x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 29 - 30 august. Racii găsesc curajul necesar pentru a încerca activități noi

Horoscop de weekend, 29 - 30 august. Racii găsesc curajul necesar pentru a încerca activități noi

28 Aug 2020   •   10:30
Horoscop de weekend, 29 - 30 august. Racii găsesc curajul necesar pentru a încerca activități noi
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Nu reușești să te concentrezi nici măcar atunci când vine vorba de problemele simple cu care te confrunți. Simți că epuizarea te ajunge din urmă. Este recomandat să acorzi mai multă atenție relaxării. 

Taur

Reacționezi impulsiv deseori, în acest weekend, pentru că nu reușești să îți controlezi emoțiile. Încearcă să discuți cu cineva în care ai încredere, pentru a putea să înelegi mai bine situația cu care te confrunți. 

Gemeni

În sfârșit te bucuri de relaxarea la care ai visat toată săptămâna. Ai muncit mult în ultima perioadă și simți nevoie să iei o pauză de la toate responsabilitățile pe care le ai. 

Rac

În acest weekend găsești curajul de a încerca o activitate nouă. Astfel, prin intermediul acesteia, reușești să te cunoști mai bine și, mai mult, îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. 

Leu

Creativitatea te caracterizează, în acest weekend. Acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai și chiar reușești să găsești o rezolvare eficientă în cazul unei probleme mai vechi. 

Fecioară

Weekendul acesta îl dedici studiului. Vrei să înveți cât mai multe lucruri despre niște subiecte care te interesează de mult, însă cărora nu ai reușit să le acorzi atenție în trecut. 

Balanță

Petreci timp alături de partenerul de cuplu. Weekendul acesta este despre romantism și intimitate. Te bucuri de fiecare moment petrecut în compania persoanei iubite. 

Scorpion

Vrei să îi ajuți mai mult pe cei din jurul tău. Astfel, în acest weekend îți dedici timpul liber voluntariatului, fie că e vorba de un ONG sau de încercarea ta de a rezolva problemele cu care se confruntă prietenii tăi. 

Săgetător

Petreci mult timp singur și încerci să te reconectezi cu propria persoană. Vrei să înveți cât mai multe lucruri despre tine, să-ți regăsești calmul interior și, în cele din urmă, să îți dai seama ce îți dorești. 

Capricorn

Weekendul acesta este despre familie. Petreci timp alături de aceste persoane importante din viața ta și te bucuri de fiecare moment petrecut în compania lor. Ai parte de un weekend relaxant. 

Vărsător

Te gândești mai mult decât în mod normal la problemele financiare cu care te-ai confruntat în ultima vreme. Încearcă să nu aduci prea mult stres asupra ta și gândește-te la un plan de economii. 

Pești

Weekendul acesta ți-l dedici în totalitate ție. Fie că e vorba de pasiunile pe care le ai, fie că e vorba pur și simplu de relaxare, weekendul acesta stai departe de orice înseamnă responsabilitate. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 29 - 30 august