x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 - 7 aprilie. Scorpionii își înfrâng temerile

Horoscop de weekend, 6 - 7 aprilie. Scorpionii își înfrâng temerile

05 Apr 2019   •   13:27
Horoscop de weekend, 6 - 7 aprilie. Scorpionii își înfrâng temerile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai parte de un weekend plin de optimism. Te concentrezi din ce în ce mai mult pe viitor și muncești din greu pentru a obține ceea ce îți dorești.

Taur

Stresul începe să dispară. În sfârșit reușești să ai un weekend în care să te relaxezi complet și, implicit, să gândești lucrurile cu mai multă claritate.

Gemeni

Lucrurile par că se mișcă într-o direcție favorabilă pentru tine. În sfârșit vezi rezultate concrete ale muncii tale din ultima perioadă.

Rac

Te concentrezi din ce în ce mai mult asupra unei discuții pe care ai avut-o cu un prieten apropiat. Tinzi să analizezi fiecare lucru la nesfârșit.

Leu

Creativitatea este prezentă pe tot parcursul weekendul. Ai idei originale de a rezolva diverse probleme cu care te confrunți.

Fecioară

Vrei să faci unele schimbări în viața de zi cu zi. Astfel, în acest weekend începi prin a-ți organiza mai bine timpul și a acorda mai multă atenție sănătății.

Balanță

Ai idealuri mărețe la care te gândești din ce în ce mai mult. În plus, te bucuri în acest weekend de compania prietenilor care te susțin în demersurile tale.

Scorpion

Îți confrunți temerile în acest weekend. Ai curajul necesar pentru a încerca lucruri noi și începi să acorzi din ce în ce mai multă atenție persoanelor importante din viața ta.

Săgetător

Petreci destul de mult timp singur în acest weekend. Te concentrezi pe relaxare și pe lucrurile pe care vrei să le faci, dar pe care le-ai tot amânat în ultima vreme.

Capricorn

Te gândești din ce în ce mai mult la o colaborare pe plan profesional cu o persoană dragă ție. Vrei să rezolvi o serie de probleme financiare.

Vărsător

Se apropie o etapă importantă din viața ta căreia începi să-i acorzi din ce în ce mai multă atenție. Vrei ca totul să decurgă perfect, așa că în acest weekend te concentrezi pe organizare.

Pești

Vrei să faci o mulțime de lucruri în acest weekend. De la timp petrecut cu prietenii la discuții importante cu familia. Nu mai faci compromisuri.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 6-7 aprilie