x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 27 - 28 iulie. Leii au parte de romantism

Horoscop de weekend, 27 - 28 iulie. Leii au parte de romantism

26 Iul 2019   •   12:52
Horoscop de weekend, 27 - 28 iulie. Leii au parte de romantism

Berbec

Începi să ai o atitudine mai pozitivă și te gândești la toate lucrurile frumoase din viața ta. În plus, reiei legătura cu un prieten vechi.

Taur

Petreci mult timp acasă, în acest weekend. Te concentrezi pe pasiunile pe care le ai și te gândești tot mai mult la viitor și la calea pe care vrei să o urmezi.

Gemeni

Iei o pauză de la a te gândi la problemele celorlalți și te concentrezi pe lucrurile pe care ți le dorești. Weekendul acesta este despre relaxare.

Rac

Stresul din ultima vreme a adus cu sine și oboseală. Nu reușești să te concentrezi pe lucrurile simple pe care le ai de făcut. Ia o pauză!

Leu

Ai parte de un weekend plin de romantism. Petreci timp alături de persoana iubită și vă bucurați din plin de intimitate și discuții profunde.

Fecioară

Nu reușești să-ți organizezi timpul așa cum vrei, tocmai pentru că ai tendința să faci ce își doresc cei din jur. Alocă-ți timp și pentru tine.

Balanță

Ești mai sociabil decât în mod normal și, prin urmare, petreci mult timp în compania oamenilor și te bucuri de fiecare moment petrecut alături de persoanele dragi ție.

Scorpion

Ești în centrul atenției și nu reușești să te bucuri de beneficiile acestui lucru, tocmai pentru că simți presiunea oamenilor care te privesc.

Săgetător

Vrei să iei o pauză de la toată agitația din ultima vreme, așa că o excursie scurtă sună din ce în ce mai bine. Te bucuri de relaxare.

Capricorn

Simți că nu poți să-ți găsești liniștea. Discută cu o persoană importantă din viața ta despre felul în care te simți. Această discuție te va ajuta să te regăsești.

Vărsător

Ai muncit din greu în ultima perioadă, iar în acest weekend este momentul tău de relaxare. Nu îți refuzi nicio poftă.

Pești

Ai multă energie și vrei să încerci tot felul de lucruri noi. Nu mai vrei să faci compromisuri când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 27-28 iulie