x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop marți, 26 decembrie 2023. Lună Plină în Rac trezește emoții nebănuite

Horoscop marți, 26 decembrie 2023. Lună Plină în Rac trezește emoții nebănuite

de Andreea Tiron    |    25 Dec 2023   •   10:20
Horoscop marți, 26 decembrie 2023. Lună Plină în Rac trezește emoții nebănuite
Sursa foto: Hepta

Horoscop marți, 26 decembrie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la finanțe, iar Fecioarele și Peștii se îndrăgostesc

Berbec

Simți brusc că ai alte priorități, în timp ce ești concentrat pe viața de acasă și planurile personale. Luna Plină de astăzi pune accent pe activitățile de zi cu zi, iar tradițiile și nostalgia sunt în centrul atenției. Această lunație poate stârni sentimente profunde, conștientizare sporită și apreciere pentru viața personală, pentru cei dragi și pentru cămin.

Taur

Luna Plină de astăzi atrage sentimente puternice și nerecunoscute anterior. Poate fi o perioadă agitată, dar este și o perioadă de descoperire a sentimentelor care s-au construit - și de a le îmbrățișa! Oamenii te vor căuta pentru a discuta lucruri sau pentru a găsi răspunsuri. Cu toate acestea, evitați să cedați presiunii de a lua o decizie rapidă sau de a vorbi/comunica prematur despre o problemă. Mercur se îndreaptă spre o ciocnire cu Neptun, care preferă puțin mister și s-ar putea să fii nevoit să faci compromisuri pentru a câștiga liniște sufletească.

Gemeni

Luna plină de astăzi luminează sectorul dvs. de valori, resurse și finanțe. O chestiune financiară poate ieși la iveală sau o problemă care se învârte în jurul valorilor sau posesiunilor poate fi acum puternică. Luna plină aduce uneori un pic de haos sau sentimente accentuate, dar pe termen lung, aceasta este despre a aduce mai multă predictibilitate în zonele critice ale vieții tale. Acesta poate fi un moment în care recunoști nevoia de a avea mai multă grijă de tine și de resursele tale.

Rac

Cu Luna Plină de astăzi în zodia ta, sentimentele te pot lua prin surprindere! Vei trăi emoții  pe care le-ai dat deoparte, îngropat sau ignorat. Să știi ce este în inima ta este important,  chiar dacă nu ai încă un plan stabilit pentru a merge după ceea ce îți dorești. S-ar putea să ai o revelație sau o epifanie.

Leu

Emoțiile dau pe afară astăzi. Sentimentele îngropate pot ieși la iveală, ceea ce, desigur, este un pas important către vindecare. Poate exista o nevoie bruscă de a te retrage, de a petrece timp singur, de a te odihni și de a reflecta. Un secret ar putea ieși la suprafață. Deoarece este greu să vă separați propriile sentimente de emoțiile altora, nevoia de a rezolva singur lucrurile este fi puternică. Această Lună Plină oferă oportunități reale de a recunoaște sentimentele pe care le-ați ținut la distanță sau le-ați suprimat.

Fecioară

Luna Plină de astăzi are loc în sectorul tău social, trezindu-ți sentimentele față de cineva sau reaprinzând interesul față de un proiect pe care l-ai uitat. Este o Lună Plină romantică, iar pentru unii dintre voi, poate apărea o dragoste cu un prieten sau cu un prieten al unui prieten. Cu siguranță, acesta este un moment bun pentru romantism, chiar dacă nu ești în căutarea dragostei.

Balanță

Luna Plină are loc astăzi în sectorul tău de carieră, reputație și poziție publică. Pot exista revelații despre cariera și responsabilitățile tale. Această Lună Plină are un mod de a pune la îndoială dacă inima ta este în ceea ce faci. Un tranzit Mercur-Neptun indică un sentiment de dezordine sau dezorganizare.

Scorpion

Luna Plină de astăzi are loc de-a lungul axei mentale din harta ta solară. O idee la care ai lucrat ar putea să înflorească acum. Această Lună Plină vă poate inspira, vă poate deschide inima către sentimentele pe care le-ați lăsat nerecunoscute și vă poate determina să vă urmăriți dorința inimii. Poate servi și pentru a exagera o problemă. Ar fi o idee bună să vă retrageți și să priviți imaginea de ansamblu dacă nu sunteți sigur despre ceea ce auziți sau citiți. E greu să fii obiectiv în acest moment.

Săgetător

Luna Plină de astăzi trezește sentimente puternice cu privire la un parteneriat sau o problemă financiară. Necesitatea de a depinde de cineva sau de a căuta sprijin poate fi acum în centrul atenției. Problemele financiare, de partajare și de proprietate sunt în centrul atenției. Uneori, cu această lunație apar facturi neașteptate.  

Capricorn

Luna Plină de astăzi are loc în zodia ta opusă, iar informațiile sau sentimentele neașteptate pot ieși la iveală. Aceasta poate lua forma unei descoperiri bruște - ați putea ajunge la o epifanie sau o revelație. S-ar putea dezvălui ceva personal. Un pătrat Mercur-Neptun influențează, de asemenea, ziua și cel mai bine este să evitați să faceți lucruri pe care de obicei nu le-ați face, mai ales dacă implică înșelăciune!

Vărsător

Este un moment grozav să recunoști vocea interioară care îți amintește să ai mai multă grijă de tine! Corectarea dezechilibrelor nu se întâmplă de obicei dintr-o dată. Deși nu este un moment grozav pentru a lua decizii importante sau pentru a face schimbări mari, este esențial să recunoașteți sentimentele care apar astăzi și să plănuiți să vă satisfaceți mai bine nevoile pe viitor. Ai putea descoperi modalități alternative de a trata zonele cu probleme care sunt extrem de eficiente.

Pești

Luna Plină de astăzi are loc în casa voastră a cincea solară și vă amintește să fiți spontan și să permiteți părții mai creative a personalității voastre șansa de a străluci. Această lunație îți luminează sentimentele, în special în ceea ce privește o aventură romantică, un proiect creativ, o relație cu un copil sau o prietenie. Dacă apare o oportunitate romantică în jurul acestei Luni Pline, probabil că implică pe cineva pe care îl cunoști deja.

×