - 30 septembrie. Săgetătorii primesc răspunsurile pe care le căutau

Rac

Weekendul acesta se anunţă unul destul de relaxant. Petreci timp cu persoana iubită, cu familia şi cu prietenii, iar aceşti oameni care se află în jurul tău îţi oferă fericire şi linişte.

Leu

Realizezi că poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti, dacă ai ambiţie şi răbdare, iar în acest weekend faci paşi concreţi spre ceea ce te face cu adevărat fericit. Vrei să înveţi să câştigi bani din pasiunea ta.

Fecioară

În mare parte din timp, ai parte de o atmosferă plăcută şi de relaxare, însă există şansa să intri în unele conflicte minore. Încearcă să renunţi la orgoliu şi să acorzi încredere ideilor celor din jurul tău.

Balanţă

Te îngrijorează o mulţime de lucruri, însă sprijinul familiei te ajută să mai uiţi de griji. Stresul care se acumulase nu te ajuta să găseşti soluţii, însă acum totul va fi mai uşor.

Scorpion

Încearcă să stai departe de conflicte, pentru că chiar şi cele mai bune intenţii ale tale pot fi interpretate greşit în aceast weekend. Cu cât vor fi mai puţine bătăi de cap, cu atât mai bine.

Săgetător

Weekendul acesta te concentrezi asupra viitorului. Te gândeşti ce vrei să faci în viitor, cum urmează să acţionezi şi pui totul pe foaie. În plus, petreci timp de calitate cu persoana iubită.

Capricorn

Nu prea ştii ce să faci. Ba îţi doreşti să petreci timp de unul singur, ba vrei să stai cu prietenii şi să dansezi toată noaptea. Cel mai bine este să te laşi purtat de val şi să te bucuri de moment.

Vărsător

Te bucuri de fiecare moment şi de fiecare experienţă. Ai multă energie şi este molipsitoare. În plus, reuşeşti să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu persoana iubită şi renunţaţi la orice formă de conflict.

Peşti

Îţi petreci weekendul alături de cele mai tragi persoane din viaţa ta, astfel că lucrurile nu au cum să meargă rău. În schimb, vor apărea unele conflicte minore în grupul de prieteni.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend septembrie