x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 16-22 octombrie. Peștii sunt într-un proces de transformare

Horoscop săptămâna 16-22 octombrie. Peștii sunt într-un proces de transformare

13 Oct 2017   •   17:59
Horoscop săptămâna 16-22 octombrie. Peștii sunt într-un proces de transformare

Berbec

Săptămâna te prinde lipsit de motivație, iar cu cât lași mai multe lucruri neterminate, cu atât starea ta de spirit se agravează. Spre mijlocul săptămânii, începi să îți setezi prioritățile și să te gândești mai bine la lucrurile cărora nu le-ai dat importanță.

Taur

Luni găsești rezolvare pentru o problemă amânată de mult timp. Cu toate acestea, nu o pui în aplicare, ci te tot îndoiești de validitatea ei pe parcursul săptămânii. Discută cu un prieten apropiat despre problemele de încredere pe care le ai.

Gemeni

Știi ce lucruri ai de făcut și știi deja părerea celor din jur despre asta, însă nu știi de unde să începi. Te simți distant în legătură cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Spre mijlocul săptămânii, începi să te aduni și să pui lucrurile cap la cap.

Rac

Nu poți fi atent la detalii, însă te poți concentra pe imaginea de ansamblu. Ai mai mult timp liber decât în mod normal și îți dorești să te ocupi mai mult de pasiunile tale, pe care în ultima vreme le-ai cam ignorat.

Leu

Simți nevoia să cheltui, însă încearcă să te axezi pe lucrurile de care chiar ai nevoie. Poate că aceste cumpărărturi te vor ajuta să te relaxezi, însă, dacă te lași purtat de val, vei regreta în momentul în care portofelul va începe să se golească.

Fecioară

Oferi multă atenție prietenilor apropiați. Vrei să îi ajuți să treacă peste impasurile care li se ivesc în cale și încerci să faci pe toată lumea din jurul tău să fie fericită. Ești foarte dispus să faci compromisuri, însă încearcă să nu-ți ignori propriile nevoi.

Balanţă

Concentrează-te pe lucrurile mici, căci în această săptămâna detaliile, care par la prima vedere nesemnificative, îți vor aduce fericirea. Spre mijlocul săptămânii acorzi mai multă atenției relației de cuplu și înveți să faci lucrurile în doi.

Scorpion

Luni se anunță a fi cea mai bună zi a săptămânii. Ești plin de viață, iar distracția nu întârzie să apară, chiar dacă e început de săptămână. Spre sfârșitul săptămânii, un conflict minor se agravează și poate lua amploare. Încearcă să fii rațional.

Săgetător

Îți dorești să te detașezi de tot ce este în jurul tău. Vrei să îți iei o vacanță singur sau cu persoana iubită. Simți că ai nevoie de mai mult timp departe de toate responsabilitățile care zboară în jurul tău, iar acest lucru te va ajuta să te relaxezi.

Capricorn

Iei legătura cu un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult. Acest schimb de mesaje va fi o formă de terapie pentru tine. Astfel, vei căpăta mai multă încredere în tine și vei fi dispus să-ți asumi riscuri. Stabilește o întâlnire cu acest prieten.

Vărsător

Vezi imaginea de ansamblu și poți să-ți dai seama ușor ce efect vor avea acțiunile mici asupra acestei imagini. Oferi sfaturi și ești în centrul atenției. La mijlocul săptămânii, acorzi atenție unor domenii despre care nu prea știi nimic, dar care te vor ajuta pe viitor.

Peşti

Simți că ești într-un proces de transformare. Vrei să schimbi unele lucruri la tine legate de personalitate. Nu mai vrei să te implici atât de mult în lucrurile care nu te privesc și să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante în prezent.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop saptamanal octombrie