x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii februarie 2023. Schimbări majore și binevenite pentru toate semnele

Horoscopul lunii februarie 2023. Schimbări majore și binevenite pentru toate semnele

de Moira Dună    |    21 Ian 2023   •   08:20
Horoscopul lunii februarie 2023. Schimbări majore și binevenite pentru toate semnele
Sursa foto: Hepta

După un ianuarie introspectiv și transformator, februarie vine cu o schimbare energetică majoră și binevenită! În următoarele luni nu vom avea parte de planete retrograde, ceea ce este o veste bună, deoarece vom reuși să avansăm.

Venus, planeta plăcerii, iubirii și banilor se află în mers direct iar Mercur, planeta comunicării își încheie retrogradarea pe 3 februarie, făcându-ne astfel să gândim mai limpede. 

Anul Nou chinezesc din 23 ianuarie ne scapă de influența războinică a Tigrului și ni-l aduce pe agilul și longevivul Iepure. Vom avea parte astfel de un nou început, cu mai multe schimbări dar și cu o energie mai jucăușă și distractivă. 

Luna Nouă se petrece pe 1 februarie în zodia Vărsătorului. În perioada 4-17 februarie vom avea parte de mai multe oportunități, astfel că vom putea să ne atingem cele mai importante obiective. Marte, planeta unității și ambiției, ne va ajuta prin formarea unor conexiuni stelare cu alte planete de pe cer. Așa că trebuie doar să fim deschiși la schimbare ș să lăsăm univesrul să ne surprindă în moduri uimitoare.

Luna Plină are loc pe 16 februarie în zodia de foc a Leului și ne aduce romantism și creativitate.  Venus și Marte, vor fi perfect aliniate, aducând relațiile de dragoste în prim plan.

Berbec

Februarie este una dintre cele mai puternice luni ale tale din acest an. Conducătorul tău planetar, Marte, va fi în poziție de forță. Acest lucru îți oferă energie și concentrare pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ești singur, acum îți poți găsi un partener iar dacă te afli îmntr-o relație, va fi momentul să-ți iei un angajament. Dacă ai lucrat la un proiect creativ sau legat de carieră, Luna Plină din Leu îți oferă mai mult sprijin sau o piatră de hotar. Cele mai bune zile pentru a te afirma sunt 8,16 și 23 februarie. 

Taur

Cu conducătorul tău planetar, Venus care iese din perioada de retrogradare, viața revine încet la normal. În prima jumătate a lunii poți să pui la un loc toate învățăturile din ianuarie, mai ales în carieră. Luna Plină va fi momentul ideal va fi momentul ideal pentru iubire, indiferent dacă ești singur sau nu. Zilele potrivite pentru a te concentra pe realizarea dorințelor sunt 16,17 și 24 februarie. 

Gemeni

Vibrația introspectivă din ianuarie se termină, pe măsură ce conducătorul tău planetar, Mercur, merge direct prin Capricorn. Aceasta înseamnă că prima parte a lunii este ideală pentru a te concentra pe stabilirea obiectivelor de carieră ambițioase pentru acest an. Pe 14 februarie, Mercur intră în Vărsător, oferindu-ți o putere intelectuală uimitoare de a te concentra asupra viitorului tău. Dacă ești creativ și folosești rețelele sociale pentru afacerea ta, Luna Plină este un moment incredibil pentru a-ți folosi parteneriate să atragi mai multă atenție în viitor. 

Rac

Ianuarie a însemnat să investești mult efort într-o relație sau un parteneriat iar în februarie poți să te bucuri de gloria tuturor eforturilor tale. Pe măsură ce iubitorii cosmici, Venus și Marte, se întâlnesc sub glorioasa Lună Plină, sectorul tău de parteneriat primește un nou început. Îți vor crește și veniturile. Dacă te-ai înscis la un curs, Soarele în Pești din 18 februarie te poate ajuta să înveți lucruri noi. 

