x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 8-9 septembrie. Racii sunt înconjurați de agitație

Horoscop de weekend, 8-9 septembrie. Racii sunt înconjurați de agitație

07 Sep 2018   •   11:27
Horoscop de weekend, 8-9 septembrie. Racii sunt înconjurați de agitație

Berbec

Fii atent la conversațiile care apar în legătură cu banii sau munca. Încearcă să-ți păstrezi calmul în discuții, chiar dacă părerile celor din jur nu coincid cu ale tale. 

Taur

Pasiunea te inspiră în acest weekend. Petreci timpul ocupându-te de lucrurile care îți plac: fie că este vorba de pictură, muzică sau literatură, încerci să te detașezi complet de lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul săptămânii.

Gemeni

Ești persoana cu cele mai bune idei, așa că prietenii tăi vor tinde să le urmeze. Te bucură faptul că ești luat în serios. De asemenea, reușești să rezolvi unele conflicte pe care le-ai avut în familie. 

Rac

Potrivit horoscopului tău de weekend, o să ai parte de un sfârșit de săptămână destul de agitat. Încerci să îți faci timp și pentru tine, însă responsabilitățile nu prea îți permit să te relaxezi. 

Leu

Toată atenția ta se îndreaptă către problemele financiare, iar acest lucru nu prea îți permite să te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Încearcă să te relaxezi și să iei lucrurile pe rând. Schimbarea nu apare într-o zi. 

Fecioară

Ești mai rațional decât în mod normal. Începi să te gândești la viitor și analizezi toate posibilitățile pe care le ai. Încrederea în propria persoană atinge cote maxime în acest sfârșit de săptămână. 

Balanță

Te simți copleșit de toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Încerci să iei cele mai bune decizii, însă toată agitația nu te prea ajută. Ar fi indicat să discuți cu un prieten bun despre toate lucrurile care ți se întâmplă.

Scorpion

Te concentrezi pe partea socială. Petreci timp cu prietenii și ai șansa să cunoști alți oameni, cu perspective diferite. Înveți lucruri noi prin aceste interacțiuni. Se anunță un weekend productiv. 

Săgetător

Începi să fii mai încrezător și să discuți mai deschis despre părerile tale, pe care înveți să le argumentezi. Înveți să comunici din ce în ce mai bine și realizezi ce putere au cuvintele. Începi să le folosești înțelept. 

Capricorn

Începi să fii mai sincer cu propria persoană și să accepți că unele persoane nu își mai au locul în viața ta. Din moment ce ai ajuns în punctul acesta, va fi mai ușor să scapi de energiile negative din jurul tău. 

Vărsător

Relațiile sentimentale sunt în centrul atenției în acest weekend, iar în ciuda unor conflicte minore, lucrurile evoluează în relație. Începeți să vă cunoașteți mai bine și descoperiți cât de multe lucruri aveți în comun. 

Pești

Te concentrezi pe treburile gospodărești. Fie că este vorba de renovări sau pur și simplu de curățenie, te simți bine în intimitatea oferită de propria locuință. De asemenea, reușești să îți faci timp și de relaxare. 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 8-9 septembrie