x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Începe un important eveniment astrologic care va dura până în 2027. Cum afectează fiecare semn zodiacal

Horoscop. Începe un important eveniment astrologic care va dura până în 2027. Cum afectează fiecare semn zodiacal

18 Feb 2019   •   16:57
Horoscop. Începe un important eveniment astrologic care va dura până în 2027. Cum afectează fiecare semn zodiacal
Sursa foto: pixabay.com

Cel mai mare eveniment astrologic al lunii februarie este Chiron în Berbec, care se produce o dată la 50 de ani. Chiron iese din retrograd pe 18 februarie şi intră în zodia Berbec până în 2027. Chiron este un mic astru numit şi vindecătorul rănit.   

Elite Daily ne spune cum afectează fiecare semn zodiacal intrarea lui Chiron în Berbec.

Berbec

Începi să acorzi mai multă atenţie lucrurilor pe care ţi le doreşti. Dacă cineva ştie să se lupte pentru ce îşi doreşte, acela eşti tu. Începi să te întrebi: Ce lipseşte? Ai fost sincer cu tine când vine vorba de nevoile proprii? Ce încerci să obţii?

Taur

Vrei să reuşeşti să te dezvolţi personal, iar pentru asta începi o luptă cu propria persoană. Ai încercat să ascunzi anumite lucruri care, în realitate, te definesc, iar acum te-ai săturat să te minţi.

Gemeni

Nu mai vrei să faci compromisuri, nici măcar când vine vorba de prieteni. Îţi iubeşti prietenii, însă eşti gata să lupţi pentru lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat.

Rac

Nu îţi mai e frică să fii în centrul atenţiei. Ţi-a plăcut întotdeauna ideea de a ieşi în evidenţă, însă ţi-a fost mult prea frică de critică pentru a te bucura de popularitate. Aceste zile s-au sfârşit.

Leu

Înveţi să mai renunţi din când în când la încăpăţânarea specifică, tocmai pentru că ştii că mândria este un lucru care te defineşte, dar care nu îţi este de folos de fiecare dată.

Fecioară

Îţi dai seama că nu mai are rost să alergi după perfecţiune, pentru că aceasta nu există. Începi să ai mai multă încredere în propria persoană şi să renunţi la critică.

Balanţă

Renunţi la a mai acorda atât de multă atenţie părerilor celor din jurul tău. Acum ai curajul necesar să-ţi confrunţi temerile şi să începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Scorpion

Vrei să fii organizat.Te-ai săturat ca tot ce este în jurul tău să fie un haos. Nu mai vrei să alergi dintr-o parte în alta, ci vrei să ai un program care să-ţi permită să te bucuri şi de puţin timp liber.

Săgetător

Sezonul te prinde plin de optimism şi energie. Astfel, începi să faci tot ce poţi pentru a-ţi atinge obiectivele şi ştii că o să reuşeşti tot ce-ţi pui în minte.

Capricorn

Preferi să te concentrezi mai mult pe raţional decât pe emoţional, însă, acum începi să acorzi atenţie şi sentimentelor.

Vărsător

Îţi place să te detaşezi emoţional de toate lucrurile din jurul tău, însă acum începi să îţi dai seama că această libertate de a crea conexiuni aduce lucruri superbe. Acum ai curajul să te deschizi în faţa oamenilor.

Peşti

Începi să accepţi o serie de lucruri legate de tine. Vrei să fii pe placul tuturor, însă acest lucru nu este posibil de fiecare dată. Cel mai important este să fii tu însuţi.

×
Subiecte în articol: horoscop chiron berbec