x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 25 - 26 mai. Leii empatizează mai mult decât în mod normal

Horoscop de weekend, 25 - 26 mai. Leii empatizează mai mult decât în mod normal

24 Mai 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 25 - 26 mai. Leii empatizează mai mult decât în mod normal
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Primeşti veşti bune în acest weekend. Astfel, afli că ţi se deschid oportunităţi pe plan profesional şi eşti gata să profiţi de ele. Stresul începe să dispară.

Taur

Ai toate motivele să crezi în puterea ta de atracţie, iar weekendul acesta îţi dovedeşte că trebuie să ai încredere în propria persoană. Cunoşti pe cineva special.

Gemeni

Setea ta de cunoaştere şi curiozitatea specifică te trimit către noi aventuri. Ai parte de o săptămână plină de noutăţi şi ajungi să te cunoşti mai bine.

Rac

Ai parte de un weekend relaxant, genul de weekend pe care îl aşteptai de mult. Stai cu persoanele apropiate şi te ocupi de pasiuni.

Leu

Te gândeşti foarte mult la nevoile şi sentimentele celor din jurul tău. Empatizezi mai mult decât în mod normal, iar această atitudine îţi va fi benefică.

Fecioară

Ai capacitate de a atrage oameni noi în jurul tău. Nu îţi e fircă să interacţionezi cu oameni noi şi ajungi să cunoşti persoane cu care eşti pe aceeaşi lungime de undă.

Balanţă

Ieşi din afara zonei tale de confort şi încerci ceva nou. Potrivit horoscopului tău de weekend, descoperi lucruri noi despre tine prin aceste experienţe.

Scorpion

Petreci mare parte din timp cu o persoană dragă ţie. Aveţi conversaţii care te fac să priveşti lumea cu alţi ochi.

Săgetător

Nu vrei să petreci timp singur în acest weekend, ci îţi doreşti să petreci timp de calitate cu cineva din viaţa ta. În plus, ai proiecte de făcut, iar colaborarea este benefică.

Capricorn

Ai un weekend foarte activ. Deşi ai nevoie de o pauză, îţi este foarte greu să te relaxezi, mai ales când te gândeşti că ţi-ai neglijat priorităţile din ultima vreme.

Vărsător

Ai o stare de spirit pozitivă şi îţi este uşor să te integrezi în toate grupurile în care ajungi în acest weekend. Participi la multe evenimente sociale.

Peşti

Îţi petreci timpul alături de prieteni apropiaţi şi de familie. Vrei să stai cu oamenii apropiaţi ţie în confortul oferit de propria locuinţă.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 25-26 mai