x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 9 - 10 martie. Vărsătorii formează o conexiune puternică

Horoscop de weekend, 9 - 10 martie. Vărsătorii formează o conexiune puternică

08 Mar 2019   •   13:30
Horoscop de weekend, 9 - 10 martie. Vărsătorii formează o conexiune puternică
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Te simți vulnerabil în acest weekend. Din acest motiv vrei să stai cât mai departe de orice interacțiune socială, însă ar fi bine să discuți cu cineva apropiat despre ce simți.

Taur

Weekendul decurge lent. Nu ai energie să participi la toate evenimentele sociale pe care le-ai planificat, ci vrei să te bucuri de liniștea oferită de propria locuință.

Gemeni

Petreci mult timp cu un prieten vechi, pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Îți dai seama de toate diferențele dintre voi, însă asta nu te face să-l iubești mai puțin.

Rac

Vrei să pui în practică tot ce ai învățat pe parcursul săptămânii. Ai acumulat multă informație care să te ajute să te dezvolți în zona unei pasiuni pe care o ai.

Leu

Au apărut schimbări importante în viața ta și încerci să le ții pasul. Petreci timp cu o persoană importantă pentru tine care te va ajuta să îți recapeți energia.

Fecioară

Weekendul acesta este despre romantism. Fie că petreci timp cu persoana iubită, fie că te bucuri de timp singur dedicat artelor, ai parte de un weekend cu adevărat relaxant.

Balanță

Ai muncit mult pe tot parcursul săptămânii, însă efortul nu se termină aici. În weekend te concentrezi asupra acelor lucruri pe care nu ai putut să le termini în timpul săptămânii.

Scorpion

În acest weekend totul este despre distracție. Fie că petreci timp cu familia, fie că petreci timp cu prietenii, reușești să te distrezi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp.

Săgetător

Toate presiunile care sunt puse asupra ta te copleșesc. Nu mai vrei să mulțumești pe nimeni, ci vrei ca pur și simplu să îți acorzi timp pentru a te gândi la lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat.

Capricorn

Intuiția este puternică și te bazezi pe ea în fiecare acțiune pe care o faci în acest weekend, în special atunci când vine vorba de lucruri care țin de casă și familie.

Vărsător

Ai o conversație spontană care te ajută să legi o conexiune puternică cu o persoană nou apărută în viața ta. Aveți multe lucruri în comun și vă înțelegeți la un nivel profund.

Pești

Petreci timp în casă pentru a te concentra asupra pasiunilor pe care le ai. Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și vrei să ajungi să îți monetizezi pasiunile.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend 9-10 martie