x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna noiembrie. Cariera va cunoaște schimbări semnificative pentru multe zodii

Horoscop luna noiembrie. Cariera va cunoaște schimbări semnificative pentru multe zodii

29 Oct 2018   •   15:56
Horoscop luna noiembrie. Cariera va cunoaște schimbări semnificative pentru multe zodii

Berbec

Începutul lunii noiembrie aduce cu sine o mulțime de călătorii. Simți de mult timp nevoia să călătorești, iar acum apar și oportuitățile în acest sens. În plus, viața socială merge din ce în ce mai bine și cunoști o mulțime de oameni noi care îți vor deschide noi uși. Viața de cuplu decurge normal, însă de la mijlocul lunii o să începeți să vă cunoașteți din ce în ce mai bine și o să ajungeți în punctul în care o să hotărâți dacă vă doriți sau nu un viitor împreună. 

Taur

Începutul lunii vine cu oportunități pe plan financiar. Apare șansa de a face mai mulți bani decât în mod normal, iar stresul cauzat de lipsuri se va diminua, însă același lucru se va întâmpla și cu viața personală. Timpul liber pe care îl vei avea va fi din ce în ce mai redus, astfel vor apărea unele conflicte cu partenerul de viață sau cu prietenii. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul pentru a putea să găsești un echilibru. Sfârșitul lunii vine cu o schimbare de atitudine din partea ta, iar viața personală revine la cursul normal. 

Gemeni

Luna noiembrie va fi una în care comunicare va cunoaște unele îmbunătățiri semnificative. Înveți să comunici mai eficient, iar în acest mod încep să apară oportunitățile atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Problemele care vor apărea în această lună nu te vor speria deloc, pentru că atitudinea pozitivă, eficiența în comunicare și energia te ajută să treci cu ușurință peste orice conflict sau tensiune indiferent dacă este vorba de relația de cuplu sau de locul de muncă. 

Rac

Avansezi rapid pe plan profesional, însă problemele financiare vor persista, pentru că nu reușești să-ți calculezi cheltuielile. Cu cât ai mai mulți bani, cu atât cheltuiești mai mult. În cea de-a doua parte a lunii începi să fii mi deschis cu membri familiei, dar și cu partenerul de cuplu, iar toate discuțiile pe care le ai cu acești oameni din viața ta te ajută să scapi de stres, dar și să înveți cum să-ți calculezi banii. O să realizezi importanța acestor oameni în viața ta. 

Leu

Viața ta amoroasă va cunoaște îmbunătățiri. Dacă nu ești într-o relație, luna noiembrie îți va aduce o persoană specială în viața ta. În schimb, dacă ești într-o relație, viața de cuplu va fi din ce în ce mai fericită, asta dacă înveți să renunți la posesivitate. Nici cariera nu este o dezamăgire, apar rezultate concrete după munca din ultima vreme și ești tot mai aproape de ținta pe care ți-ai stabilit-o. Pe de altă parte o să apară unele probleme financiare, însă nimic care să te îngrijoreze. 

Fecioară

Familia este pe primul plan în această lună. Astfel, înveți cum să discuți cu membri familiei și reușiți să rezolvați o serie de conflicte mai vechi pe care ați preferat să le îngropați. Pe plan profesional, nu vor apărea schimbări semnificative, iar volumul de muncă va rămâne la fel de mare. Stresul o să fie prezent pe parcursul acestei luni, iar asta pentru că îți pierzi răbdarea în ceea ce privește ascensiunea pe plan profesional. Viața de cuplu nu suferă schimbări.


Balanță

Luna noiembrie se anunță a fi una benefică pe toate planurile. Viața sentimentală cunoaște în sfârșit liniștea de care avea nevoie. În această lună vei găsi curajul de a pune capăt unei relații toxice, dar și încrederea de a căuta ce este mai bun pentru tine. Pe plan financiar, chiar dacă veniturile lunare nu vor crește, înveți să-ți micșorezi cheltuielile zilnice. Astfel, stresul din ultima perioadă începe să se micșorezi și începi să te bucuri mai mult de lucrurile simple.

Scorpion

În luna noiembrie înveți să te cunoști mai bine. Începi să descoperi o mulțime de lucruri despre tine pe care înainte nu le cunoșteai. Fie că apare un nou hobby sau adopți un stil de viață care se potrivește mai bine mentalității tale, viața pare deodată mai ușoară. Petreci mult timp singur, iar plăcerea de a sta în liniștea oferită de propria locuință nu poate fi egalată. De asemenea, este posibil să apelezi la tehnici precum meditația sau yoga. 

Săgetător

Începutul lunii aduce cu sine și o mulțime de încredere în propria persoană, alături de abilități impresionante de comunicare. Profiți la maximum de toată această energie pozitivă și îți pui în acțiune abilitățile. Apar o mulțime de oportunități, însă este important să profiți de ele. Încrederea aduce și aroganță, iar aceasta din urmă o să își dorească să pună stăpânire pe situație din când în când. Este important să analizezi foarte bine fiecare decizie pe care urmează să o iei. 

Capricorn

Viața socială este în centrul atenției. În această lună petreci mult timp cu prietenii, astfel că această lună va fi îmbrăcată în distracție. Fie că începeți să călătoriți mai mult împreună, fie că petreceți mai mult timp în oraș, energia ta este contagioasă în rândul prietenilor. De asemenea, viața sentimentală este și ea plină de reușite. Dacă ești într-o relație, începi să îți faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu. Dacă ești singur, printre oamenii noi pe care îi vei cunoaște va fi și cineva care îți va atrage atenția. 

Vărsător

Chiar dacă începutul lunii nu pare să aducă nicio îmbunătățire în viața ta, după data de 11 noiembrie încep să apară primele oportunități în ceea ce privește ascensiunea pe plan profesional. În plus, problemele cu banii sunt din ce în ce mai mici, iar toate aceste lucruri pentru care ai muncit și care încep să prindă contur te ajută să fii din ce în ce mai optimist. Creativitatea va fi prezentă în luna noiembrie și te va ajuta să ieși în evidență indiferent de ce alegi să faci. 

Pești

Luna noiembrie deschide o nouă etapă din viața ta. Nu știi ce îți dorești să faci pe viitor, iar toată confuzia în care înoți te îngrozește. Pe de altă parte discuțiile pe care le vei avea cu o persoană dragă din viața ta, te vor ajuta să-ți găsești echilibrul necesar. Intri într-o etapă creativă a vieții tale și îți pui imaginația la treab pe mai multe categorii profesionale pentru a reuși să îți dai seama ce ți se potrivește cel mai bine. Pe de altă parte, viața sentimentală este înconjurată de siguranță.

×
Subiecte în articol: horoscop noiembrie 2018