x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 august. Schimbări importante pentru nativii unei zodii

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 august. Schimbări importante pentru nativii unei zodii

13 Aug 2018   •   16:12
HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 august. Schimbări importante pentru nativii unei zodii

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13-19 august. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat care sunt caracteristicile săptămânii în curs pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC

Este susținut datorită faptului că ploaia de stele este în Leu în zona sentimentală. Vor traversa o perioadă în care dorințele lor vor prinde contur.

HOROSCOP TAUR

Sunt și mai tari pentru că fiind cornute mari vor face în așa fel încât, într-o astfel de perioadă, să găsească soluții din punct de vedere financiar, soluții legate de casă, familie sau de carieră.

HOROSCOP GEMENI

Mercur este oarecum debusolat, sunt într-o perioadă în care trebuie să cântărească foarte bine deciziile, pentru că eclipsele vin cu tot felul de tensiuni în plan personal și social.

HOROSCOP RAC

Noi începuturi din toate punctele de vedere atât profesional, cât și personal. Sentimentele fac precum bulele de la șampanie.

HOROSCOP LEU

Sunt vizați în mod direct în această perioadă, unii vor fi foarte sus, alții vor fi îngenunchiați de tot felul de decizii pe care le-au luat în plan personal.

HOROSCOP FECIOARĂ

Sunt bine susținute mai ales în plan financiar, dar vine perioada cu decizii legate de planul profesional, iar la unele cu tot felul de schimbări, de tensiuni în zona sănătății.

HOROSCOP BALANȚĂ

Sunt puternic influențate de perioada aceasta pentru că Venus este la putere, își găsesc liniștea, echilibrul, numitorul comun la ceea ce înseamnă chestiunile personale.

 

Citeste aici horoscopul integral

×