x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 25-26 august. Taurii învață să-și aprecieze mai mult prietenii

Horoscop de weekend, 25-26 august. Taurii învață să-și aprecieze mai mult prietenii

24 Aug 2018   •   11:24
Horoscop de weekend, 25-26 august. Taurii învață să-și aprecieze mai mult prietenii

Berbec

Este necesar să îți asculți mai mult instinctele. Direcția în care te îndrepți este una bună, însă lipsa de încredere în propria persoană te poate ține pe loc. Ia o pauză și gândește-te la ce ai de făcut.

Taur

Prietenii tăi sunt un portal prin care poți învăța noi lucruri despre lume. Nu îi subestima când vine vorba de cunoaștere și de informațiile pe care le poți asimila de la ei. Ești norocos!

Gemeni

Începi să dezvolți abilități pe care nu știai că le ai. Ai multă încredere în propria persoană și știi că poți face tot ce îți propui. Weekendul acesta îți va demonstra ce înseamnă implicarea. 

Rac

Nu ai nicio scuză pentru care nu ai pleca într-o aventură cu prietenii. Nu trebuie să fie departe de casă: o excursie la munte sau o plimbare la mare te va ajuta să te relaxezi și să-ți reîncarci bateriile. 

Leu

Simți că nu faci progrese semnificative la locul de muncă, astfel că în acest weekend îți dedici timpul acumulării de noi informații. Pe de altă parte, vei petrece și timp de calitate cu persoana iubită. 

Fecioară

Potrivit horoscopului tău de weekend, o conexiune cu o persoană apropiată te va ajuta să înțelegi mai bine lucrurile pe care ți le dorești, cât și modul în care trebuie să acționezi pentru a le obține. 

Balanță

Îți concentrezi atenția asupra responsabilităților. Te ocupi de casă și de familie, dar acorzi timp și job-ului. Reușești performanța de a-ți organiza timpul astfel încât să ai timp și pentru tine. 

Scorpion

Weekendul acesta este despre distracție. Cunoști oameni noi cu care ești pe aceeași lungime de undă și te bucuri de timpul liber. O să înveți câte ceva de la o persoană spontană și neconvențională. 

Săgetător

Viața de acasă, alături de familie, va fii în centrul atenției, în acest weekend. Ai o mulțime de idei despre cum să faci ca această parte a vieții tale să fie mult mai atractivă. Te bucuri că ești înconjurat de oameni pe care îi iubești. 

Capricorn

Potrivit horoscopului tău de weekend, o conversație îți poate deschide ochii în privința unui anumit subiect. Câteodată ai nevoie de o altă persoană pentru a ajunge să te vezi într-un nou mod. Treci printr-o transformare!

Vărsător

Banii intră în atenția ta, în contextul în care îți dorești să pleci într-o vacanță sau să faci unele schimbări majore acasă. Îți dai seama că este momentul să faci pași în această direcție. Planurile fără acțiune nu dau rezultate. 

Pești

Ai control complet asupra emoțiilor tale. Poți să te controlezi indiferent de situațiile în care ajungi. Improvizezi și găsești rapid soluții pentru orice problemă. Vei avea parte de un weekend grozav!

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 25-26 august