x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 1-7 ianuarie 2024. Gemenii acordă mai multă atenție relațiilor personale. Leii vor să facă economii. Peștii își fac planuri de viitor.

Horoscop săptămânal, 1-7 ianuarie 2024. Gemenii acordă mai multă atenție relațiilor personale. Leii vor să facă economii. Peștii își fac planuri de viitor.

de Moira Dună    |    28 Dec 2023   •   13:45
Horoscop săptămânal, 1-7 ianuarie 2024. Gemenii acordă mai multă atenție relațiilor personale. Leii vor să facă economii. Peștii își fac planuri de viitor.
Sursa foto: Hepta

Luna din Fecioară face opoziție cu Saturn în Pești. Planeta frumuseții, Venus, face careu cu Saturn.

Berbec

Încetinirea este benefică

Nu încerca să faci nimic fără să citești instrucțiunile sau s-ar putea să descoperi că ai o mulțime de bucăți rămase și rezultate slabe. Ia lucrurile pas cu pas.

S-ar putea să fii concentrat pe trecut și pe dezamăgiri care nu vrei să se mai repete. O mai bună utilizare a acestei energii este că vrei să te ocupi de artă, cum ar fi broderia sau sculptura în lemn.

Taur

Relații și conexiuni bune

Vrei puțină distracție, în timp ce partenerul tău vrea să devină serios. Ați putea avea o discuție despre viitor în care simți o oarecare presiune pentru a-ți lua un angajament sau măcar o promisiune. Unul dintre voi s-ar putea să flirteze, iar celălalt se gândește pe termen lung.

S-ar putea să fii puțin dezamăgit de performanța ta în aceste zile, dar acum ești gata să faci ceva în acest sens. Ai capacitatea de a face calcule, de a debloca formulele și de a găsi cheile pentru a obține rezultate mai bune. Ești dispus să faci efort.

Gemeni

Opțiuni

Ești nehotărât dacă să vrei să ieși în oraș sau să stai în casa ta confortabilă alături de cei dragi. S-ar putea să trebuiască să-ți împarți timpul între petreceri și sărbători și să stai acasă cu copiii. Trebuie să faci niște compromisuri.

Ai putea să te gândești la perspectivele pe termen lung ale relațiilor tale. Vrei să discuți cu partenerul tău despre ceea ce vă doriți. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment bun pentru a scrie un plan despre cum vei face cunoștință cu cineva nou.

Rac

Început bun

Ar putea fi greu să te deplasezi în oraș. Acest lucru poate fi cauzat de instrucțiuni greșite, lucrări rutiere sau condițiilor meteo nefavorabile. Acordă-ți timp pentru a ajunge oriunde și nu uita că oamenii din jurul tău se simt la fel de nerăbdători.

Acum, că noul an a început, s-ar putea să te hotărăști să ai mai multă grijă de tine. Acesta este un obiectiv bun și demn.

Leu

Poți crea ceva extraordinar

S-ar putea să te uiți în viitor acum și să te hotărăști să-ți gestionezi mai bine banii. Acum ai concentrarea și ambiția de a te orienta spre economisire și investiție. Ai putea fi mult mai bogat într-un an datorită alegerilor pe care le faci acum.

Puterile tale de focalizare și concentrare sunt sporite. Ai capacitatea de a lucra ore întregi la un proiect și de a face progrese enorme. Avertismentul este că trebuie să fie ceva de ești interesat. Nu folosi această energie pentru a face treburi dee rutină, când ai putea să o folosești pentru a crea o capodoperă.

Fecioară

Ieși în evidență

O persoană cu autoritate ar putea sublinia că știi destul de multe. S-ar putea să te împingă să-ți începi propria afacere sau să aplici pentru o promovare. 

Pe măsură ce începe noul an, s-ar putea să vrei să începi să-ți rearanjezi locuința. Ai putea muta mobilierul pentru a da casei un feng shui mai bun. Poți să îmbunătățești energia.

Balanță

Beneficii

Ai capacitatea de a face o muncă interioară bună și s-ar putea chiar să ai parte de o descoperire. Ai putea ajunge la un punct de a înțelege ceva care îți reordonează lumea. Ia în considerare să pui câteva întrebări importante.

Poți nota informațiile pe care le-ai primit ieri. S-ar putea să faci asta pentru a-ți pune gândurile în ordine sau pentru a păstra aceste informații pentru că sunt importante. Acesta ar putea fi ceva pe care îl păstrați privat sau îl publici pentru ca alții să-l vadă.

Scorpion

Întâlnești oamenii potriviți

Există o oportunitate de a crea o legătură profundă și semnificativă cu cineva. S-ar putea să fii nevoit să faci toate eforturile pentru a arăta cuiva că ești serios în legătură cu această prietenie. De fapt, s-ar putea să trebuiască să renunți la ceva ce vrei să faci pentru a-i arăta acestei persoane că ești deschis la ideile ei.

Pe măsură ce începe noul an, te simți destul de frugal. Dacă vrei să cumperi ceva, va trebui să fie un articol de calitate, ceva pentru care ai economisit și de care ai cu adevărat nevoie. Concentrează-te pe economisire, mai degrabă decât pe cheltuirea banilor.

Săgetător

Libertate

S-ar putea să vrei să vezi prieteni sau persoanedragi, dar există ceva care te reține. Ar putea fi vremea sau ai promis cuiva că vei rămâne acasă. S-ar putea să fii împiedicat să faci ceea ce vrei

Pe măsură ce începe anul, te-ai putea hotărî să gândești la nivel mai mare. Poate vrei să te întorci la școală sau să călătorești. S-ar putea să vrei să începi o afacere. Plantezi o sămânță pentru a crește un stejar puternic.

Capricorn

Îngeri și ghizi spirituali

Ai putea fi însărcinat să înveți ceva nou și nu este ușor. Ar putea fi o provocare la toate nivelurile. Soluția este împărțirea proiectelor în părți mici, ușor de gestionat. Poți rezolva o sarcină provocatoare.

Pe măsură ce începe anul, s-ar putea să descoperi că ești atras de o practică spirituală zilnică. Nu există niciun motiv să mergi singur, când poți crea împreună cu Universul. Ia în considerare apelul la îngerii și ghizii tăi pentru a te ajuta să obții ceea ce îți dorești. Acest lucru ar putea fi legat de o relație, de carieră sau de modul în care te conectezi cu familia.

Vărsător

Prieteni

S-ar putea să faci o planificare financiară de sfârșit de an. Te simți inspirat să-ți pui în ordine finanțele, pe măsură ce începe noul an

Ai putea fi hotărât în dorința ta de a-ți face prieteni și de a construi relații mai bune cu prietenii pe care îi ai. S-ar putea să vrei să te alături unei organizații pentru a putea întâlni oameni noi sau să stabilești o seară de joc pentru a-ți putea vedea prietenii mai des.

Pești

Planuri de viitor

Tu și partenerul tău ați putea avea o discuție foarte serioasă despre anul care urmează. Ai putea vorbi despre unde se îndreaptă relatia voastră și sa faceți planuri solide. Acesta este momentul în care ați putea vorbi despre a vă lua angajamente mai serioase.

Pe măsură ce începe noul an, s-ar putea să devii foarte hotărât cu privire la ceea ce vrei să faci pentru o vocație sau cariera ta, în general. Ai putea decide sa-ți aprofundezi studiile sau sa te muti la altă companie. Sau să-ți deschizi propria afacere. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal