x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8-9 aprilie 2017

Horoscop de weekend, 8-9 aprilie 2017

07 Apr 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 8-9 aprilie 2017

Berbec

Nu te aştepta la compasiune şi înţelegere din partea celor din jurul tău. Oamenii trăiesc în lumea lor și sunt egoiști, ceea ce un e un lucru rău. Poţi încerca să îi faci să vadă şi punctul tău de vedere, însă va fi foarte dificil. 

Taur

Pot apărea discuţii tensionate cu toată lumea, iar prietenii vor încerca să te contrazică cu orice preţ pentru a te testa. Nu trebuie să cazi în capcană şi să te consideri inferior pentru că ai idei diferite. Acest lucru poate fi un test și pentru ei.

Gemeni

Vei avea parte de mici surprize, aşa că pregăteşte-te pentru orice. Nu te lăsa descurajat de lucrurile mărunte din viaţa de zi cu zi care nu contează atât de mult. Priveşte în ansamblu, gândește pozitiv și ai încredere!

Rac

Evenimente neplanificate şi întâlniri neaşteptate cu oameni vor apărea pe parcursul acestor două zile, ceea ce îţi va trezi spiritul de aventură. Urcă într-un tren către o destinaţie necunoscută și distrează-te!

Leu

Este foarte important să ţii posesivitatea în frâu. Pentru a menţine relaţiile bune cu oamenii din jurul tău, va trebui să îi laşi să-şi trăiască vieţile cum îşi doresc. Ei nu îţi aparţin! Poate că ar trebui să fii singur și să reflecți asupra acestui lucru.

Fecioară

Problemele în dragoste vor putea găsi o rezolvare, pentru că iubirea apare atunci când te aştepţi mai puţin. Ceva important este pe cale să se întâmple, aşa că fii pregătit cu inima, cu sufletul și cu mintea deschisă.

Balanţă

Vei conştientiza că nu poţi controla totul şi vei lăsa pe mâna destinului treburile de care nu te mai poţi ocupa. Eşti un perfecţionist, dar asta s-ar putea să te afecteze mai târziu, mai ales în starea ta de sănătate.

Scorpion

Este o perioadă foarte bună pentru Scorpioni, mai ales când vine vorba de relaţiile de dragoste. Gândeşte-te la o modalitate prin care să petreci o seară minunată alături de o persoană specială și la o duminică perfectă.

Săgetător

Este timpul să faci ceea ce îţi place, să faci ceva şi pentru tine. Nu te lăsa păcălit de cei care nu te susţin. Succesul vine atunci când îi vei atrage pe ceilalţi în lumea ta şi nu invers. Pune-ți mintea la contribuție și sigur va ieși ceva minunat.

Capricorn

Astrele sunt de partea ta în ceea ce priveşte relaţiile de dragoste, dar pot apărea lucuri neprevăzute de care trebuie să te fereşti. Nu te implica prea mult pentru că este posibil să suferi. Ia-o treptat, cu pași mărunți și siguri.

Vărsător

Ai ceva pe suflet care te apasă, dar dacă tu crezi că cineva va umple golul din sufletul tău, te înşeli. Nu te simţi vinovat dacă vei cheltui nişte bani pentru a te face fericit. În plus, nu ai mai ieșit de mult timp în oraș. Meriți.

Peşti

Când vine vorba de iubire, pot apărea probleme, iar tu eşti mai degrabă agresiv, eşti ca o bombă cu ceas. Nu distruge ceva frumos pentru că tu vrei ceva mai mult, decât ai nevoie de fapt. Poate este ceva trecător, ai răbdare.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend