x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Luna Plină în Scorpion influențează toate semnele zodiacale

Horoscop. Luna Plină în Scorpion influențează toate semnele zodiacale

05 Noi 2018   •   18:00
Horoscop. Luna Plină în Scorpion influențează toate semnele zodiacale

Energia adusă de Luna Plină în Scorpion va fi prezentă până în noaptea de anul nou pentru toate semnele zodiacale, scrie Your Tango. Indiferent ce semn zodiacal ești, luna Noiembrie aduce apropiere, empatie și energie pozitivă. 

Berbec

Situația financiară se îmbunătățește în ultimele trei luni ale anului, iar acest lucru te ajută să te relaxezi. În plus, există șanse mari să cunoști pe cineva nou, o persoană care să aducă optimismul de care aveai nevoie. 

Taur

În această perioadă te vei concentra pe vindecare. Vrei să treci peste orice eveniment negativ din viața ta și să ajungi să te cunoști mai bine. Astfel, sănătatea psihică este îmbunătățită, având în vedere că o să găsești echilibrul de care aveai nevoie. 

Gemeni

Ultimele trei luni ale anului vor fi caracterizate de romantism, te concentrezi pe intimitate și pe emoții. În aceste condiții, dacă nu ești într-o relație, ai șanse mari ca sufletul tău pereche să apară. Pe de altă parte, dacă ești într-o relație, vă faceți tot mai multe planuri de viitor. 

Rac

Se anunță o perioadă emoțională pentru tine. Astfel, Luna în Scorpion aduce prietenii tot mai strânse și tot mai mulți oameni în viața ta. În plus, creativitatea este și ea prezentă în viața ta și te ajută să crești pe plan profesional. 

Leu

Ultimele luni ale anului te aduc mai aproape de familie, confort și siguranță. Găsești echilibrul de care aveai nevoie în viața ta și te bucuri de atmosfera pozitivă din interiorul familiei. În plus, treci printr-o serie de schimbări care te ajută să scapi de orice formă de negativism. 

Fecioară

Te concentrezi din ce în ce mi mult pe distracție și pe legarea de noi prietenii. Pe de altă parte, este posibil să te simți puțin amețit în această perioadă, iar asta pentru că vrei să faci o mulțime de lucruri, chiar dacă timpul nu îți permite. Încearcă să te organizezi mai bine. 

Balanță

În aceste trei luni te vei concentra pe a aduce o serie de schimbări în viața ta: de la decorațiuni, la renovări și la schimbări pe plan fizic, dar și psihic. Vrei să te pregătești pentru noul an într-un mod complet și ești determinat să faci primii pași concreți în această direcție. 

Scorpion

Începi să te gândești mai mult la tine. În anul 2018 te-ai gândit mult la cei din jur, te-ai concentrat pe problemele lor și te-ai pus pe loc secund. În schimb, acum realizezi cât de important ești și că trebuie să începi să te concentrezi și pe lucrurile care te fac fericit. 

Săgetător

Aceste trei luni vor fi caracterizate de energie. Poți să faci orice! Nicio problemă nu va fi prea mare pentru tine la sfârșit de an și nu ai de gând să renunți la nicio idee pe care ți-ai pus-o în cap. 

Capricorn

Ești dispus să faci îmbunătățiri importante în viața ta, iar primul pas este să analizezi ce îți lipsește, ce lucruri te-ar face fericit și ce trebuie să faci în această direcție. Ești organizat și pregătit să faci tot ce îți stă în putință!

Vărsător

Te reconectezi cu oamenii vechi din viața ta. Te reîntorci la acei oameni care ți-au făcut copilăria frumoasă și retrăiți împreună o mulțime de momente. În plus, te încarci cu o mulțime de energie pozitivă cu ajutorul acestei reuniri. 

Pești

Te concentrezi pe educație, informare și progres. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, astfel începi să te informezi, să te înscrii la tot mai multe cursuri și să te concentrezi pe dezvoltarea pasiunilor pe care le ai. 

×
Subiecte în articol: luna plina in scorpion horoscop