x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 23 - 24 februarie. Racii se concentrează pe viitor

Horoscop de weekend, 23 - 24 februarie. Racii se concentrează pe viitor

22 Feb 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 23 - 24 februarie. Racii se concentrează pe viitor
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai încrederea necesară pentru a-ți asuma orice provocare. Vrei să avansezi pe orice plan și ești gata să muncești pentru asta.

Taur

Simți că oamenii cu care ai petrecut timp în ultima vreme nu te definesc. Vrei să îți selectezi mai bine persoanele din jurul tău. Reîncepi să vorbești cu un prieten vechi.

Gemeni

Nivelul emoțional îți este mai crescut decât în mod normal, având în vedere modul în care a decurs ultima săptămână. Îți petreci weekendul în casă.

Rac

Te concentrezi pe ceea ce îți dorești. Petreci mare parte din weekend gândindu-te la viitor și la pașii pe care îi ai de făcut în continuare.

Leu

Săptămâna s-a încheiat într-un mod pozitiv, astfel că weekendul se anunță a fi unul plin de energie și de optimism. Te bucuri de reușite.

Fecioară

Ești un om responsabil, însă în acest weekend îți dorești să pui puțin pauză tuturor obligațiilor, responsabilităților și treburilor. Ia în calcul o ieșire din oraș.

Balanță

Weekendul acesta este despre tine. Petreci timp în casă, te relaxezi și, în general, te ocupi de tine. Toată agitația din ultima vreme a adus cu sine și oboseală.

Scorpion

În acest weekend tinzi să ignori oamenii din jurul tău, chiar și atunci când ești în situații sociale. Simți că nu ai răbdarea necesară pentru a-i asculta până la capăt.

Săgetător

Intri într-o perioadă mult mai pașnică. Te bucuri de liniște și reușești să rezolvi conflicte izbucnite pe parcursul săptămânii. Reușești să atingi un echilibru.

Capricorn

Îți petreci timpul în compania prietenilor. Îți concentrezi toată atenția asupra nevoilor pe care aceștia le au și reușești să dovedești că ești un prieten adevărat.

Vărsător

Reușești să scapi de stres. Săptămâna care tocmai s-a încheiat a fost una plină de agitație, astfel că tot ce îți dorești în acest weekend este să combini relaxarea cu distracția.

Pești

Te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut și nu prea îți acorzi timp de odihnă. Mare parte din weekend ți-l petreci la birou.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 23-24 februarie