x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Efectele pe plan sentimental pe care le are Luna în Scorpion

Horoscop. Efectele pe plan sentimental pe care le are Luna în Scorpion

28 Oct 2019   •   12:13
Horoscop. Efectele pe plan sentimental pe care le are Luna în Scorpion
Sursa foto: pixabay.com

Nu facem întotdeauna ce e bine și de cele mai multe ori nici măcar nu știm să deosebim binele de rău, în special atunci când vine vorba de viața amoroasă. Luna nouă în Scorpion, care începe să-și producă efectele de pe 28 octombrie, ne ajută să înțelegem că nu este niciodată prea târziu pentru schimbare, nu este niciodată prea târziu să ne cerem scuze și nu este niciodată prea târziu să mergem mai departe, după cum scrie Your Tango.

Efectele acestui eveniment astrologic o să dureze șase luni.

În această perioadă reușim să dăm drumul persoanelor toxice din viețile noastre, oricât de greu ar fi. Acum ne permitem să creștem mai puternici și să analizăm mai bine persoanele care intră în viețile noastre.

Mai mult, realizăm ce ne dorim cu adevărat de la acea persoană importantă și nu ne mai așteptăm ca aceasta să ne citească gândurile, ci suntem gata să vorbim deschis despre ce simțim și despre ce ne dorim de la viitor. Aceste discuții ne ajută să creștem și să construim o relație frumoasă, de lungă durată.

Acest eveniment astrologic reprezintă un nou început. Acest lucru nu înseamnă neapărat că începem o relație nouă, ci mai degrabă că muncim să îmbunătățim ceea ce avem deja, asta în cazul în care nu discutăm despre o relație toxică.

Mai mult, începem să luăm hotărâri importante pentru noi și nu îi mai lăsăm pe cei din jur, indiferent de cât de mult îi iubim, să ne ghideze viața.  

Prezența Scorpionului înseamnă că o să începem să vorbim deschis despre ceea ce simțim, nu o să ne mai ascundem în umbră și nu o să ne mai speriem de tot ce înseamnă schimbare. Acest semn zodiacal ne ajută să ne dorim mai mult, să vrem să fim mai productivi, mai buni și mai iubiți.

×
Subiecte în articol: horoscop luna Scorpion