x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Tot ce trebuie să știi despre Luna Nouă din aprilie 2024 și ce înseamnă aceasta pentru zodia ta

Tot ce trebuie să știi despre Luna Nouă din aprilie 2024 și ce înseamnă aceasta pentru zodia ta

de Andreea Tiron    |    06 Apr 2024   •   09:40
Tot ce trebuie să știi despre Luna Nouă din aprilie 2024 și ce înseamnă aceasta pentru zodia ta

Spectacolele de pe cer încep cu luna nouă, care atinge apogeul pe 8 aprilie, cu câteva săptămâni înaintea Lunii Roz pline din 23 aprilie.

Cu toate acestea, un fenomen interesant coincide cu luna nouă din aprilie anul acesta! O eclipsă de soare rară va avea loc, cu durata totală de 4 minute și 27 de secunde.

Luna nouă și eclipsa de soare vor avea loc în Berbec, a doua eclipsă din acest semn zodiacal între 2023 și 2025. „Planurile pe care le lansați acum către Univers vor culmina în jurul lunii pline în Berbec de pe 17 octombrie”,  spun astrologii.

Berbec

Pregătește-te să pornești într-o călătorie complet nouă a vieții. În curând vei vedea cum vechiul tu și versiunile anterioare ale tale se estompează într-o amintire în timp ce îmbrățișezi noi orizonturi. Folosește acest timp pentru a prioritiza ceea ce te face cel mai fericit. Știi că ai capacitatea de a-ți transforma toate visele și speranțele în realitate.

Taur

Ai fost în mișcare, dar acum este timpul să îți încarci bateriile. Concentrează-te asupra sănătății tale și ia măsurile de precauție adecvate pentru a-i acorda prioritate, fie că este vorba de consultarea cu un terapeut sau de o vizită la medic.

Gândește-te la locul în care ai fost și gândește-te la modalități prin care ai dori să eliberezi bagajele, anxietatea sau orice altceva care te trage în jos. Dacă ai avut de-a face cu oboseală cronică sau stres, s-ar putea să găsești acum o modalitate de a te pune pe picioare.

Gemeni

În timp ce eclipsa de soare dansează pe cer, Gemenii sunt pregătiți să vadă cum unele dintre cele mai sincere speranțe, vise și ambiții ale lor devin realitate! Aveți potențialul de a atinge un nivel cu totul nou de bucurie și împlinire. Nu-ți fie frică să socializezi și să-ți împărtășești ideile cu cei care te prețuiesc.

Rac

Viața ta profesională este pe cale să prindă viață! Eclipsa de soare va deschide o poartă în ceea ce privește realizările și recunoașterea publică. Un premiu, o promovare sau o recunoaștere te pot urca pe noi culmi ale succesului. Indiferent dacă ești chemat să pornești pe o nouă cale sau să rămâi acolo unde ești, trebuie să începi să te miști în acea direcție nou-găsită acum.

Leu

Fii pregătit de aventură pentru că necunoscutul cheamă! Pe măsură ce eclipsa de soare energizează sectorul tău de expansiune, simți nevoia bruscă de a părăsi zona ta de confort și de a te înălța către noi orizonturi. Unii ar putea avea ocazia să călătorească fizic sau să pornească într-o nouă călătorie pentru a explora noi culturi sau spiritualități. Relocarea și imigrarea sunt, de asemenea, posibile pentru unii dintre voi în această perioadă.

Fecioară

Ar putea fi timpul să te deschizi în moduri pe care nu le-ai făcut până acum! Odată cu eclipsa de soare care vă evidențiază sectorul de intimitate, de partajare și de bunuri, veți fi concentrat pe locul în care vă aflați alături de o persoană semnificativă. Lăsând la o parte romantismul, această lunație ar putea pune accent și pe chestiunile financiare. Asta înseamnă o plată, decontare sau investiție care este în sfârșit gata să sosească la tine.

Balanță

Acordați atenție parteneriatelor din această perioadă, întrucât eclipsa de soare reprezintă un nou început predestinat. V-ați putea lua un angajament pe termen lung personal sau profesional. Această lunație poate provoca, de asemenea, nevoia de a găsi echilibrul în relațiile tale. Dacă te desparți brusc de partenerul de viață, asta se întâmplă pentru că ești destinat pentru cineva și mai bun.

Scorpion

Te-ai luptat cu echilibrul dintre muncă și viață? Marea descoperire pe care o așteptați ar putea fi acum aici! Această eclipsă de soare ar putea să-ți aducă o promovare la job, să atragă un nou angajator la ușa ta sau să te determine să lucrezi la un nou proiect profesional.  Indiferent, dacă vrei să faci o schimbare, stelele sunt de partea ta!

Săgetător

Destinul te cheamă! Această lunație aduce o goană după romantism, creativitate, pasiune și fertilitate în viața ta. Eclipsa de soare ar trebui să vă ajute să vă simțiți destul de euforic pe măsură ce începeți o nouă călătorie amoroasă. Cei singuri ar putea întâlni un suflet pereche, iar cei care au un partener și-ar putea da seama că s-au îndrăgostit nebunește!

Capricorn

Fiți gata pentru un nou început! O schimbare majoră se petrece în jurul familiei, acasă. Vă gândiți la relocare, renovarea – așa că, dacă sunteți pregătit, fiți cu ochii pe oportunități. Ele nu vor întârzia să apară.

Vărsător

Poftă de schimbare? Pe măsură ce eclipsa de soare aduce o gură de aer proaspăt pentru tine, vei avea parte și de călătorii. Această lunație îți poate stimula simțurile într-un alt mod, cum ar fi un nou proiect exaltant legat de comunicare.

Pești

Destinul deschide o ușă către viața ta financiară! Se poate deschide o nouă cale în ceea ce privește veniturile sau investițiile tale. O mărire de salariu, un nou loc de muncă sau un client profitabil poate apărea din senin! Cunoaște-ți valoarea și luptă pentru ea.

×