Leu

Vei investi timp și efort în unele dintre cele mai importante relații ale tale. Prima jumătate a lunii va fi ideală pentru a lucra cu o persoană care te ajută să alcătuiești un plan ambițios pentru 2022. Recompensele vin rapid, de îndată ce Luna Plină aare loc îmn zodia ta. Este timpul tău să strălucești, așa că nu fă greșeala de a te ascunde de lumina reflectoarelor. Odată ce Soarele intră în Pești, începe o perioadă de patru săptămâni în care beneficiezi de odihnă și retragere din ritmul agitat al vieții.

Fecioară

Dacă te-ai confruntat cu multe întârzieri din cauza retrogradării planetei Mercur, lucrurile ar trebui să înceapă să meargă bine din 4 februarie. Într-o notă și mai bună, această lună îeste favorabilă iubirii. Dacă ești singur acum este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a-ți găsi partenerul potrivit. Dacă te afli într-o relație este momentul să te apropii de partener, mai ales în jurul Lunii Pline din 16 februarie.

Balanță

Venus retrograd a adus unele probleme acasă, dar acum lucrurile încep să se amelioreze. Întrucât această lună reprezintă un nou început pentru tine, chiar ar fi o idee grozavă să redecorezi pentru a aduce mai multă armonie în locuința ta. Fă acest lucru în timp ce Luna Plină răsare pe cer, pe 16 februarie. Pe măsură ce Soarele intră în Pești, un val de creativitate te ajută să vii cu idei noi pe care vrei  să le dezvoli în acest an.

Scorpion

Februarie reprezintă un nou început incredibil pentru tine. Nodul Sud se află acum în semnul tău, vestind 18 luni de transformare profundă. Acesta este un moment în care cosmosul te va încuraja să renunți la ceea ce nu-ți mai folosește. Ce trebuie să se schimbe în viața ta? Începe să-ți identifici relațiile, obiceiurile și posesiunile materiale care nu mai corespund planurilor tale. Toate acestea sună atât de serios, dar până la vară vei fi o persoană complet diferită. .

Săgetător

Februarie este plină de noi începuturi! Dacă lucrezi în comunicare, Luna Nouă este ideală pentru a-ți reînnoi prezența pe rețelele sociale sau pentru a-ți promova interesele. Un alt început privește sectorul financiar, în preajma Lunii Pline din Leu. Acest lucru va fi valabil mai ales dacă ai depus eforturi în timpul perioadei de retrogradare a planetei Venus. În cele din urmă, Soarele în Pești marchează începutul unei perioade de 4 luni, în care sectorul casei și al familiei tale primesc tot felul de binecuvântări.

Capricorn

Este o lună plină pentru tine. Cu Marte în semnul tău, ești plin de energie și gata să pornești înainte cu obiectivele tale. Zilele de  8,16 și 17 februarie sunt cele mai bune pentru a accepta ofertele. Odată cu intrarea Soarelui în Pești, vei începe o perioadă de patru luni în care te vei concentra pe tot felul de proiecte de comunicare. Dacă te gâmndeai să scii o carte, să lansezi un podcast sau un proiect de rețele sociale, acum este momentul să începi.

Vărsător

La mulți ani, Vărsător! Luna Nouă îți va clarifica intențiile pentru acest an. Apoi, pe 14 februarie, Mercur intră în semnul tău și ajutîndu-te să faci conexiuni mai rapide. Luna Plină va fi intensă și îți va oferi un cadou sub formă de bani, un proiect creativ sau o nouă prietenie.

Pești

Pentru a te pregăti pentru sezonul tău, încearcă să te pui în acord cu dorințele tale în prima jumătate a lunii februarie. Luna Nouă din 1 februarie îți activează subconștientul. Viața ta interioară va fi bogată și te va ajuta să-ți dai seama ce anume vrei să manifesti în următoarele 4 luni. 17 februarie este o zi care îți poate aduce o surpriză plăcută. Odată ce Soarele intră în semnul tău, pe 18 februarie, lucrurile ar trebui să înceapă să se alinieze cu ușurință pentru tine, deoarece cosmosul te încurajează să-ți îndeplinești cele mai improbabile dorințe. 

×
Subiecte în articol: horoscop februarie